Format Sonrasıda Ekran Donarak İlerliyor

HPQ-User
17-01-2011, 10:06   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ajaxss sormuş:
Bilgisayarıma ilk kez arkadaşımın cd si ile kendim format attım.Kendi cd mi kaybettiğimden dolayı arkadaşımın cd sini kullandım ama ken cd mi bu gün buldum her neyse.Benim şöyle bir sorunum var format sonrasında bilgisayarda açılan bir pencereyi sürüklemeye çalıştığımda donarak ilerliyor.Aynı durum bi internet sitesinde sayfayı aşağı doğru gitmeye çalıştığımdada baş gösteriyor.

Arkadaşımın cd si ile format attığımdanmıdır yoksa ekran kartımlamı ilgili bilmiyorum.İnternette bi araştırma yaptım ve ekran kartı driver'ı ile alakalı olabilir diyor.Ekran kartımın hiç özelliğini markasını dahi anımsamıyorum.Ekran kartımı öğrenmeye yönelik çabalarımsa boşa çıkıyor.Başlat çalıştıra "dxdiag" yazdım ekran bölümünde ekran kartıyla ilgili bir bilgi yok.GPU-Z programınıda denedim yine ekran kartı bölümü boş.Bilgisayarım<özelliklerden<donanım<aygıt yöneticisi<ekran bağdaşttırıları diye bir bölümden öğrenilebiliyormuş baktım orda ekran bağdaştırıcıları diye bir yer yok.Gerçi sorunun ekran kartıdan kaynaklandığındanda emin değilimya.Ne yapabilirim ??

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Bilgisayarıma ilk kez arkadaşımın cd si ile kendim format attım.Kendi cd mi kaybettiğimden dolayı arkadaşımın cd sini kullandım ama ken cd mi bu gün buldum her neyse.Benim şöyle bir sorunum var format sonrasında bilgisayarda açılan bir pencereyi sürüklemeye çalıştığımda donarak ilerliyor.Aynı durum bi internet sitesinde sayfayı aşağı doğru gitmeye çalıştığımdada baş gösteriyor.

Arkadaşımın cd si ile format attığımdanmıdır yoksa ekran kartımlamı ilgili bilmiyorum.İnternette bi araştırma yaptım ve ekran kartı driver'ı ile alakalı olabilir diyor.Ekran kartımın hiç özelliğini markasını dahi anımsamıyorum.Ekran kartımı öğrenmeye yönelik çabalarımsa boşa çıkıyor.Başlat çalıştıra "dxdiag" yazdım ekran bölümünde ekran kartıyla ilgili bir bilgi yok.GPU-Z programınıda denedim yine ekran kartı bölümü boş.Bilgisayarım<özelliklerden<donanım<aygıt yöneticisi<ekran bağdaşttırıları diye bir bölümden öğrenilebiliyormuş baktım orda ekran bağdaştırıcıları diye bir yer yok.Gerçi sorunun ekran kartıdan kaynaklandığındanda emin değilimya

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13