çok şükür F1 ülkemizde 3. senesinde , ha kıymet biliyor mu tartışılır . CNN gibi bir desteği ve doğan grubunun üyesi bir yayın kanalın 1 tane bile mi doğru dürüst sunucusu olmaz . televizyon yayını antremanlardan itibaren izledim , sunucu antremanda, sıralamada ve bugün yarışta da hep ferrarinin jantını anlattı (yarıştan bi haber ) . hayır jant konusu güncel bir konu olsa neyse . CNN ve NTVnin sitelerinde baktımda gerekli tepkiler okurlar tarafından yağıyor .
umarım dikkate alınır ( doğan basın yayını bu kadar ele geçirmişken sanmıyorum )
formula 1 (istanbul)
onu bunu bırakalımda süper bir yarıs oldu
evet bu organizasyonu başarıyla atlattık(yani bernie attlattı. e ne de olsa artık pistin işletilmesi 2021 e kadar ona ait.bu pisti bile satmayı başardık ya neyse)
yarış güzeldi.Ben bir ferrai taraftarı olarak frerrainin duble yapmasına çok sevindim.
ama spiker in rezil bir sunumu vardı.bu kadar da olmaz dı ya.Bir konudan 100 defa bahsedilir mi ya.yok apex yok jant kapağı
hamilton a yarış dışı kalsın diye tam da dua ederken lastiğini patlaması bir harikaydı.zuhahahahaayrıca podyum görmemesine de çok sveindim.
Massa kusursuz bir yarış çıkardı.ayrıca istanbulu ve bu pisti çok sveiyormuş defalarca bunu söyledi.Roberto carlos un da iyi bir arkadaşı.Massa da fernerbehçeli artık..
cem123Massa kusursuz bir yarış çıkardı.ayrıca istanbulu ve bu pisti çok sveiyormuş defalarca bunu söyledi.Roberto carlos un da iyi bir arkadaşı.Massa da fernerbehçeli artık..Roberto carlos galatasaraya gecincede galatalımı olacak
galatalılar heveslenmesin roberto size gelmezz
müfit kiperCNN gibi bir desteği ve doğan grubunun üyesi bir yayın kanalın 1 tane bile mi doğru dürüst sunucusu olmaz .aynen katılıyorum hocam.Ne yazıkki F1 CNN-Türk'e geçtikten sonra seyir zevkim kalmadı.NTV sunucularının ismini hatırlamıyorum ama süperdi,yarışa heyecan katıyorlardı.ya şimdi mübarekler havadan sudan sohbet edip duruyorlar.
ewt cnn de biraz f1 bozuldu, bide schumi bırakınca,,,
ama massa var
arslankurtaynen katılıyorum hocam.Ne yazıkki F1 CNN-Türk'e geçtikten sonra seyir zevkim kalmadı.NTV sunucularının ismini hatırlamıyorum ama süperdi,yarışa heyecan katıyorlardı.ya şimdi mübarekler havadan sudan sohbet edip duruyorlar.Okay Karacan'dan bahsediyosunuz galiba. Onun anlatımıyla seyrettiğim her yarıştan ayrı bir zevk alıyordum.Son Düzenleme: ceryan67 ~ 27 Ağustos 2007 13:41
aslında serhan acar'ın sunumuda güzel.Kötü değil.En azından kafa şişirmiyor.Telsiz konuşmalarını bize dinletiyor.ve yarış sonrası pilotların açıklamalırını dinleyebiliyoruz.
Dün bunların hiçbiri olmadı da..Sadece adam gibi pilotların açıklamalrını dinleyebildik.Ama cmtsi günü onu da dinletmemişlerdi.
arslankurtBen de katılıyorum. Hem sunamıyor, hem de veriler ona geç ulaşıyor. Aynı anda hem ağlama, hem de gülme eylemini yapmaya çalıştım 1-1,5 saat boyuncamüfit kiperCNN gibi bir desteği ve doğan grubunun üyesi bir yayın kanalın 1 tane bile mi doğru dürüst sunucusu olmaz .aynen katılıyorum hocam.Ne yazıkki F1 CNN-Türk'e geçtikten sonra seyir zevkim kalmadı.NTV sunucularının ismini hatırlamıyorum ama süperdi,yarışa heyecan katıyorlardı.ya şimdi mübarekler havadan sudan sohbet edip duruyorlar.