Şu saat içerisinde nedense hıç kımse foruma bıseyler yazmıyormus gıbı gelıyor bana yavas ılerlıyormusuz gıbı oluyor.
Hadı canlanalım
Dip Not : Eğlence bölümüne yazdım
Şu saat içerisinde nedense hıç kımse foruma bıseyler yazmıyormus gıbı gelıyor bana yavas ılerlıyormusuz gıbı oluyor.
Hadı canlanalım
Dip Not : Eğlence bölümüne yazdım
bu sorun bence tamamen mevsimsel insanlar tatilde yanlis mi :)
mustafa91Haydi hop hopCanlanın chip halkı
Yoksa geliyor
burdayız dostum
hayrola bi yere mi yetişicez ilerleme yok demişsin
valla bu sıcaklarda klavyeye basasım gelmiyo doğrusu
haftaya ramazan başlıyor bol yemek mevzulu konularda görüşürüz
Allaahh Yemek muhabbeti ne guzel ourdu şimdi şöyle sahile karşı Kokarec yesek
Ardındanda Huryaaa denızee.
ALTUNOLUKAllaahh Yemek muhabbeti ne guzel ourdu şimdi şöyle sahile karşı Kokarec yesek
gördünmü nasıl canlandı forum
tek kelime: sıkıldım... (kimse yok) yani eskisi kadar millet güneşleniyo kardeşimne iş var burda chip için böyle bişey söz konusu olamaz bence.
haydaaa
lay lay lay loyyyyy :D
aslında foruma okullar açıldığında daha az giriliyor bence çünkü dersler finaller falan oluyor o nedenle yazın daha çok online üye oluyor bence.
ama şu da bir gerçek, forum her sene farklı üyelerle karşılaşıyor. ama herkeste olduğu gibi onlarında bir süre sonra hevesi geçiyor. forumdan emekli üyeler olarak kaybolup gidiyorlar...
ay gııız naciye oynamayı dövsünler canlan hadi.. Allah..
ALTUNOLUKAllaahh Yemek muhabbeti ne guzel ourdu şimdi şöyle sahile karşı Kokarec yesekyaw birader canım çekti beeaa kokoreçe gidiomArdındanda Huryaaa denızee.
verdu amaartık yok şinki kardeşim var: https://www.chip.com.tr/forum/Burak-Sahin_t69854.html
ibrahim7892su tatile bir ben gidemedim yaz boyu call of duty 4 oynadım.sıkıldım artıııııııııııııııııııııııııııı' günde bitirdim sen yaz boyu geri sarıp mı oynadın yoksa...
ALTUNOLUKAllaahh Yemek muhabbeti ne guzel ourdu şimdi şöyle sahile karşı Kokarec yesekValla doğru sölüyon. Şöle bir vali kebabı olacak yanında buz gibi ayran olacak.Ardındanda Huryaaa denızee.
Çok uzağa gerek yok bir acılı kokoreç yeter ya. Şöle denize karşı manzara. Off rüzgar hafiften sana doğru esiyor. Sadece dalgaların sesi. Ne vermezdim şimdi ona Ahhh tatil bitmesin
burdayız ya sonuna kadar hemde :D
sağ eller havaya... konu yorumları buraya...
haydililillilililililiyar haydililillilililililliyar eksik li varmı
ya okullarda açıldıki bakmayım mesaj sayıma yeni üyeyim ama hepinizin adlarını öğrendim