formatta xp key sorunu

S.W.A.T
20-03-2009, 21:54   |  #1  
S.W.A.T avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,872 mesaj

bilgisayara format atarken bizden key isteyecek ama bendeki xp orjinal değil key işlemini nasıl geçicem

MBTGROUP
20-03-2009, 21:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj

Bu forumda buna yanıt bulamassın .Googleden bak.

S.W.A.T
20-03-2009, 22:24   |  #3  
S.W.A.T avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,872 mesaj
pcword
Bu forumda buna yanıt bulamassın .Googleden bak.
yanlış anlaşıldım herelde özür

mesela bilgisayarı formata götürüyorum ya korsan yüklüyolar bende format atarken key sorduğunda korsan bir şekilde nasıl kurucam sadece buna cevap arıyorum

kimseden key isteme gibi bir şey yapmıyorum!!!

Mustafa Can
20-03-2009, 22:56   |  #4  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

internetten bul bi serial yükle Windows Xp'nin Etkinleştirme prog. kaldırıldı Artık bu olay güncelleme olarak yükleniyor Oto. Güncellemeleri kendin yapacak şekilde ayarlarsan sorun çıkmayacaktır.

S.W.A.T
20-03-2009, 22:59   |  #5  
S.W.A.T avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,872 mesaj

serial orjinal olmasada yüklenirmi?

S.W.A.T
21-03-2009, 12:11   |  #6  
S.W.A.T avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,872 mesaj

kimse yanıtlamıcak mı öğrenmeye çalışıyorum :(

Banned
21-03-2009, 13:10   |  #7  
Banlandı
556 mesaj
S.W.A.T
serial orjinal olmasada yüklenirmi?
birader bak git bir bilgisyar servisine onlarda cd key istemeyen direkt tak ve kur xp cd leri var hemde bunun sahte olduğunu microsoft anlayamıyor zaten servisler bu tarz kırık xp ler kullanıyor ben masa üstü pcime bundan kurdum hiç problem yok cd keysiz direkt kuruluyor ama bu cd yi alman için servisi biraz kafalaman gerekiyor bu da senin ikna yeteneğine kalmış.

yok diğer şekilde piyasada normal bir cd satan yerden xp cdsi yaptırıp netten key bularak (googlede ara bisürü key dolaşıyor nette) xp yükleyeceksen o xp yi yüklersin ama sonra microsoft onun sahte olduğunu anlar bunu engellemek içinde basit yöntem var ( ama kesin bir yöntem değil) şimdi netten bulacağın keyler zaten microsoftun kara listesindeki keyler hemencecik sahte olduğunu anlar ama bildiğin yakın arkadaşın varsa ve orjinal xp kullanıyorsa ya da atıyorum okuyorsan lisedeysen mebin xp leri orjinaldir sanırım o pcden magical jelly bean keyfinderle o pcnin xp sinin keyini alıp yeni kuracağın xpde sahte cd ile keyfinder aracılığıyla aldığın bu keyi girip kurarsın ama bu kesin çözüm değil microsoft güncellerini kapatsanda sahte olduğunu anlar ama çok geç anlar sen bu xp ile uzun süre idare edersin

S.W.A.T
21-03-2009, 17:14   |  #8  
S.W.A.T avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,872 mesaj

sağol kardeş