Forum Kurmak İstiyorum Yardım Edin!!!!!!!!!!!!!!!!

L€V€RAG€
01-12-2009, 16:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Ben Google ı Alt Üst Ettim Ama Forum Kurmayı Bulamadım.Benimde Bir Forumum Olsun O Kadar İstiyorum Ki.Ama Hiç Olmadı.Allah Rızası İçin Bana Söyler Misiniz?.Eğer Söylerseniz Sizlere Hergün Dua Ederim.Sadece Sizlere Değil Bütün Üyelere Ve Forum Yöneticilerine Sesleniyorum.Ne Olur Sesimi Duyunuz.Joomlada Kurmayı Denedim Ama Başaramadım.İlginiz İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.

Audı
01-12-2009, 17:25   |  #2  
Taze Üye
8 mesaj

Bence Sen Burdakı Konuları Arastır Oyle Arastırmadan Kımse Sana Bısey Ogretmez Arastırıcaksın Bulucaksın Yazılan her Yazıyı Okuyup Ezberlıyceksın Yapamadıgın Yerde Forumun Onde Gelenlerıne Sorucaksın

Bu Arada Ogrenmeye Calıstıgın Sey Bılgısayar Oyunu Degıl Ogle Ogretın Demekle Ogrenılmıyor .

yalcingunduz
10-12-2009, 11:28   |  #3  
yalcingunduz avatarı
Yıllanmış Üye
151 mesaj

Form yapmak çok kapsamlı bi olay ve bilgin olmadan yapman imkansız.Yani ben sana akşama kadar yazsam öğretemem.Oyüzden internetten html-php-asp kodlarını araştır.O dillerenden birine kendini motive et ve yavaş yavaş yapmaya başla.....

tevfikbahadır
15-12-2009, 22:40   |  #4  
tevfikbahadır avatarı
Yıllanmış Üye
146 mesaj

Genellikle vbullettin tarzı forumlar yaygındır.Ama bu forumu kurmak paralı.Onun yerine joomla kullanabilirsin.Ben kullandım çok mutluyum.Üstünede Kunena forum kurarsan sanki kodlarını sen yazmışsın gibi olur:)

Sana yardımcı olabilecek siteler:

JoomlaTr

Forum JoomlaTr

Ben joomlayı burdan öğrendim.Çok iyi bir kaynak bence incele.:)

Bu arada joomla ile sıkıntılar yaşayabilirsin vede yaşamışsın dediğine göre ilk önce sunucun linux olmalı ve sunucundaki bazı dosyaların chmodunu 777 yapmalısın.En basiti confrigation.php zaten kurulum sırasında bunları belirtir.Eğer yapamazsan JoomlaTr'de videolau vede yazılı olarak anlatılıyor.:)

Son Düzenleme: tevfikbahadır ~ 15 Aralık 2009 22:41
Banned
16-12-2009, 18:07   |  #5  
Banlandı
1 mesaj

önce yetkinforum gibi bedava host sağlayan sitelerden kendine bir forum sitesi aç öyle 1 2 yıl takıl sonra paralı hosta geç