Bu konu ne kadar gerekli tartışılır ama ben fikirlerimi bir yerlere yazmak istedim...
İşin kısası şu Chip forumu aldı başını gidiyor ama nereye gitti belli değil. O kadar saçma sapan konular o konulara bir o kadar saçma cevaplar. Ard arda açılan aynı çöp konular. Bu konular yüzünden gerçketen sorunu olan arkadaşlara yardımcı olamıyan bizler ve daha binlerce sorun var buraya yazılabilecek...
İşin en kötü yanıda bir moderatörümüz bile yoki burda konuları incelesin ve bize yardımcı olsun... Hayır ben illa resmi bir moderatör istemiyorum ne bileyim görevlendirsinler birilerini onlar bakar bu işlere. Şu an bu forumda yıllarını eskitmiş o kadar değerli ustalar varki bilgi dolu ama onlarda artık sıkıldı diye düşünüyorum. En basit örnekle bu iş böyle. Zaten imza ve profil ayarlarımızı düzeltemiyoruz. BUg yüzünden anca foğum tarihi istiyor.
Aslında bunları yazarken bir kez daha soğudum bu forumdan. Benim gitmem bu forumu ne kadar etkiler bilmem ama bu işler böyle gitmeye devam ederse sanırım artık daha iyi forumlara gitmek isteyeceğim...
Eğerki yazımı sonuna kadar okuyup bana hak veriyorsanız lütfen sizde desteğinizi belirtin.
Yada okuyup görüşlerimi yanlış buluyoırsanız lütfen sizlerde belirtinki benmi yanlşım yoksa düzenmi yanlış bir çözelim...
Teşekkürler...