Forumda En Çok KORKTUKLARINIZ ?
- 1
- 2
Şaka gibi oLmus her zaman sözüme söz katarım :) HakLı oLdugum durumda tabiri caiz bile beni caiz etmiyor :)
bektashŞaka gibi oLmus her zaman sözüme söz katarım :) HakLı oLdugum durumda tabiri caiz bile beni caiz etmiyor :)wallahı ben soz dınlerım uslu cocugum
ben varım waybe arkadaşdan Tırsıyorum
HİPNOZUMYAŞ KAÇ'= bu kac yaparsa ondan 21 bucuk
arkadaşım sen çıvık bir çevep yazarsan tamiki karşında ben ,sakar boy,hipnozyum ve PcMakeRi bulusun aranızda geçen diyalağları yassan daha hoş olurdu ama...
Bence korkulacak kişi varsa ben ve byburak2008
İkimiz birleşmeyelim
OOOOMMMMEEEERRRRBence korkulacak kişi varsa ben ve byburak2008ooo bu guzeldı ıste ...
İkimiz birleşmeyelimAma omer bana soye bırı olarak gozuktu şen şakrak komık bırı gıbı... Dogrumu
ooooomerrrr vırus yayıyorr....
He öyleyimdir
+ Virüs falan yok eğlence amaçlı açılmış bir konuydu uzadı gitti tarihe karıştık .
Emeği geçen byburak2008'e teşekkürler :D
ben en çok kendimden tırsıyorum ya birine yanlış bi öneri yaparsam ondan sonra vatandaşın pc'si gümlerse vatandaşda sen gümlettin ver parasını derse abooooooooooooooowww
ahmet79ben en çok kendimden tırsıyorum ya birine yanlış bi öneri yaparsam ondan sonra vatandaşın pc'si gümlersene güzel düşünüyorsun taktir ettim seni
ALTUNOLUKNedenini bilmiyorum ama Forum içerisinde Korktuğum sözünün arkasında söz söylemeye çekindiğim kişiler var..kesinlikle razorback. tek geçerim.:)geçmişte eski üyeliği ile yaptıklarını bir ben bilirim birde o zamanlardan kalan eski üyeler bilir. yeniler bilmez.Ahanda Onlar ; wan tu tiri foro
Sizlerinde Tabırı caiz ise Tırstıklarınız varmı
Kuzenimdir kendisi. tartışmalarda inceden inceye karşısındakini uyuz etmeyi iyi bilir
lafı koyar ve bir hafta içinde ölürsün kesin:)
açtığı şu konuda forumda ilklerdendir:))
birde bir konu daha vardı ama çok eski olduğu için arşivin derinliklerine gömülmüş olacakki bulamadım, elvis32 ile her fırsatta tartışırlardı ama bir konuda yine tartışırken kendi kendilerine konunun ilerleyen sayfalarında can ciğer olmuşlardı ve bidaha hiç kavga etmediler:)) bu da bir ilk diye düşünüyorum.:)yalnız geçek hayatta razorback yani emekli dj ahmet abi,:) hiç tanımayanlar için biraz dengesiz ve sert biri gibi gelebilir ama daha sonra anlıyorsunuz ki birisine dengesiz davranmışsa o kişi meğerse bunu haketmiş. ama genel olarak çevresinde herkes tarafından sevilen sayılan bir abimizdir. hayatı ti ye almış biri fakat gerçekte eğlenceli cömert vicdan ve maneviyat sahibi ve arkadaş canlısıdır. kız olsun erkek olsun adamına ve ortamına göre hareket etmesini iyi bilir. Hayat felsefesi ve tecrübeleri ile birçok kez bana önceden yaptığı nasihatler ile büyük yardımları olmuştur. kendisini sevenler ya çok sever yada hiç sevmezler:) ikisinin ortasını ben daha görmedim bilmiyorum. neyse bunları da yazayım dedim çünkü başta yazdıklarımı okuyunca beni dövmesin:) ha birde hiç unutmam bir gün gece eve giderken yolda sevgilisine dayak atan zorla arabasına bindirmeye çalışan hiç tanımadığı bir adama müdahale etmişti de adam tırsıp görürsün sen dedi gitti kızda bizle gelmişti:)) ve yine günlerden bir gün yolda önüne çıkan bir köpeği ezmemek için arabasını devirmişliği vardır. razorback'in bir gün farklı biri olacağı, lisede bir idda sonucu okula gelen kola kamyonunu kaçırmasından anlaşılmaktadır.:) daha böyle kuzenimle ilgili şahit olduğum bir sürü acaip olay anlatırımda forumun database i kaldırmaz.:) saygılar. iyi akşamlar.
