arkadaşlar benim serviste olan pc nin anakart degiştirdiler msı idi şimdi gigabyte oldu pc yi açtım fakat hiç bişeyi tanımıyor ama servise verdigimizde içinde bulanan prog ların hepsi duruyo nasıl oldu bu ekranda yazı çıktı sag alt köşede yeni aygıt bulundu dedi ekran kartı felan hepsini saydı ekranda çıkan yazıda setup gibi doldu sonra kapandı şimdi açılıyor ama görüntü yok formatı mı basıcam
Formatlamalı mıyım
Yeni anakartın CD'sinden driver'larını yüklemişlermi sorun .
Eğer yeni anakart taktıktan sonra anakartı CD'si takılıp yükleme yapıldıysa
hemen formata gerek yok , daha ilerde ihtiyaç duyunca formatlarsınız ...
mengu88Yeni anakartın CD'sinden driver'larını yüklemişlermi sorun .hayır yapmamamışlar anakartın cd leri bile ben çıkarttım paketten yapışkanı zorlanmamış bile
Eğer yeni anakart taktıktan sonra anakartı CD'si takılıp yükleme yapıldıysa
hemen formata gerek yok , daha ilerde ihtiyaç duyunca formatlarsınız ...
1. Senin bilgiler hdd de bulunur anakartın ile alakasıyok oyuzden bilgilerin duracaktır tabi
2. Servis dekiler anakartın draverlarını yüklemedenmi verdiler?? Bilgisyar açılışta ses geliyormu. klasör açtıgında saga sola çektiginde kasıyormu?? eger ses gelmiyor ve klasör kasıyor ise draverlar yüklenmemiştir: Birde anakartın Onboard'mu normal mi?? eger Onboard sa anakart cd'sinde sürücülerin hepsi vardır. Oradan kura bilirsin. Normal ise hepsini ayrı ayrı kuracaksın. Kolaygelsin
Temiz bir format atıp, Windows kurulumundan sonra anakart sürücülerini kur. En sağlıklısı bu şekilde olur. Diğer türlü eski anakartının sürücüleri sistemde kalabilir ve yenisiyle çakışabilir.
peki bana bi upload verir misiniz bende cd yi kaybettim format atıverim