benim sorunum pc format atmakla ilgili pc açılışında tuşla atıyom onarmak istiyom onarmıyo dosya onarılmıyo yada silinmiyo diyo atla diyom nerden baksa hiç birni onarmıyo c siliyom bidaha bölüm açıyom onun üstüne atıyom format sıreasıdna mavi ekran çıkıyo hata gösteriyo pcimde sorun vvar galiba yada cd de ne yapmalıyım
format
Ram'lerini ve HDD kontrol et.HDD bad sector olabilir.Başka bir HDD format yapabılıyorsan kendı bılıgsayarına bağlayıp dene.Eğer hata verıyorsa ramden, vermıyorsa HDD'den kaynaklanıyordur.
HATA VERİYO AMA ZAR ZOR KURUYOM ONDAN SONRA FORMAT TAN SONRA PC Bİ KAÇ PROGRAM KURUYOM Bİ KENDİ KENDİNE KAPANIYO HEM OTAMATİK KAPATMAYIDA DEVRE DIŞI BIRATIGIM HALDE YAPIYO BUNUMAVİ EKRAN ÇIKIYO RESAT ÇEKİYOM KENDİ KENDİNE GÜVENLİ MODA GEÇİİYO F8 BASMADAN CD DİYE DÜŞÜNDÜM AMA HDD FİLAN KATMAMIŞTIM saol
Tebrikler Borga :) Bu kadar berbat bir Türkçeyle yazılmış sorunu anlayabilmiş, üstüne yanıt bile verebilmişsin ya :) Şahsen sorunun kelimesini anlayamadım :P PC, format, atla, siliyom ediyom yapıyom c, cd, resat, hdd höh :P Tekrar tekrar helal olsundur Borga :)
ardkaşım bendede öle olmuştu geçen öle oldu hard diski formatladım