Ben Google ı Alt Üst Ettim Ama Forum Kurmayı Bulamadım.Benimde Bir Forumum Olsun O Kadar İstiyorum Ki.Ama Hiç Olmadı.Allah Rızası İçin Bana Söyler Misiniz?.Eğer Söylerseniz Sizlere Hergün Dua Ederim.Sadece Sizlere Değil Bütün Üyelere Ve Forum Yöneticilerine Sesleniyorum.Ne Olur Sesimi Duyunuz.Joomlada Kurmayı Denedim Ama Başaramadım.İlginiz İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.
Forum Kurmak İstiyorum Yardım Edin!!!!!!!!!!!!!!!!
Bence Sen Burdakı Konuları Arastır Oyle Arastırmadan Kımse Sana Bısey Ogretmez Arastırıcaksın Bulucaksın Yazılan her Yazıyı Okuyup Ezberlıyceksın Yapamadıgın Yerde Forumun Onde Gelenlerıne Sorucaksın
Bu Arada Ogrenmeye Calıstıgın Sey Bılgısayar Oyunu Degıl Ogle Ogretın Demekle Ogrenılmıyor .
Form yapmak çok kapsamlı bi olay ve bilgin olmadan yapman imkansız.Yani ben sana akşama kadar yazsam öğretemem.Oyüzden internetten html-php-asp kodlarını araştır.O dillerenden birine kendini motive et ve yavaş yavaş yapmaya başla.....
Genellikle vbullettin tarzı forumlar yaygındır.Ama bu forumu kurmak paralı.Onun yerine joomla kullanabilirsin.Ben kullandım çok mutluyum.Üstünede Kunena forum kurarsan sanki kodlarını sen yazmışsın gibi olur:)
Sana yardımcı olabilecek siteler:
Ben joomlayı burdan öğrendim.Çok iyi bir kaynak bence incele.:)
Bu arada joomla ile sıkıntılar yaşayabilirsin vede yaşamışsın dediğine göre ilk önce sunucun linux olmalı ve sunucundaki bazı dosyaların chmodunu 777 yapmalısın.En basiti confrigation.php zaten kurulum sırasında bunları belirtir.Eğer yapamazsan JoomlaTr'de videolau vede yazılı olarak anlatılıyor.:)