Format ?:(

Programmergirl
26-05-2008, 23:44   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj

merhaba arkadaşlar çok önemli bir sorunum var
benim bilg.a ms-dos ta format atmam lazım
vista işletim sistemi
nasıl format atılıoooo?ms-dos la?

cbilgen13
26-05-2008, 23:55   |  #2  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

mars'ın ilk görüntülerinin yayınlandığı şu günlerde hala ms-dos'la format atmaya çalışan bir arkadaşım..tabiki ms-dos'un işletim sisteminin çekirdeğini oluşturduğu gerçeğini göz ardı etmiyorum ama..sende hepimiz gibi taksan vista yada xp cd'ni herneyse...güzel güzel cd üstünde fdisk yapsan sonra sistemini kursan demi yaa...:D

Banned
27-05-2008, 00:15   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

a.) easy bcd programını indirip kurun, megane bootloder seçeneğinden uninstal vista bootloderi seçip write yi tıklayın artık atabilirsiniz.

b.) Vista dvd ile sistemi başlatıp kuruluma geldikten sonra disk seçiminde altta format seçeneklerini göreceksinizdir, buradan kurulumda atabilirsiniz.

c.) İllaki ms-dos ta formatsa vista dvdv ile sistemi başlatıp, bilgisayarınızı onarın seçeneğine girin burada komut yöneticisi seçeneğinden dos kipine geçebilirsiniz. Geçip format kamutlarını kullanabilirsiniz.

baryu
27-05-2008, 10:25   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
228 mesaj

ms-dos mu KahkahaKahkaha yav o tarihte kaldı tak cd yi bas formatı ne ugraşıyon ms-dos la ?

uGuR.uK
27-05-2008, 19:12   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

arkadaşlar demiş herşeyi zaten, bencede msdosa gerek yok artık yani vista dvd'sinde ceşitli secenekler mevcut, eğer farklı bi sorunun varda o yüzden böyle bi yola gitmeyi düşünüosan o sorunu da soyle yardımcı oluruzGöz kırpma