Arkadaşlar elimde şuanda acer aspire 5535 marka bi laptop var vista olarak ve bunu xp ye çevirmek istiyorum nasıl yapabilirim internetten acer aspire 5535 xp driver larını buldum sadece xp ye çevirmem kaldı lütfen yardım edin laptopu açarken hangi tuşa basıcaz bilemiyorum masaüstünde çok kolay ama laptopda başaramadım:S:S:S:S
Format sorunu Yardım Lütfen!
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj
bios tan cd romu öncelikli yap yada boot menüyü aç cd romdan başlat bilgisayarı xp cdsi içinde ise ön yükleme yapmak için bir tuşa basın diyecek sende basarsın başlatır. bilgisayar açılırken boot menü seçeneği çıkıor hangi tuş olduğunu yada yazmasa da genelde f12 tuşudur ama bilgisayardan bilgisayara değişir. kolay gelsin
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
cavekeskbios tan cd romu öncelikli yap yada boot menüyü aç cd romdan başlat bilgisayarı xp cdsi içinde ise ön yükleme yapmak için bir tuşa basın diyecek sende basarsın başlatır. bilgisayar açılırken boot menü seçeneği çıkıor hangi tuş olduğunu yada yazmasa da genelde f12 tuşudur ama bilgisayardan bilgisayara değişir. kolayvalla arkadaşım laptopu yeniden başlat dediğimde hiç birşey çıkmıyor acer yazısı geliyor ekrana allta birşey var hemen doluyor ve pc açılıyor masaüttüne geliyor anlıcağın bide f12 ye bastımhiç bir işe yaramadı bios a girmek için ne yapmam gerekiyor....:S:S:S:S:S