forum sayfası açmak istiyorum ama aspindir de ya cok basit kullanıssız forumlar var yada iyi olan forumlardada sorun çıkarıyor yeni başlık açmak istedigimde mesaj bölümü gelmiyor gibi sorunlar oluyor.. önerebilceginiz güzel bir forum varmı asp olarak linkini verirseniz sevinir.
forum sayfası açmak istiyorum ?
php istiyorsan bence ipb gayet iyi
ama asp olarak kullanmadım ama burdakine göre Snitz Forums olabilir :)
Smf yada vbulletin öneririm sana...
benim sana önerim hani dinlersin yada dinlemessin otur asp yazmayı ögren benim yapacagım gibi..
hazır aldıgın kodlarda adam kendine göre yazmıstır sen onlara bağlı kalmak zorunda kalırsın ve ufacık bi sorun oldugunda nerdeki kodun hangi işi yaptıgını bilmediğin için sorun yaşarsın olay yine sana kalmıs ya hazır alırsın yada içine sinerekten saglam bi site yazarsın senin baya zamanını alır ama o siteyi sen yapmıs olursun....
en iyisi mybb..hem kullanımı kolay hem ücretsiz yani lisans sorunu yok...önelikle mybb nin son sürümünü indir..sıkıştırılmış dosyaalrı aç.....bu klasürlerin içinde yer alan upload içndeki tüm verileri ftp ile aktar....
daha sonra
den gerekli ayarları yap...bu kadar basit işte
mybb ile yapılmış bir forum sitesi örneği
ucretsiz veb sitesi subdomain ve ucretsiz forum ve portal sitesi dagitiyorum herkese ihtiyaci olanlar casama@casama.cjb.net msn adreisnden yada kayit@bizimonline.biz mail adresinden yada www.bizimonline.biz sitesinden bakabilirler