arkadaşlar ben bilgisayarıma format atıcam, ama D ve E sürücülerini biçimlendirmicem, lakin formattan sonra kayıt defteri de silineceğinden bu sürücülerdeki programlar da çalışmayacak büyük ihtimal. bu sürücülerde 60-70 tane oyun ve program yüklü. şimdi ben kayıt defterinin yedeğini alsam formattan sonra geri yüklesem acaba bu programlar tekrar yüklemeye gerek kalmadan çalışır mı?
format ve registry yedeği
Bu benim de merak ettiğim birşey ama olmaz heralde mesela oyunlarda savelediğin yerlerden başlayamassın heralde.
neyse bu konuda bilgisi olan yok sanırım, deneyecem artık. olmazsa 5-6 saatte 70 programı yeni baştan yüklerim artık :)
Ya da sistem imajı alan yazılımları kullanmayı deneyebilirsin son çare olarak.HTML kodu nasıl açılır biliyor musun?
evet biliyorum deneyecem artık, yapacak bişey yok sağol ilgilendiğin için
önemli değil de ben de öğrenmek istiyorum html kodu nasıl açılır foruma yazarken o yüzden sordum.Yardımcı olursan sevinirim.
yok onu sormuyorum chip forumda yanda yazan html kapalı kısmını nasıl aktive edicez?Hani yorum yazarken solda hemen.
onu açamazsın sadece forum kodunun içindeki kodları kullanabilirsin.
HTML kodu,link eklenebilir sonuç olarak değil mi?Mesela www.chip.com.tr yazdığımda link gibi gözükmüyo şu an.
bi deniyim en iyisi <a href="https://www.chip.com.tr/forum/">Chip Forum</a> Bakalım olucak mı?