bilgisayara format atarken bizden key isteyecek ama bendeki xp orjinal değil key işlemini nasıl geçicem
formatta xp key sorunu
Bu forumda buna yanıt bulamassın .Googleden bak.
pcwordBu forumda buna yanıt bulamassın .Googleden bak.yanlış anlaşıldım herelde özürmesela bilgisayarı formata götürüyorum ya korsan yüklüyolar bende format atarken key sorduğunda korsan bir şekilde nasıl kurucam sadece buna cevap arıyorum
kimseden key isteme gibi bir şey yapmıyorum
S.W.A.Tserial orjinal olmasada yüklenirmi?birader bak git bir bilgisyar servisine onlarda cd key istemeyen direkt tak ve kur xp cd leri var hemde bunun sahte olduğunu microsoft anlayamıyor zaten servisler bu tarz kırık xp ler kullanıyor ben masa üstü pcime bundan kurdum hiç problem yok cd keysiz direkt kuruluyor ama bu cd yi alman için servisi biraz kafalaman gerekiyor bu da senin ikna yeteneğine kalmış.yok diğer şekilde piyasada normal bir cd satan yerden xp cdsi yaptırıp netten key bularak (googlede ara bisürü key dolaşıyor nette) xp yükleyeceksen o xp yi yüklersin ama sonra microsoft onun sahte olduğunu anlar bunu engellemek içinde basit yöntem var ( ama kesin bir yöntem değil) şimdi netten bulacağın keyler zaten microsoftun kara listesindeki keyler hemencecik sahte olduğunu anlar ama bildiğin yakın arkadaşın varsa ve orjinal xp kullanıyorsa ya da atıyorum okuyorsan lisedeysen mebin xp leri orjinaldir sanırım o pcden magical jelly bean keyfinderle o pcnin xp sinin keyini alıp yeni kuracağın xpde sahte cd ile keyfinder aracılığıyla aldığın bu keyi girip kurarsın ama bu kesin çözüm değil microsoft güncellerini kapatsanda sahte olduğunu anlar ama çok geç anlar sen bu xp ile uzun süre idare edersin