Arkadaşlar ben Windows 7 Ultimate 64 bit kurcam bilgisayara.Kurduktan sonra dolayısıyla format atmam gerekiyor.Yalnız bende formatlama cdsi yok.Bu nedenle biosdan format atmak yerine bende Lg bilgisayar var.Lg Smart Recovery ile sistemi öyle formatlasam olur mu?
Format
olmaz
Önce bilmem yazıyorsun sonra olmaz diyorsun.Sana inanmamı nasıl bekliyorsun?
Elinde Cd Olmadan Hiç Birşey Yapamassın eğer anlamıyorsan bence bir arkadaşına rica et (:
Arkadaşlar birde şunu soracağım.Bu işletim sistemini kurulum cdsiyle kurduktan sonra tekrar normal formatlama cdsiyle pcyi formatlamama gerek var mı?Bunu yapınca zaten Windows 7 Ultimate'yi hem kurmuş hemde format atmış mı oluyoruz...
sen format atmak istiyorsan neden recovery cd si ile uğraşıyorsun o dvd oem lisans içindir sende işe yaramaz eğer format atmak istediğin sistem orjinalse temiz bir 7 dvd bul yada yaptır onla format at ve sonrada lisansını gir ve kullan.
Kurduktan sonra format nasıl oluyor ?
Format atarken kurman gerekiyor zaten.
Hataları yüzüne vurmak hoşuna gidiyor heralde , bilmiyor adam.
Arkadaşlar birde şunu soracağım.Bu işletim sistemini kurulum cdsiyle kurduktan sonra tekrar normal formatlama cdsiyle pcyi formatlamama gerek var mı?Bunu yapınca zaten Windows 7 Ultimate'yi hem kurmuş hemde format atmış mı oluyoruz...Yanlışın var. Format cd si yada işletim sistemi cd si ayrı şeyler değildir. Senin işini bootable bir işletim sistemi dvd si görür. İşletim sistemi formattan sonra kurulur. Yapman gereken kurulum dvd sini yerleştirip bilgisayarını yeniden başlatman. Siyah ekranda sana önyükleme için bir tuşa basın diye uyarı vericek. Bir tuşa basarak yüklemeyi başlat. Kurulum aşamasında ilgili diski formatla. Daha sonrada formatlanan bu alana işletim sistemini kur.Bu kadar.
kurduktan sonra format olmazki