benim c ve d olarak ikiye ayrılmış hardiskte bilgileri d ye alıp c ye windowsu yeniden yükleyecetim çünki son zamanlarda devamlı hata veriyordu. c ye windowsu yükledim ama d' yede yanlışlıkla önyükleme yaptığım için başlangıç ta 2 windows xp varmış gibi görünüyor.
ben d bölümünü sildim yeniden oluşturdum ama başlangıçta hala 2 xp görünüyor acaba yeniden formatlamak dışında bir çözüm bilen varmı .teşekkür ederim .
formatta hata
sistem açıldığı zaman bilgisayarım simgesine sağ tıkla ve özelliklere gel burda gelişmiş tabında başlangıç ve kurtarma seçeneğinindeki ayarlar bölümüne gel ve burda işletim sistemlerini gösterme süresi kutucuğunun yanındaki işareti kaldır ve tekrar kontrol et
Merhaba
Bu sorunun yanıtı WİNDOWS SSS/FAQ bölümünde bulunmaktadır.Lütfen Windows Xp ile ilgili sorularınızı sormadan önce buraya bakınız.
Soru: Bilgisayarımda hem XP-Pro hemde XP-Home kurulu açılış ekranında beklemden herhangi birinin direk açılmasını nasıl yaparım.?
Cevap:
Bilgisayarım a sağ tıklayın oradan Özellikler'e girin ve Gelişmiş sekmesine gelin altta Başlangıç ve Kurtarma dan Ayarlar'a tıklayın Varsayılan İşletim sistemi seçeneğinde herhangi birin seçin ve İşletim sisteleri listesini gösterme süresi'nin tick ini kaldırın.Artık liste çıkmadan direk açılacaktır PC.
Sefa AdakBu sorunun yanıtı WİNDOWS SSS/FAQ bölümünde bulunmaktadır.Lütfen Windows Xp ile ilgili sorularınızı sormadan önce buraya bakınız.cevaplar için teşekkürler ama benim sorum tam anlaşılmadı galiba ben görünen 2. xp yazısının nasıl silineceğini sormuştum.çünkü öyle bi şey yok. xp pro açılış seçimi değil .
bence en baştan her ıkı hdd bas formatı
Xp cd'sini takıp Cd'den boot edip Onarmaktan başka bir çare yok gibi gözüküyor.