inNteAcoMEarkadaşım sen çıvık bir çevep yazarsan tamiki karşında ben ,sakar boy,hipnozyum ve PcMakeRi bulusun aranızda geçen diyalağları yassan daha hoş olurdu ama...Komık cıvık ne yazmısımkı tırsıyoruz dedıyse saygıdan bılgılerınden onlardan ogrenmem gereken cok sey var bılgılı ınsanı kaybetmekten tırsıyorumSenden tırstım demedım ama
la forumu facebook a çevirdiniz ha ; ya neden korkuyosunuz onu anlamadım burası bilgi paylaşım platformu isimleri geçen arkadaşlarda gayet bilgili efendi ve yardım sever kişiler neden korktuğunu açıkla bakalım "altınoluk" merak ettim bak şimdi..!
minnoş97 byburak2008 oooommmmeerrr Selçuk İslamoğlu (:
XxXDaRKoXxXKimseden korkmuyorumDelıkanlı bee
Elçin baharla forumu facebook a çevirdiniz ha ; ya neden korkuyosunuz onu anlamadım burası bilgi paylaşım platformu isimleri geçen arkadaşlarda gayet bilgili efendi ve yardım sever kişiler neden korktuğunu açıkla bakalım "altınoluk" merak ettim bak şimdi..!eveeeet,gerçekten öyle ??!!Elçin çok güzel ifade etmiş kutlarım, bizlerden niye korkarsınız anlaşılmaz.Bizler insan yemeyiz:).Bir arkadaşımızın dediği gibi ben forumda ola ki yanlış bir öneri,ifade veya tavsiye yapıp da o kişiye zarar verirmiyim acaba diye en çok bundan çekinmişimdir(korkmuşumdur).Foruma hiç mesaj yazmayan,öneride bulunmayan,yanıt vermeyen,paylaşım yapmayanın hatası da haliyle -0- olur,her gün foruma giren paylaşım yapan,yanıtlar veren kişi hata yapan taraf olacaktır.İşte ben bundan korkarım,çünkü elimizde olmadan da hata yapabiliriz(alıntılarda yapıyoruz).Ben bu mesajı çok geç fark ettim yoksa daha önce yazardım.Sevgiler,saygılar.
Edit:(birara imzam da yeralıyordu)ben foruma hergün yeni birşeyler öğrenmek için giriyorum diye yazmış idim.Yoksa,bu bilişim okyanusunda kim herşeyi tam bilebilirki?
OOOOMMMMEEEERRRR
ben en çok bundan korkarım o bilirSon Düzenleme: viking20 ~ 25 Ağustos 2008 17:39
Reborn91niye korkalım ki ne güzel forumun bilgili insanları "öcü" mi ki korkalımeheheheh:):):)::):):)ocuuuuu
niye korkuyorsun ki iyi laf yapamamaktan kaynaklanıyor bence senin korkun korkunu şahıslara indirgemen yanlış sebebi kendinde saklı
hasibeniye korkuyorsun ki iyi laf yapamamaktan kaynaklanıyor bence senin korkun korkunu şahıslara indirgemen yanlış sebebi kendinde saklıBu korku ısını amma barttınız sanırımKonusmaları okumadan sankı gercekten tırsıyormusuz gıbı cevaplar gelmeye basladı.. Konu EĞLENCE Bolumune acılmıstır ılgınızı cekerım Hasıbe ağzım okadar ıyı laf yaparkı sen o YÜZDEN KORKMA...
Şu konu içeriğinin eğlence amaclı oldugunu anlayan Viking20 YAKUZA ÖMERRRR inNteAcoME ENES39 Oldu..
Yanı kımseden korktugum yok saygı duydugum var
- 1
- 2