ulan это bılıp bılmeden ne konusuon adam 4350yi 4650den daha iyi oldugunu kast ettı :D ve blurayları takılarak ızletıyormus hd 4650 konuyu orende gell yapraamBu veledi foruma kim aldı kim çağırdı ? Kendi kendine üye olamaz çünkü kafa boş , kim yardım etti çıksın ortaya !Son Düzenleme: İzmirlifare ~ 27 Ocak 2012 12:35
formdaki kufur edenleri banlayin.
- 1
- 2
Bu veledi foruma kim aldı kim çağırdı ? Kendi kendine üye olamaz çünkü kafa boş , kim yardım etti çıksın ortaya !inciswf.com/1293984812.swf :)) söyledıgın anan solemedıgın babanaSon Düzenleme: Street Fighter The évil ~ 29 Ocak 2012 17:47
Ya şu forumda bile Türkçe'yi , saygıyı bozdunuz ya.Helal olsun."artıq" ne ya.Andaç abi gelsede rahatlasak yani.
Ben kim haklı kim haksız yorumunu yapmayacağım.Ama seninde küfür ettiğini gördüm arkadaş.Millete suç atma.O ilk baştaki SS'deki küfürler de neyin nesi peki saygıyı bozan sen değilsen ?suç attığım felan yok oç hakkettiği için yazdım ama oldu bitti tarihe bak olmadı gözlüklerini değiştirirsin
5 Vakit namaz kılan biri olarak senin gibi karaktersiz küfürbazlarla uğraşmadan direk şikayet ettim seni.Uzaklaştırılacağın günü bekle..
5 Vakit namaz kılan biri olarak senin gibi karaktersiz küfürbazlarla uğraşmadan direk şikayet ettim seni.Uzaklaştırılacağın günü bekle..bütün sevapların gittiçünkü namaz kılmak senın ve allahın arasında olan bısey bunu şükür olsun marifet olarak kullanmıyoruz
ayrıca şikayet et etmessen adam dıılsın benı bılen bılır bana o yeter iyi akşamlar
5 Vakit namaz kılan biri olarak senin gibi karaktersiz küfürbazlarla uğraşmadan direk şikayet ettim seni.Uzaklaştırılacağın günü bekle..ayrıca oç kötü bişey diiloç:okul çocugu içiniz dısınız fesatlıkta :D
şu nerden şikayet edılıo verde ben de senı sıkayet edem 5 vakitçi
Son Düzenleme: Street Fighter The évil ~ 29 Ocak 2012 20:59
Haci adminler ilgilemiyor herkez kufur ediyor.Bu son degil ilgilenmezlerse dahada buyur.Dun oguz denen adam aksam kufur etti ertesi gun ogleden sonra sildiler kufuru ve adami banlamadilar.Savcilik bisey yapmazsa ipleri elimde.oguzhan dedıgın o_uzhan mı bir de emre diye bir bebe var
Nerde bi küfür olayı olsa Street orada. Olum sen küfür etmeden bi sorunu halledemiyon mu? O kadar ezik misin? Bide okul çocuğu ne lan? Kaç yaşındasın sen? Neyse yaşı boşver akıl yaşın kaç? Burası sana pek uygun değil sen git gantır oyna orda önüne gelene rahatça söversin.
Nerde bi küfür olayı olsa Street orada. Olum sen küfür etmeden bi sorunu halledemiyon mu? O kadar ezik misin? Bide okul çocuğu ne lan? Kaç yaşındasın sen? Neyse yaşı boşver akıl yaşın kaç? Burası sana pek uygun değil sen git gantır oyna orda önüne gelene rahatça söversin.sen git 2d mario oyna konunun neden oldugunu sorma dırek cvp ver hem bu olaylar gerıde kaldıanlayıp dınlemeden cvp yazma.
al kufursuz sorun çözuyorum:ANANIDA AL GİT
Forumun seviyesi bunun gibilerle fark edilir bir derece azaldı.Adminler neyi bekliyorlar anlamıyorum.Bizim mi uğraşmamızı istiyorlar yani ne yapılması gerekiyorsa yaparım Street Fightter The... denen şahıs banada hakaret etti.Adminlere mesaj yolladım fakat çok ilgilendiler sağolsunlar fotoyu eklicektim mesaj silinmiş yani bu mesajlar silinince problemler halloluyor mu?
Forumun seviyesi bunun gibilerle fark edilir bir derece azaldı.Adminler neyi bekliyorlar anlamıyorum.Bizim mi uğraşmamızı istiyorlar yani ne yapılması gerekiyorsa yaparım Street Fightter The... denen şahıs banada hakaret etti.Adminlere mesaj yolladım fakat çok ilgilendiler sağolsunlar fotoyu eklicektim mesaj silinmiş yani bu mesajlar silinince problemler halloluyor mu?şu core 2 duo , core duo 2 farkları mı :)))tmm ya bısey demıyom artık allahtan kork
iftiradır kesınlıkle
Son Düzenleme: Street Fighter The évil ~ 29 Ocak 2012 23:08
beyler o küfür eden arkadaş inci sözlük yazarı sanırım.Ayrıca o küfürler alıntı camfrog sönmez vardır camfrog adlı bir chat programın da takılır gelene gidene küfür eder ama iyi adamdır :)
detroid kardeşim haklı burada ben liberty city buda öteki üyeliğim
detroid i tanırım asla küfür etmez çok iyi bir kardeşimdir batuhan kardeşimde öyle çok iyidir asla küfür etmez
burda haksız olan inci sözlükten gelen street ve kral mustafa denilen şahıstır
detroid kardeşim rahat ol ver savcılığa gitsin ağzını burnunu kırarım diyor eğer destek istiyorsan ben varım dostum illaki burnunu kırdırmak istiyorsa ben kırarım street in burnunu ayrıca beni görünce değil yumruk atmak 5 metreden aşağı bana yaklaşamaz bile o cesaret yoktur onda
- 1
- 2