arkdaşlar bilgisyara format atacaktım yalnız bios ayarları olmuyor...ne yapmam gerekiyro bilgisyar özelliklei windows xp
512 ram sg80 anakart intel celeron 2100
cd yi taktım delete ye bastım bios ayarları olmuyor nası ldüzenlerim??
format sorunu
biosamı giremiyon biraz açarsan iyi olurdu .
pc başlarken bir ekran gelir anakartın filan markası yazar ordayken delete tuşuna bas. olmuyosa pc nin bütün kablolarını çıkar elindeki statik elektiriği boşalttıktan sonra kasayı aç orda küçük bir pil vardır. saat pili gibi onu çıkar 5-10 dk bekle tekrar tak dene bakalım kolay gelsin
secfurbiosamı giremiyon biraz açarsan iyi olurdu .bios ayarlarını yapamıyoruz....pc başlarken bir ekran gelir anakartın filan markası yazar ordayken delete tuşuna bas. olmuyosa pc nin bütün kablolarını çıkar elindeki statik elektiriği boşalttıktan sonra kasayı aç orda küçük bir pil vardır. saat pili gibi onu çıkar 5-10 dk bekle tekrar tak dene bakalım kolay gelsin
hasan__38bios ayarlarını yapamıyoruz...Eltahir'in gönderdiği linki incelersen BIOS ayarlarını yapabilirsin.Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 18 Haziran 2009 23:29
cd rom u ilk sıraya getiremiyroum bıos ayarlarından....dediğiniz yöntemi kullanıyorum ama cd romu ilk sıraya getiremiyroum..
Her zaman biosa del tusu ile girilmez markaya anakarta göre degisir bios ayarlarinda standart yoktur.
Arkadasinki del ise bilemem olabilir ama dedigim gibi her zaman del tusuna bas girilir diye bir sey yoktur.
mancukyaHer zaman biosa del tusu ile girilmez markaya anakarta göre degisir bios ayarlarinda standart yoktur.her zaman delete tuşu ile giriyoru z aynı ana kart her zamn format çektiğimde delete tuşu ile yapıyrodum ...peki delete duşu ile yapmazsam hangi tuş ile yapacağım..
Arkadasinki del ise bilemem olabilir ama dedigim gibi her zaman del tusuna bas girilir diye bir sey yoktur.Son Düzenleme: hasan__38 ~ 19 Haziran 2009 11:00
hasan__38herzaman delete tuşu ile giriyorduk şimdi giremiyrouz aynı anakart...