sizi tehtit etmiyorum isinizi duzgun yapin yoksa sizleriede sikayet ederim adamlar kufur ediyor siz konuyu siliyonuz banlayin 10 kez sikayet ettim.Ilgilenmezseniz sonuclarina katlanirsiniz.
https://www.chip.com.tr/forum/ati-hd-4650-ye-oc_t231065_wp5.html
formdaki kufur edenleri banlayin.
- 1
- 2
nie kendı yaptıklarınıda yazmıon??
Atı hd 4650 ye oç (Sayfa 3) - CHIP Online Forum
arkadasın sıstemı ezq ondan :)))
ben siteyi ettim seni savcilaga sikayet edicem.oguz denen herifide.
adam mıllete yalan yanlıs bılgı dagıtıyo yani bide gıdelım ozur mu dıleyelım?????
streetfighter basta çok hatalısın bi olayı bu kadar abarta abarta ınsan aşşalanmazHaci adminler ilgilemiyor herkez kufur ediyor.Bu son degil ilgilenmezlerse dahada buyur.Dun oguz denen adam aksam kufur etti ertesi gun ogleden sonra sildiler kufuru ve adami banlamadilar.Savcilik bisey yapmazsa ipleri elimde.ama detroid 35 kardes seninde yaptıgın artık allah bılırya haklısın ona lafım yok ama sıkayet etmen bı olayı bu kadar buyutmenız bebekçe
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 26 Ocak 2012 02:36
ulan affedecegini bılsem bıle ılk onun ozur dılemesını lazım
seni affedenın ben ...... töbe töbe
Kardesim her konu affolunur kul hakki ve aileme saldiriyi affetmem.Ben kufur etmedim 4670 de kullandim videolarda takiliyor oyunda benden hizli ben bunu ima ettim adam basladi kufure bunlar affedilicek seyler degil.Ben onun gibileri affedersem yine ayni seyi baskasina yapmaya devam edecek soz versin birdaha yapmicagina bende affedeyim dilekceyi geri cekeyim.Sakam yok boyle konulardada ciddiyim.oguzhani yarin veriyorum.Farketmez dilekce 2 tane olur.yav sen su dılekçeyı hangı savcılıga verıcen ???oraya gelıyım de azını burnunu kırıyım dıcem ama sımde baska sehırdeysen olmaz ayrıca ben bu lafları dedım ya artıq hayatta sana bulasmam
neyse abi iyi geceler okeye gırdın mı haber ver bırazdan gezerım yıne foruma cvb için
biraderler aranızda yaşca en küçük benim en kısa kesmesı gereken benim ,
Detroid haklı çunku forum adminlerinin küfür edenleri banladığı falan yok , sanalda ana avrat giren , realde o lafları asla söyliyemez çocukluğu bırakın abiler , detroid affet gitsin şu cahel herifi
biraderler aranızda yaşca en küçük benim en kısa kesmesı gereken benim ,ulan это bılıp bılmeden ne konusuon adam 4350yi 4650den daha iyi oldugunu kast ettı :D ve blurayları takılarak ızletıyormus hd 4650 konuyu orende gell yapraamDetroid haklı çunku forum adminlerinin küfür edenleri banladığı falan yok , sanalda ana avrat giren , realde o lafları asla söyliyemez çocukluğu bırakın abiler , detroid affet gitsin şu cahel herifi
- 1
- 2