Benim PC de birsürü program yüklü...
her formatta 100lerce programı yüklemesi ve ayarlarını yapılması problem oluyo
formattan sonra bunları bir kaç dvd ye kaydederek formattan sonra programları olduğu gibi yerlerine geri yükleyecek bi program varmı ____
format ve Toplu Geri Yükleme
Windows 7'de zaten denetim masası içinde "Yedekleme ve Geri Yükleme Merkezi" var. Oradan sistemin imajını alabilirsiniz. XP için de Norton Ghost 14.
ben sadece pc deki programların yedeğini almayı istiyorumm xp beni ilgilendirmiyoo
ben sadece pc deki programların yedeğini almayı istiyorumm xp beniBen de sorunuza gereken cevabı verdim zaten. Tüm programlarınızın kurulu olduğu haldeki sistem imajını alırsanız, format sırasında bunu aynen geri yüklersiniz ve yüzlerce programı da tekrar kurmak zorunda kalmazsınız.
kur deep freeze in son sürümünü şu anki 6.62 tabii her an yeni sürüm gelebilir gelirse yenisi yüklersin standard olanı kullan birde serial girdin mi tamamdır
arkadaşlar şimdi şöyle anlatıyım...
ben xp vista cd si ile beraber program yüklemek istemiyorum..
deep freeze yükleyip formattan kurtulmakta istemiyorum...
ŞİMDİ; şöyle düşünelim...
Bende 100 adet büyük boyutlu programalar var...3-5 DVD eder SETUPları...ben bunları PC me kurup en başta anlattığım gibi DVD ye yazsam...hiç zahmetsiz Tek tıklama ile(veya her program için ayarı ayarıda olur)bunları yüklesemm...hani güngeldi bi ihtiyaç oldu kalkıp aynı DVDleri vistalı arkadaşıma yüklesemm...sonra ayrı dvdleri wim7 li komşuma yüklesemm...AMA FORMATSIZZZZZ...yine canım sıkıldıyaa kalksam xp yülü ken di pc me yüklesemmmm....böyle bi program...
O zaman işletim sistemine göre nLite veya vLite programlarıyla işletim sistemi DVD'sine istediklerinizi entegre edeceksiniz. Ben yapmadım ama forumda arama yaparsanız, ilgili konular vardı...
Benim işletim sistemim üzerine kurduğum yazılımlar, programlar vs. derken C diski boyutu 30 gb kadar oluyor. Ben C diskimin ghost ile yedeğini D diskime alıyorum, alırken hight sıkıştırmayı seçince yedeğin boyutu 10 gb civarında oluyor. Format atmam gerekirse sişstemi ghost cd ile açıp yedeği geri yüklüyorum tertemiz sistemin 10-15 dk. da karşıma çıkıyor. Hemde tüm programlarım, yazılımlarımla beraber. Sizede aynısını tavsiye ederim. Sıkıntınızın birebir çözümü bence ghost.
O sitede zararlı yazılım var yalnız: http://safeweb.norton.com/report ... a4e76d6ef9bc9155%26