Acayyip bi virüsün PCmin işini bitirmesi sonucu son çare olarak uygulamayı düşünüyordum, fakat o da olmadı.
Bilgisayar açılma aşamasındayken karşımıza çıkması gereken ''cd'den önyükleme yapmak için bir tuşa basın'' seçeneği ekrana gelmiyor. İşbu önceleri böyle bi sorun yoktu.
Bunun sorumlusu da mı o virüstür yoksa?
Format sorunu
Bilgisayar açılırken "DELETE" tuşuna bas, BIOS'a gir. Buradan da "BOOT" menüsüne girip First Boot Device'daEnter tuşuna basıp CD ROM'u göster. Second Device ise HDD olarak göster. Yada PC açılırken F8 tuşuna bas. Gelen BOOT seçeneklerinde CD ROM'u seçip Enter'a basarsan, PC CD ROM'dan başlayacaktır.
Alıntı. Araştırmacı olalım ^^
Bilgisayar açılırken "DELETE" tuşuna bas, BIOS'a gir. Buradan da "BOOT" menüsüne girip First Boot Device'daEnter tuşuna basıp CD ROM'u göster. Second Device ise HDD olarak göster. Yada PC açılırken F8 tuşuna bas. Gelen BOOT seçeneklerinde CD ROM'u seçip Enter'a basarsan, PC CD ROM'dan başlayacaktır.Bunu yaptım fakat işe yaramadı. Ondan sonra bu başlığı açtım zaten :)Alıntı. Araştırmacı olalım ^^
Bazıları arkadaşın CDsini takınca oluyor, fakat benimki olmuyor diyor. Bende arkadaşın CDsini almaya gidiyorum şimdi. Bakalım olacak mı :)
Böylece benim aklımda olan bi soru işaretini gidermeme yardımcı olabilirsin :D
Şimdi Casper pc aldığın zaman sana ürün kurtarma cdsi veriyorlar ( yani bildiğimiz xp kurma cd'si ) bu cdyi sadece tek bir bilgisayardamı kullanabiliyorsun ? Yoksa dilediğin pcde kullanılır mı ?
Böylece benim aklımda olan bi soru işaretini gidermeme yardımcı olabilirsin :DBen 6 sene önce Casper'dan bi PC almıştım. Ve şimdi o PC'nin yanında verilen CD'yi yeni topladığım PC'ye kurabiliyorum. Fakat laptoplarda durum farklı sanırım. Kardeşim de Casper Laptop aldı daha yeni. Fakat o masaüstüne kurulmuyor. Ya da ben beceremedim, bilmiyorum :)
Şimdi Casper pc aldığın zaman sana ürün kurtarma cdsi veriyorlar ( yani bildiğimiz xp kurma cd'si ) bu cdyi sadece tek bir bilgisayardamı kullanabiliyorsun ? Yoksa dilediğin pcde kullanılır mı ?Sonuç: Masaüstü PC'nin yanında verilen Win CD'si, diğer PC'lere de kurulabiliyor.
Ben 6 sene önce Casper'dan bi PC almıştım. Ve şimdi o PC'nin yanında verilen CD'yi yeni topladığım PC'ye kurabiliyorum. Fakat laptoplarda durum farklı sanırım. Kardeşim de Casper Laptop aldı daha yeni. Fakat o masaüstüne kurulmuyor. Ya da ben beceremedim, bilmiyorum :)sanırım kardeşinizin aldığı laptop yeni olmasından dolayı win 7 işletim sistemi içeriyordur.Sonuç: Masaüstü PC'nin yanında verilen Win CD'si, diğer PC'lere de kurulabiliyor.
ve win 7den önceki sürümlerin kurulmasınada windows ortamında izin vermemektedir :)buda ondan olabilir.