Harici hardiskkimdeki hemen hemen bütün dosyalar 32kb lık tanımsız dosyalara dönüştüler. İçerisinde epeyce emek olduğu için Hardiske formatda atmak istemiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Format ve uzantı değişikliği
Ah Kardeşim Bnm yOksa Win32/partibe.B Virüsümü yedin bi virüs taraması yaptır !
Eğer Win32/Partibe.B birüsü varsa Hiç Ugraşma TAM FORMAT at :(
Kaspersky ve symantec antivirüs programlarıyla ayrı ayrı tarama yaptım ama hiç bir şey bulamadılar.
CrewAh Kardeşim Bnm yOksa Win32/partibe.B Virüsümü yedin bi virüs taraması yaptır !Kontrol amaçlı tekrar bir arama yaptım ve bu sefer Win32/Parite.B virüsünü buldu ve temizledi.Eğer Win32/Partibe.B birüsü varsa Hiç Ugraşma TAM FORMAT at :(
Format at dediğine göre bu dosyaları tekrar geri getirme şansımız yok mu?:(((((
bir geri dönüşüm noktası oluşturdıysan neden olmasın ama gene konuya yazdığın sorun ortaya çıkabilir
pc yı guvenl ı kıpte ac bırde oyle bak yada yanlıslıkla dosyaları o gorunume cevıren bır programmı kurdun yoksa dosya gızlıyıcı gıbı sıfreleyıcı gıb yada vırsumu acaba bu pekı dosya uzantıları duzlet dene yada bır cozum sana odosyaları kopyala bıryere bıcımlendır harıcı dıskını sonrada uzantıları tek tek duzelt soyaların tarat vırus programıyla tekara at harıcı dıskıne bırde oyle bak http://rapidshare.com/files/1656 ... a.viruesil.zip.html bunu ındır tarat bı
bu arada uzantıları nasıl duzeltcem dersen aracları tıkla klasor secenklerı gorunum ordanda bılınen uzantıları gızle ısaretını kaldır gızlı klasorlerı gosterı ısaretle ... uzantıları duzeltırsın uygula tama dıcen bu verdıgım progrma do bat komutuyla usb gıbı harıcı dısk gıbı seylerı temzıleme ıcın bıraz uygun bır cozum auto vıruslerı ıcın...masausutn 30 sanıyelgıne sılıncek sonra gerı gelcek not pc bu programla temızledıkten sonra yenden baslat..