Ben ne olurum acaba ?:/
Forum Rütbeleri (degişti)...:)))
- 1
- 2
bende paint le yaptım resmimi
waybebu resimleri neyle yapıBirtana adobe Dreamweare Ve PhotoShop :)
XxXDaRKoXxXBen ne olurum acaba ?:/Tartışmasız OKS çocuğu
Al Ömer Fazla amatör ama olsun
Ne güzeli tam Burak'a(okunuşu Burağa) göre
OOOOMMMMEEEERRRRNe güzeli tam Burak'a(okunuşu Burağa) göreSağol yani forumun yıldızıyım
Aaa! Kayıt tarihimin üstündeki 2 yıldızı unutmuşum :D
yaw tuhaf benim az rep çok yıldızım var ne demek bu
pctransyaw tuhaf benim az rep çok yıldızım var ne demeksana 5 rep veren 5 yıldız vermiş oluyo. Yani bi tuhaflık yok!
siz foruma yönetici olsanız demek sonumuz nolcak belli degil, can sıkıldıkca oynamalar eklemeler vs. kaptırır gider...
elaziglisiz foruma yönetici olsanız demek sonumuz nolcak belli degil, can sıkıldıkca oynamalar eklemeler vs. kaptırır gider...Sana bol bol rep verirdim
repde gözüm cok şükür(kendi geliyo cünkü ondan)...
elaziglirepde gözüm cok şükür(kendi geliyo cünkü ondan)...Maşaalah
elaziglirepde gözüm cok şükür(kendi geliyo cünkü ondan)...3-4 ay forumu bıraktık farkındayım repin fırlamışEskiden bir kaç kişi Uzmanına Sorun'a cevap veriyordu. Borga ABi ben arada Me@ swordmaster falan şimdi çok kişi tabii o zaman çok yazan yoktu günde anca 15-20
XxXDaRKoXxXEskiden bir kaç kişi Uzmanına Sorun'a cevap veriyordu. Borga ABi ben arada Me@ swordmaster falan şimdi çok kişi tabii o zaman çok yazan yoktu günde anca 15-Bende Uzmanına Sorun bölümünün hastası oldum sabah uyanıyorum daha elimi yüzümü yıkamadan bilgisayarı açıp Uzmanına Sorun'a bakıyorum
olm siz bıraktınız biz paso burdamı yatıp kalktık, haftada en fazla 2-3gün adam gibi siteye bakabiliyorum, ondan başka anca 1-2 dk oda ana sayfalardaki haberlere. universiteydi, işti vs. derken degil site sosyal hayattan koptuk nerdeyse be
Coşkun OLCABende Uzmanına Sorun bölümünün hastası oldum sabah uyanıyorum daha elimi yüzümü yıkamadan bilgisayarı açıp Uzmanına Sorun'a bakıyorum
- 1
- 2