neler oluyor bize?
Eskiden forumdan 1 saat çıktım mı girdiğimde heryer sapsarı olurdu.
Şimdi "TIK!" yok!
Neler oluyor bize forum halkı!
Forum?
- 1
- 2
konuların büyük kısmını sorunu olan arkadaslar acıodu zaten, e anlasılan bayasını bi cozmuşuz, bide bilgisayar dünyasında yeni gelişmeler teknolojilerde pek cıkmıo konu muhabeti falan cıksın(yani yenilikler var ama sarmıo diyeyim beklentileri pek karsılamıo) bide milletin işi gücü var, kendi adıma konusim okulda son senem(lise son olmak baska bi guzelmis bu arada:) bi yandan ÖSS bi yandan gelecek planları, iş güc okul falan derken zaman kalmıo pc basında, bicok kisidede bu tarz ugraslar vardır die tahmin ediorum. yoksa teknoloji yenilik yapamasada biz muhabet konusu buluruz yani cenemiz sagolsun
elazigli'nın dedidiği gibi herkes her zaman vakit bulamayabiliyor..
Ben 2 haftadır vizelerle uğraşıyordum mesela..
egemengiga iş bulma çalışmalarını sürdürüyor, forumda neredeyse hiç yok baya zamandır.. MSN'den 2 kere falan konuştuk..
ufuks keza eskisi kadar forumda yok..
Forumun asları da eksik olunca elvis de eskisi kadar saçmalamaya gelmeyince bahsettiğin durum hissedilir yani doğaldır..
CU_GS7elazigli'nın dedidiği gibi herkes her zaman vakit bulamayabiliyor..Hey güzel Allah'ım, bi gün de sen saçmalamasan ve bana laf dokundurmasan olmaz di mi; rahatlık batıyor işte böylelerine, benim gibilerde kaşıyıcı görevini üstleniyorlar. Neyse, hiç muhattap alacak halim yok seni.
egemengiga iş bulma çalışmalarını sürdürüyor, forumda neredeyse hiç yok baya zamandır.. MSN'den 2 kere falan konuştuk..
Forumun asları da eksik olunca elvis de eskisi kadar saçmalamaya gelmeyince bahsettiğin durum hissedilir yani doğaldır..Forumun aktif olma durumuna gelince; eski üyelerden biri olarak şunu söyleyebilirim ki önemli olan aktif üyeleri elde tutabilmektir; aktif kullanıcılar azaldığında forumda hissedilir derecede aktive azalması görülür yani bu çok doğal. Kiminin sınavı var kiminin bilmem nesi... Ama bunlar mazeret değil elbette; sonuçta bu forum yıllardır var ve sınavlarda yıllardır yapılmakta. Belki biraz özeleştiri yapmak gerekiyor.
forum sadece sorun çözmek için olmamalı belkide buyüzden kimse yok.
sorun çözmenin yerine bilgisi olanlar bilgi paylaşımı yapsınlar.
mesela çok sık karşılışılan bi sorun var ya da bilgisayar kullanan herkesin bilmesini düşündüğünüz şeyler var yazın bi konu açılsın herkes fikrini ve bildiklerini söylesin.
forum sadece sorun çözmek için uğranan yer olmasın....
elvis32Hadi kavga edin muhabbet olur (şaka şaka:)CU_GS7elazigli'nın dedidiği gibi herkes her zaman vakit bulamayabiliyor..Hey güzel Allah'ım, bi gün de sen saçmalamasan ve bana laf dokundurmasan olmaz di mi; rahatlık batıyor işte böylelerine, benim gibilerde kaşıyıcı görevini üstleniyorlar. Neyse, hiç muhattap alacak halim yok seni.
Forumun asları da eksik olunca elvis de eskisi kadar saçmalamaya gelmeyince bahsettiğin durum hissedilir yani doğaldır..Forumun aktif olma durumuna gelince; eski üyelerden biri olarak şunu söyleyebilirim ki önemli olan aktif üyeleri elde tutabilmektir; aktif kullanıcılar azaldığında forumda hissedilir derecede aktive azalması görülür yani bu çok doğal. Kiminin sınavı var kiminin bilmem nesi... Ama bunlar mazeret değil elbette; sonuçta bu forum yıllardır var ve sınavlarda yıllardır yapılmakta. Belki biraz özeleştiri yapmak gerekiyor.
Bir de sınavlar konusunu hiç düşünmemiştim.
