formattan sonra IE 9 türkçesini indirip defalarca kaldırıp yeniden kurmama rağmen (dil paketi de denedim olmadı ) ingilizce oluyor. Sebebi ve çözümü ne olabilir? IE 8 de sorun olmuyorken IE 9 da niye böyle oluyor :(
formattan sonra IE 9 türkçe olmuyor (çözüldü)
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
251 mesaj
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154227) ~ 14 Nisan 2012 17:23
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
İngilizce sürümü yüklü güncelleştirmeler bölümünden tamamen kaldırıp
yniden başlattıktan sonra microsoftun sitesinden İE9 türkçe olanı indirip kurunuz
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
benide deli etti kaldirsam bile kurulmuyor chrome kullan.
OP Kapalı Hesap
251 mesaj
yukarıdaki tüm yazılanları denedim ama olmadı yine :(
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
arkadaşlar önceki sürümü ve güncelleştirmeleri ve bütün seçenek ve ayarlarını silin , temizlik yapın , ve bu linki indirin...
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (154227) ~ 12 Nisan 2012 16:14
Kapalı Hesap
841 mesaj
unutmuşum, aynı gün yüklediğiniz önemli olmayan K güncelleştirmelerinide silmeyi unutmayın., kaç gün uğraştıysanız , o günlere ait güncelleştirmeleride silin.
OP Kapalı Hesap
251 mesaj
güncelleştirmelerin hepsini yükledim , tekrar temizleyip kurdum yok olmuyor, IE 8 kullanacağım herhalde ya da IE 10 bekleyeyim bari
OP Kapalı Hesap
251 mesaj
unutmuşum, aynı gün yüklediğiniz önemli olmayan K güncelleştirmelerinide silmeyi unutmayın., kaç gün uğraştıysanız , o günlere ait güncelleştirmeleride silin.sadece o günün tüm güncelleştirmelerini kaldırıp tekrar kurduğumda düzeldi, bu sorun öğrendiğim kadarıyla da formattan sonra güncelleştirmeler yüklenirken internet bağlantısının kesilmesi sonucu oluşuyormuş
Kapalı Hesap
841 mesaj
sadece o günün tüm güncelleştirmelerini kaldırıp tekrar kurduğumda düzeldi, bu sorun öğrendiğim kadarıyla da formattan sonra güncelleştirmeler yüklenirken internet bağlantısının kesilmesi sonucu oluşuyormuşben farklı bişiy söylemedim , alıntı yaptığın mesajdada aynısı yazıyor zaten..problemin düzeldiğine sevindim..