Forum uzmanları bölümü karışmış iyice
Forum uzmanları
rast gele bi sıralama gelmiş dogru, bende ilk gordugumde dedim noldu cezamı aldık biside yaptıgımı hatırlamıorum onu gerektircek
Hem karmaşık, hem de Borga abi yok.
Ben 7. olmuşum
27. Borga-x
Benim için sıralama hiç önemli değil. Burda kimin ne olduğu zaten belli.
(Hey admin ne oluyo orda.. Uyudun kaldın yine,şşşş kime diom)
Borga-xBenim için sıralama hiç önemli değil. Burda kimin ne olduğu zaten belli.
(Hey admin ne oluyo orda.. Uyudun kaldın yine,şşşş kime diom)![]()
önemli olan paylaşım vede yardımlaşmadır hiç önemi yok bunların aslında bir kişiye dahi sorunları hakkında yardımcı olabiliyosan senin için kardır.....
HİPNOZUMönemli olan paylaşım vede yardımlaşmadır hiç önemi yok bunların aslında bir kişiye dahi sorunları hakkında yardımcı olabiliyosan senin için kardır.....Bunu bu konuya mesaj yazan herkesin bildiğini ve yürekten savunduğunu düşünüyorum. Keza daha önceki konularda bu dile getirildi. Fakat sitedeki bir sorunu ortaya koymuş arkadaş, biz de onun üzerinden bir nevi geyik yapıyoruz.![]()
Reborn91Yapalım canım sorun değilKim takar uzman listesiniYemişim uzman listesini.. Bu forumda zaten kimin ne olduğunu herkes biliyor Borga abinin dediği gibi :)
(Kim takar Yalova kaymakamını sözünden esinlendim)
Ve borga abi sıralamada yok
liste hala bozuk şimdide ben çıkmışım( Reborn91 göremedim listede )
bu forumda kimin ne oldugu her herkes biliyor
kimse yanlış anlamasın soulmy arkadaşın vedigi resimde sakarboy un post sayısına birde rep sayısına baktıgımda cok şaşırdım 10330 bunasıl oluyor anlıyamıyorum 1495 * 5 = 7475 rep yapar nasıl 10330 oluyor anlamıyorum
lütfen sakarboy yanlış anlama merak ettim
sakarboy'un bu durumu daha önce de konuşulmuştu.. Teknik bir hatadan kaynaklanıyor ama site yöneticisi olanlar üzerinde durmuyor ve düzeltme ihtiyacı bile hissetmiyolar sonra böyle tekrar tekrar gündeme geliyor.. Bu durumda sakarboy'un ne bir hilesi, ne de bir çıkarı var.. Sayılara takılmamak lazım fazla..
CU_GS7sakarboy'un bu durumu daha önce de konuşulmuştu.. Teknik bir hatadan kaynaklanıyor ama site yöneticisi olanlar üzerinde durmuyor ve düzeltme ihtiyacı bile hissetmiyolar sonra böyle tekrar tekrar gündeme geliyor.. Bu durumda sakarboy'un ne bir hilesi, ne de bir çıkarı var.. Sayılara takılmamak lazım fazla..soulmy arkadaş yazınca aklıma düştü merak ettim kimse yanlış anlamasın
iyi forumlar