Bende sene sonunda OKS ye gircem 8 HAziran![doğum günümden 3 gün sonra(şansa bak)]
Bir de okulun Bilgi yarışmasına girebilecek öğrencileri arasındaolduğumdan ve çalışkanlığımdan üzerime büyük bir sorumluluk düşüyor.
NOT:Şaka bir yana forumda hiç kavga olmuyor olsa bile 2 kişi kavga ediyo müdahale yapasıyo kavga bitiyorSon Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 30 Kasım 2007 13:39
XxXDaRKoXxXelvis32şaka yaptığını sanıyorsan hiç komik değil.Hadi kavga edin muhabbet olur (şaka şaka:)CU_GS7elazigli'nın dedidiği gibi herkes her zaman vakit bulamayabiliyor..Hey güzel Allah'ım, bi gün de sen saçmalamasan ve bana laf dokundurmasan olmaz di mi; rahatlık batıyor işte böylelerine, benim gibilerde kaşıyıcı görevini üstleniyorlar. Neyse, hiç muhattap alacak halim yok seni.
Bende sene sonunda OKS ye gircem 8 HAziran![doğum günümden 3 gün sonra(şansa bak)]
Bir de okulun Bilgi yarışmasına girebilecek öğrencileri arasındaolduğumdan ve çalışkanlığımdan üzerime büyük bir sorumluluk düşüyor.
elvis32XxXDaRKoXxXZaten şaka yaptığımı anlatmak istemedim sadece foruma sitem ettim çünkü pek kavga olmadığından forumda aktiflik yazılar az örneğin şimdi kavga edeceğiz -belki- o zaman çok yazı yazacağız konu kapanacak.elvis32şaka yaptığını sanıyorsan hiç komik değil.Hadi kavga edin muhabbet olur (şaka şaka:)CU_GS7elazigli'nın dedidiği gibi herkes her zaman vakit bulamayabiliyor..Hey güzel Allah'ım, bi gün de sen saçmalamasan ve bana laf dokundurmasan olmaz di mi; rahatlık batıyor işte böylelerine, benim gibilerde kaşıyıcı görevini üstleniyorlar. Neyse, hiç muhattap alacak halim yok seni.
Örneğin şuan ben üsteleseydim bu yazıdan sonra daha 5-6 tane daha mesaj yazardım ama böyle işlerle uğraşmayı sevmiyorum çünkü barışçı biriyim (okulda ne kadar günde 2-3 adam dövsek te)Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 18,316 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007elvis32iyi o zaman, barışçı olmaya devam...tabi ya, ortamı germeyelim hemenYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0114 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007XxXDaRKoXxXneler oluyor bize?bu aralar ünilerde sınav zamanı olduğu içindir
Şimdi "TIK!" yok!
Neler oluyor bize forum halkı!OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 03,720 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007doğru olabilir.
Ama bildiğim kadarıyla vizeler bitmeye başladı
Sağlık yüksekokulları gibi erken veya geç başlayanların zamanlarını bilmiyorum amaİlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006merve06Merve bıraz gerıden gelıyor..XxXDaRKoXxXneler oluyor bize?bu aralar ünilerde sınav zamanı olduğu iç
Şimdi "TIK!" yok!
Neler oluyor bize forum halkı!
Aslında böyle bır konu başlığını ben açmayı dusunuyordum. Ama saolsun Darko olaya müdahale edivermiş zaten.. Bu aralar forumun durgunlugu benımde dıkkatımı çekti. Ama insanlara zorla gireceksın dıyemeyız. Ne zaman ıhtıyac olursa bız hep burdayız.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0114 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007XxXDaRKoXxXdoğru olabilir.yüksek okulları bilmem ama bizim daha 11 aralık ve 14 aralıka 2 tane daha var sonra bitiyor.. ayrıca bütün üniler aynı değil aynı anda başlayıp bitirmedikleri gibi hepsinin kendine göre sınav sistemi var
Sağlık yüksekokulları gibi erken veya geç başlayanların zamanlarını bilmiyorummerve06yani... Chip Forumu bi tek üniversitelilerden oluşmuyor, sorunu başka yerde aramak lazım.XxXDaRKoXxXdoğru olabilir.yüksek okulları bilmem ama bizim daha 11 aralık ve 14 aralıka 2 tane daha var sonra bitiyor.. ayrıca bütün üniler aynı değil aynı anda başlayıp bitirmedikleri gibi hepsinin kendine göre sınav sistemi
Sağlık yüksekokulları gibi erken veya geç başlayanların zamanlarını bilmiyorumİlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006Bence bu sorun degıl zaman zaman boyle durumlar oluyordu zaten. Sadece bu seferkı uzun surdu...
