Arkadaşlar ben geçen hafta bilgisayarıma windows 7 yüklettim şuan gayette güzel çalışıyor ama format atan adam bilgisayarının güncellemelerini yapma bilgisayarın kasar dedi,ama bende yapmak istiyorum bi yandanda kasar diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım?Ayrıca şuan sistemimde windows 7 ultimate var
Format
Harbiden pes... nasıl bir ilişki kurmuş acaba ikisi arasında???
Güncellemeler işletim sisteminde zamanla oluşan açıkları kapatıp ,sistemin daha güvenli ve stabil çalışmasını sağlar.Güncellemeleri kur ve o çokbilmişden uzak dur :)
çok yüklenmişiniz adama yavv belki harddisk azsa faln yer kaplar die demiştir ama ben cede yüklemelisin hemde kesinlikle
Çok Sağolun arkadaşlar yorumlar için güncelleme yapıyorum şuanda
Bazı güncellemelerden sonra bilgisayar afallıyor doğrudur özellikle spsiz bilgisayarlarda sp sonradan yüklenince baya bi makine aptlallasıyor bende suan xp sp2 kullanıyorum sp3 ve tüm güncellemeler kapalıdır yükledikten sonra bilgisyar agırlaşıyor ve sapıtıyor ama entegre sp3 yükleyince kasmıyor.
Bence o Windows7yi crackli yüklemiştir sen anlama diye güncelleştirme yapma demiştir güncelleme yaparsan korsan olduğu anlaşılabilir çünkü :))
xD güncelleme yapma güncellemeyi açıkları kapatmak için çıkarıyolar kastırmak için değilya xD win7 korsansa birsürü loader programları var
Bence güncellememeni istediği için böyle söylemiş.
Yani güncellememen için seni korkutmaya çalışmış.
Neden korkutmaya çalışabilir? Kurduğu Windows problemlidir güncelleyince bozuluyordur vs. şeyler olabilir.
Windows 7 yi kurduktan hemen sonra , crack atılır mı ?
30 günlük deneme sürümü yok mu bunun ?
Adam yükler windows 7'yi , 5 dk da güncelleştirmeleri yapar , atar crack'ini verir kullanıcının eline..
Güncelleştirme yapmamasını sölemesi ise , onun cahilliğinden yada bir başka kişiden duyduğu sözden ibarettir..
Windows u kurduktan sonra atmıcakta 30gün sonramı atıcak? -Bu durum adamın işine gelsede müşteri 2de1 bilgisayarını bakıma götüremiyeceğini düşünerek anında 2dk da atar crağni verir pc yi.
Adam Windows7 Kurmuş CrackLemiş güncelleştirmelere bi baktı ohooo bi sürü önemli güncelleme bi okadarda isteğe bağlı güncelleme var dedi, yaptığım crack boşa gitmesin işim var gücüm var yarm saat bunla uğraşamam şimdi düşüncesine girdi ve müşterinin genel durumunu şöyle bir süzdükten sonra öyle saçma sapan bahaneyle birazda göz dağıyla gönlünü fethetti aklına soru işaretlerini serpiştirdi bu kadar.
bence onu yapsa , pek iyi olmaz StanOne..
Güncelleştirmeler yükler , güncelleştirmeler yüklenirken bir oyun yada vazgeçilmeyecek programları yükler..
En son crack'i atar..Deep Freeze yi de yüklediğinde o pc, şöle 5-6 sene gider :)
Bazı güncellemelerden sonra bilgisayar afallıyor doğrudur özellikle spsiz bilgisayarlarda sp sonradan yüklenince baya bi makine aptlallasıyor bende suan xp sp2 kullanıyorum sp3 ve tüm güncellemeler kapalıdır yükledikten sonra bilgisyar agırlaşıyor ve sapıtıyor ama entegre sp3 yükleyince kasmıyor.Evet bu sorun XP'de vardı çünkü XP'de "Eski dosyaları sıkıştırd" diye zamanla PC'yi yavaşlatan bir saçmalık vardı. Bu durm Vista ve Windows 7'de yok...Hala XP'yi savunanalar var bunu bilmeden gerçi...Gülüyoruz :D
Bilgisayar kötüyse , mazeret çok :)
-güncelleştirmeleri yaptıktan sonra kasıyor
-sürücüleri kurduktan sonra geç açılıyor
-oyun yüklediğimde performans düşünüyor
-tema yüklesem , işlemci %90'dan aşağı inmiyor
bunları görenlerin yaptığı belli : :)
temalar bilgisayarı yavaşlatır
çok oyun yüklemek , formatı erken attırtmayı sağlar
sürücüler virüslü
güncelleştirmeler kasıyor , güvenlikle alakalı çok güncelleştirme olduğu için
bir de medet umduklarımız var işte :
tune up ,system care tarzı programlar yükleriz , sanki bilgisayara ram aldıkta mükemmel performans artışı sağladık..performans düşse bile , psikolojik olarak kendimizi kandırıyoruz ''öff tune up'ı bi yükledim ,pc hızdan uçuyor'' :P
'' bios u bi güncelledim zar zor , pc'yi rahatlattım '' :)