Merhaba arkadaşlar ben Win7 Ultimate kullanıyordum fakat dün pc ye XP Pro SP2 yükledim ilk işim modemi tekrar tanıtmakdı fakat tüm bağlantılarım doğru modemdeki LAN ışığı yanmıyor pc modeme bağlayan kabloda sorun var anladıgım kadarıyla LAN kablosunu leptopa takıyorum ışık yanıyor ama masaüstümde yanmıyor modemin kurulum cd sini takıyorum ethernet kablosu takılı değil diyor ama takılı sorun devam ederse modemi resle diyor resliyorum hala devam ediyor lütfen yardım edin....
Formattan sonra internet sorunu yardım!
Kardeş modemin setup ayarlarına girip halledebilirsin ben öyle yapmıştım . Modemi resetlemişsindir .
ethernet driveri ni yükledinmi
Hayır modemle ilgili değil ethernet sürücüsünü yükleyemiyorum anakart cd sini kurdum ama hala aygıt yöneticisinde ethernet sarı soru işareti ve üstünde sarı ünlem gösteriyor...
Modemi resetlemek LAN ışığının yanmasına engel değil ki...
Formattan sonra kablonun bozulması da milyonda bir görülen bir şey olabilir ancak.
Ethernet kartınızın sürücüsünü yüklediniz mi?
ethernetle ilgili manuel bişe yüklemedim FOXCONN cd sini takdım otomatik kendi yükledi ama hala ethernet sarı soru işareti ve ünlem gözüküyor...
ozaman ya düzgün yüklemedin yede yüklediğini sanıpta hiç yüklemedin
FOXCONN cd sindeki dosyaların hepsine bakdım LAN dosyası vardı içindeki setupları kurdum ama hala sürücü yüklenmedi diyor :S Format attıma atıcama pişman oldum He buarada formattan sorun oldunu sanmıyorum bu hataları verdikden sonra bidaha format attım ama hala devam ediyor.. Yardım pls..