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 03,720 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007Şimdi
ortaokullu yani 8. sınıf olan tek kşi benim yani tek kişi(benim gibisini bulmazsınız)
liseli çok kişi var ablamdan biliyorum(2 tane var 1 i üni de diğeri lise) yazılıları bu sıralar sürüyor.
Ünilerde vize var
İşleri olanda yoğun iş temposu vardır:DSon Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 30 Kasım 2007 18:39BanlandıTeşekkür Sayısı: 01,148 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005Arkadaşlar... İlgi çekici haber az...
Forumlarda Paylaşım az...
Başlıklar Karışmış...
Yöneticiler Paylaşım yapmıyor...
falan filan...
bunları artırabilirsiniz...Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0328 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007sorunu üyelerde degil yönetenlerde aramak lazım bence.
10bin üyesi olan chip formatında siteler var.
yeterli üye çekmesini bil.
diger sitelerin (donanimhaber,pclabs) chipten fazlası ne..
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 03,720 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007nightdarksorunu üyelerde degil yönetenlerde aramak lazım bence.Chip ten farkı şu10bin üyesi olan chip formatında siteler var.
DH dediğin sitenin her online oyun için her oyun için her key vs. için ayrı bölümü var!
Fark şu onlar Chip gibi dergi çıkarmıyorlar.
Fark şu ki Chip teki gibi arkadaşlığı zor bulursun!
Fark şu ki orda mesaj göndereceğin yöneticiyi zor bulursun!BanlandıTeşekkür Sayısı: 01,148 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2005XxXDaRKoXxXArkadaşlık konusunda DH Daha iyi...nightdarksorunu üyelerde degil yönetenlerde aramak lazım bence.Chip ten farkı şu10bin üyesi olan chip formatında siteler var.
DH dediğin sitenin her online oyun için her oyun için her key vs. için ayrı bölümü var!
Fark şu ki orda mesaj göndereceğin yöneticiyi zor bulursun!
Yöneticelere ulaşmak yada bir sorununa cevap bulman çok daha kolay....Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0114 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007XxXDaRKoXxXbir fark da ben sana söyliyim mi :)nightdarksorunu üyelerde degil yönetenlerde aramak lazım bence.Chip ten farkı şu10bin üyesi olan chip formatında siteler var.
Fark şu ki orda mesaj göndereceğin yöneticiyi zor bulursun!
chipte yalakalık yapanlar bir yere varamaz :Pbaşka sitelerde yalakalık yaptığında yöneticilerin her olayda tuttuğu arkasında olduğu torpilli üyelerden olursun ama burda öyle olduğunu hiç sanmıyorum :)
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 113,373 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006bazen yardım istemeyi bazen de yardım etmeyi bilmiyoruz,hele ki zıt fikirleri savunuyorsak konuşmayı hiç mi hiç becerimiyoruz.sonunda ya birbirimizi kırıp özür dileyemiyoruz yada birdaha uğramam deyip çekip gidiyoruz.forum kurallarını okumuyoruz,ihmal ediyoruz sonra uyarılınca da sövüp gidiyoruz. 1 buçuk senedir bu ailenin bir ferdiyim ben bunları gördüm bunları yaşadım.evet bende yaptım,bazen özür diledim bazende...
...hani yolda yürürken dalgınlıkla omuz atarsın ya birine ama yinede arkanı dönüp özür dilemek istersin,buna karşın çarptığın kişi "höst lan" derde birden bozulursun işte öyle.
crack/key/serial yani illegal şeyler paylaşmıyoruz ya işte bu yüzden sevilmiyoruz yada aranmıyoruz.millet ne yapsın legal i ? parası mı var ? (ne demek istediğimi anlarsınız,bir benzetmedir bu paragraf)
forum administratörleri(editörleri) bu formu daha iyiye götürmekle meşguller,bir gün olurda karşılaşırsanız sohbet edin. yaklaşık 60 000 üyeyi memnun etmenin ne kadar zor olduğunu onların ağzından dinleyin.moderatörler mi,forum kuralları çerçevesinde hareket edilmesini sağlamakla meşguller,gördüğünüzle yazışın, "hayır" demezler.
ben bunu biliyorum,bildiğimi konuşuyorum.
iyi akşamlar...
- 1
- 2