Arkadaşlar bilgisayarıma format atıyorum formattan sonra güncellemeye aldığımda 500 mb dan fazla internetten güncelleme yapıyor...
BU guncellemenin cd si yok mudur bir kere indireyim her defa 3 saat güncellemekten kurtulayım..
Arkadaşlar bilgisayarıma format atıyorum formattan sonra güncellemeye aldığımda 500 mb dan fazla internetten güncelleme yapıyor...
BU guncellemenin cd si yok mudur bir kere indireyim her defa 3 saat güncellemekten kurtulayım..
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Servis paketlerini bir defalığına Microsoft'un sitesinden indirip bilgisayarınızda saklayabilirsiniz. Veya kurulum DVD'nize entegre edebilirsiniz ama uzun iş tabi.
PCkopat_Arkadaşlar bilgisayarıma format atıyorum formattan sonra güncellemeye aldığımda 500 mb dan fazla internetten güncelleme yapıyor...formattan sonra normaldir.xp kullanıyorsan zaten sp3 paketi 300mb civarı geri kalanlar güvenlik v.b güncelleştrmeler.cdside yoktur.BU guncellemenin cd si yok mudur bir kere indireyim her defa 3 saat güncellemekten kurtulayım..
arkadaşlar vista kullanıyorum ben..
mikrosoftun sitesinden indirilebiliyorsa çok güzel olur 1 defalığına o sıkıntıyı çekmeye değer bence.. Ama ne indireceğim hakkında hiçbir fikrim yok :)
Toplu güncellemeleri indirebilsem bana yeter yani en azından her defasında 500 mb ı beklemektense bir seferde yüklerim.. daha sonraki güncellemeler de nekadar olabilir ki....