son 3-4 gündür forumda sayfa yüklenirken gecikmeler oluyor sayfayı kaydırırken 2 sn yi bulan gecikmeler var forumda arkadaşlara sordum herkeste aynı problem varmış zamanla çok sinir bozucu oluyor ilgilenirseniz sevinirim
forum yöneticilerinin dikkatine
- 1
- 2
arkadaşlar bu olaylar hakkında bir tahminde bulunara forumda yapıcak deyişiklerden dolayı olabilir diye düşünüyorum
Evet sürekli yapılan güncellmeler ve reklamlar yüzünden olmalı.
ayrıca ben siteye girdiğimde site çok kasıyor bu benden mi yoksa genel bi sorun mu?
Mustafa Cansorun chipde deil ad.reklamport.com'da yani sağdaki reklamda siz sayfayı kaydırdıkça o da hareket ediyor onu NoScript (firefox) kapatırsanız sorun yaşamassınız bence denemelisiniz reklamsız chip çoooooook güzeliyide 3 gün önce reklam yokmuydu???
Mustafa Cansorun chipde deil ad.reklamport.com'da yani sağdaki reklamda siz sayfayı kaydırdıkça o da hareket ediyor onu NoScript (firefox) kapatırsanız sorun yaşamassınız bence denemelisiniz reklamsız chip çoooooook güzelnasıl yani öyle birşey yok ben kaydırdıkca o yerinde duruyor hareket etmiyor ama takılma var iki gün öncesine göre biraz düzelmiş.
sizinki iyi ben chipe firefoxdan girersem çöküyo
Reklam ile alakalı değil sitede genel bir ağırlaşma var, belki üzerinde çalışma olduğu içindir
sitede en ufak bir kasma olmadan geziyorum site birden duruyo firefoxdan giriyorum tarayıcı kitlenip 1 2 saniye sorna çalışyıo 5 dk içinde en az 15 20 kere oluyo heleki sekmeleri dizdikçe iyice çekilmez hal alıyo site düzelene kadar uzun süre durmamaya çalışıyorum sitede
tayartekinayrıca ben siteye girdiğimde site çok kasıyor bu benden mi yoksa genel bi sorun mu?bendede kasıyor reklamlardan olmalı
borozansizinki iyi ben chipe firefoxdan girersem çöküBenimde çöküyor ama arada sıra sonrada mavi ekran veriyor.Benim reklamlarım kapalı.Ama aşağıda kayma var.
evet bendede var başka sitelerde yok bu siteden kaynaklana bir hata gibi görünüyor
Gözle görülür bir hızlanma var. Sayfanın altına daha inmeden sayfa yüklenmiş oluyor. Teşekkür ve tebrik ederim
Selçuk İslamoğluProblemi bugün düzeltebildiğimi ümit ediyorum. Sayfayı kaydırırken, benim de rahatsız olduğum gecikme şu anda yaşanmıyor olmalı.olmuşYorumlarınızı bekliyorum.
ama sadece bilgi amacıyla söylüyorum imleci örneğin "bugünün mesajları"nın üstüne getirdiğimde hala o 1-2 saniyelik takılma var sayfa yükleniyor ama butonların yüklenmesi zaman alıyor gibi
aapociapoolmuşBana hüsnü kuruntu gibi geldi, çünkü Bugünün Mesajları alalade bir link. Herhangi bir fonksiyon veya kasmasına neden olabilecek hiç bir şeyle bağlantılı değil.
ama sadece bilgi amacıyla söylüyorum imleci örneğin "bugünün mesajları"nın üstüne getirdiğimde hala o 1-2 saniyelik takılma var sayfa yükleniyor ama butonların yüklenmesi zaman alıyor
Selçuk İslamoğluBana hüsnü kuruntu gibi geldi, çünkü Bugünün Mesajları alalade bir link. Herhangi bir fonksiyon veya kasmasına neden olabilecek hiç bir şeyle bağlantılı değil.olabilir
- 1
- 2