eskiden çok aktif olan forum özellikşle de konu dışı bölümü şimdi çok durgun bence bu duruma çözüm bulunmalı :):)
Forum çok durgun
Başka formlardan gelen kekolar bu formu karıştırmak için bu formun sakinlerini kızdırıp forumdan ve canından bezdirmek için uğraşıyorlar.Forumdan bu adamları nekadar da temizlemeye kalkanda yine ürüyorlar.O yüzden aldırış etmeden engelleyip yolunuza devam ederseniz onlarda ilgilenmedimizi anlayınca uzarlar.
Başka formlardan gelen kekolar bu formu karıştırmak için bu formun sakinlerini kızdırıp forumdan ve canından bezdirmek için uğraşıyorlar.Forumdan bu adamları nekadar da temizlemeye kalkanda yine ürüyorlar.O yüzden aldırış etmeden engelleyip yolunuza devam ederseniz onlarda ilgilenmedimizi anlayınca uzarlar.inşallah öyle olur ya geçen gün yine böyle biri beni üslup soruu çıkarıp rahatsız etti bu sitede ...
peki çözüm olarak ne ne öneriyorsunuz bakalım ?:)
ı like to speaking english :):)
http://www.youtube.com/watch?v=6cgAjfSY-n4 bu şarkı ne kadar güzel bir şarkı ya ne zaman dinlesem çok etkileniyorum çok duygusal
forumdan gitmediğine sevindim
Benim çıkmam lazım şimdiden herkesin yeni yılını kutlarım umarım yeni yıl herkesin gönlüne göre geçer ...dünya ya barış gelir çoçuklar ölmez ... İnsanlar millet deyip inlıktan çıkmazlar umarım ... hoşça kalın ... görüşmek üzere .
Benim çıkmam lazım şimdiden herkesin yeni yılını kutlarım umarım yeni yıl herkesin gönlüne göre geçer ...dünya ya barış gelir çoçuklar ölmez ... İnsanlar millet deyip inlıktan çıkmazlar umarım ... hoşça kalın ... görüşmek üzere .boş dilekler bunlar :) savaşlar olcak,insanlar ölcek..
Evet evet at sineği var forumda gazete getirin
bir iphone'da bana alıp yollasana..satıp SIII alayım neydi senin kullanıcı adın garnütür müydü?Can't you log in that forum on your smartphone ? What a pity oops, you've purchased a Samsung Galaxy SII have you ? Anyway, I hope you'll obtain an iPhone as soon as possible. Happy New Year.....
avatar çalmayı anlatayım avatarın üstüne sağ tık öğeyi denetle ordan edit ve linki kopyala yeni sekmenin adres çubuğuna yapıştır
ordan resmi kaydedin
internette şifre kayıtlı şifre okuma şifreyi seç öğeyi denetle input yazan bölümde password yazar onu silip text yazın şifre karşınızda