Evet; Bugün itibariyle Bazı arkadaşlarımızın Rütbeleri degişti :)(Not:Resim üzerinde)
Waaaay Eywallah babanız olacak yaşta olmasamda teşekkürler.. Güzel espiri olmuş..
Borga-xWaaaay Eywallah babanız olacak yaşta olmasamda teşekkürler.. Güzel espiri olmuş..Borga abi espiri bana ait ona kalsa Kralımız yazacaktıKendi resmimide ben söyledim. İşin ilginç kısmı 1 rep ama 5 yıldız
Son Düzenleme: omer_6134 ~ 07 Ağustos 2008 18:05
Yalnız Ömer'in 1 Rep'i 5 yıldızı var.
OOOOMMMMEEEERRRRBorga abi espiri bana ait ona kalsa Kralımız yazacaktıArkadaşlar Espiri kolik diye boşuna yazmadık Yaptı bir espiri daha.
Görevimiz. Ama topluda msn'de milleti güldürmekle meşgulum şu anda
Reborn91Borga ya babamız yerine abimiz desek =) benide ekleyin bari :) forumun eğlence bölümüde QUAKE ye ait bu arada :byburak2008Reborn91 Nedemek şimdi bu :) QUAKE Ait ?
Reborn91Eğlence bölümünde ve di,ğer konu dışı bölümünde en çok quakeyi goruyorudmda ondan soyledim =)
Arada Yukarılarada Çıkıyorum Yahu Baksanıza 27 tane REP'im var... Ama genel olarak aşağıda olduğum doğrudur
Son Düzenleme: QUAKE-4 ~ 07 Ağustos 2008 18:33
hahah benide koysana bakalım rütbeye ne yazacaksınız
minnoş_97hahah benide koysana bakalım rütbeye ne yazacaksınızsende forum şaklaban ı ol bari ... :)
sakarboysende forum şaklaban ı ol bari ... :)senide forumun delisi yapalımmı
minnoş_97senide forumun delisi yapalımmıçok yapmak istiyosan yap hadi senimi kırcam. minnoş..;)
bu resimler süpe olmuş eline saglık
tüg be kaptırmışım üçüncü maestrolugu