arkadaşlar ben şuan konuyu açtığımda forumda 67 kişi vardı forumdonanımhaberde aktif 2385 üye var forumtr de ise 5854 kişi aktif peki chip online neden bu kadar az üyesi ve aktif kişisi var ?
foruma katılım sayısı neden böyle az ?
eskiden çok sıkı takip yapardım şimdi oruç mübarek gün ve eski üyeler artık takılmıyor insanlar ara vrme ihtiyacı duyuyor yada zorunda kalıyor askerlik iş güç evlilik gibi değişkenler mevcut. ben sıkıldım arada bir girip ne var yok ona bakıyorum o kadar işte hep bilgisayar başında olunca insan evde başına geçesi gelmiyor.
Ayrıca forum sitesi yavaş çalışıyor ve işlemciye çok yük bindiriyor bunlar da bi sorun bence.
Zaten bazı üyeler de terkediyormuş artık konusunu açmışsınız.O yüzden artık katılım da daha az olucaktır.
donanımhaber gibi kullanicilara dewamli ban atan veletlerin bu forumda olmamasi bence bu forumu girilip takilinabilir yapabilir...burasi o forumdan daha iyi bence;)
Mesela az önce mesaj yazıp yanıt gönder butonuna tıkladığımda mesajın gönderilip sayfanın açılması belki de 1.5 dakika sürdü.Sitede başka problemler de var yani.
arkadaşlar ben şuan konuyu açtığımda forumda 67 kişi vardı forumdonanımhaberde aktif 2385 üye var forumtr de ise 5854 kişi aktif peki chip online neden bu kadar az üyesi ve aktif kişisi var ?kimi LG kimi casper kimi yetkili servis falan diye konu açarsa dışarıdan gellen insanda bu nasıl forum der donanım habere gider bende üye oldum oraya aynı nikle burdaki nikle millet reklam yabmaktan başka b...yemiyor bişey dedinmi suçlu yada kaba oluyorsun yakındır s...olup gitmem bu nasıl teknoloji forumu resmen REKLAM AJANSI'NA döndürdü p...ştlar. bişey desen özelden kfr yiyorsun
donanım haberde gidip casper alın lg alın dicen anında banı kıçına yersin....(reklam yabınca)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (213344) ~ 10 Ağustos 2011 23:56
kimi LG kimi casper kimi yetkili servis falan diye konu açarsa dışarıdan gellen insanda bu nasıl forum der donanım habere gider bende üye oldum oraya aynı nikle burdaki nikle millet reklam yabmaktan başka b...yemiyor bişey dedinmi suçlu yada kaba oluyorsun yakındır s...olup gitmem bu nasıl teknoloji forumu resmen REKLAM AJANSI'NA döndürdü p...ştlar. bişey desen özelden kfr yiyorsunŞimdi bu konuda gerçekten saçmaladığını düşünüyorum.
donanım haberde gidip casper alın lg alın dicen anında banı kıçına yersin....(reklam yabınca)
Teknolojileri forumları zaten bilen tecrübe sahibi ya da kullanan kişiler tarafından önerilen ya da tavsiye edilen bir yerdir. Ben senin bu ban dediğin olaydan yüzlerce okudum donanımhaberde kimsenin banlanmış bir profilini göremedim. Ev elektroniği bölümünü tekrar bir incele istersen.
http://forum.donanimhaber.com/forumid_194/tt.htmYöneticiler vs kişiler burasıyla ilgilenseler mesaj çöplüğüne dönmezdi daha sıkı bir yönetim ile daha bilgili insanlar burada bilgilerini tecrübelerini paylaşabilirdi.
Ayrıca son yıllarda sosyal ağların yaygınlığı tüm forumlarda bir düşüşe sahip oldu. Forumların popüler olduğu zamanda chipte online sayısına bakın!
Ayakta kalan birkaç forum var onlarda bilgi ve reklam amaçlı kullanıldığı için bu kadar popüler ve online sayıları yüksek. (r10,donanımhaber,forumtr)
Küfür konusuna gelincede herkes sanal alemdeki özgürlüğünü kullanıyor fakat türk milletinde bu önlenemez kabadayılık ancak forumlarda işe yarıyor dışarıda bülbül kesiliyorlar.