arkadaşlar açık açık söyleyin çekinmeyin benim en sevmediğim
kiişi erdem187
forumda en sevmediğiniz kişi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben forumun huzurunu kaçırmak isteyenleri, hakaret edenleri, saçmalayanları sevmiyorum açıkçası..
Eskilerden PEDE vardı bir tane.. Onu pek sevmezdim.. Çünkü o da forumun huzurunu bozan, hakaret eden birisiydi..
Sen bilmezsin heralde PEDE'yi, fanatik_gs kardeşim.. Senin üye olma tarihin ondan baya sonra çünkü..
fanatik_gsarkadaşlar açık açık söyleyin çekinmeyin benim en sevmediğimvalla bende PEDE yi sevmezdim..bugün yaptıklarım için pişmanım falan dedi ama üzgünüm dedi sonra ne olduysa celallenip bana ana avrat küfür etmeye başladı salak...
kiişi
hatta msn i:- - - gibi bişeydi hayırlamıyosam..
fanatik_gs pardon ya bu beni geçen gün sabah eklediğin bu senin msn inle aynı değil miydi??
beni niye sevmiyosun anlamadım ya....ben sana kötü bişey mi yaptım YUSUF YUSUFcuğum..
hani bi söz vardır beni sevmeyen ölsün diye...o benim için geçerli...bu forumdan yok PEDE için yok fanatik_gs için gidemem...ayrıca beni sevmediğin için de teşekkür ederim...
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 19 Mart 2008 09:41
Herkez kendi düşüncesini kendine saklamalı bence illa ben şu kişiyi seviyorum sevmiyorum muhabbetleri saçma PEDE yi az çok biliyordum biraz ağzı bozuk biriydi ama neyseki ondan kurtulduk.Şimdi diğceniz bide senden kurtulsak diye
Pede sevmedim kişiler listesinde 1 numara barıs 2 erdem 3
Hiç sevmem bunları...
Tabiki şaka hepimiz bir aileyiz barış ve erdem 1 numara ya kardeşlerim...
swordmaster_65Pede sevmedim kişiler listesinde 1 numara barıs 2 erdem 3gonuşma lan sevmiyosan sevmiyom de...
Hiç sevmem bunları...
volken seni ve inteli sevmiyorum şaka bi yana volkan erdem ve sefa bide ufaklık darko burak ı tek geçerim ama inteli hayatta kimse bana sevdiremez
erdem187Erde bu zamana kadar cok bekledim ama artık itiraf ediyorum seviyorum...swordmaster_65Pede sevmedim kişiler listesinde 1 numara barıs 2 erdem 3gonuşma lan sevmiyosan sevmiyom de...
Hiç sevmem bunları...
R3QU3Mvolken seni varyane lan o konken der gibi....eh pede bey pardon fanatik_gs mi demeliyim sana...bu foruma istersen 100 tane üyelik al ortalığı kızıştır...biz bir aileyiz..vede senin gibi uyanıklar(en azından kendini uyanık sanan aptallar)senin gibi yapar....daha fazla konuşmiyim en yakın zamanda ban yeme umudunla teşekkür ediyorum...
R3QU3Mvolken seni ve inteli sevmiyorum şaka bi yana volkan erdem ve sefayı tek geçerim ama inteli hayatta kimse bana sevdiremezAna dur daha sefa var dogru daha başka işte bide burak var bizim ufaklık Oks li
walla ole pek takıldıgım olmadı benim, yukarda adı bol gecen kişi dışında. aslında onlada münaşakamız olmadı ama işte forumun huzurunu hafiften bozunca ister istemez diklenio insan, geri kalanıyla aram iyi walla
bide en sevilenleri belirlesek aslında, bi anketle falan nası olur?
bole yazdım gerci soruyu ama konuyu saptırmak gibi olmasın, sadece hazır yakın bi durum varken burda ekstra konuyla kalabalık yapmiim dedim, fanatik_gs kızmazsın dimi
fanatik_gs bence kızamadan banı yiyecek:D
swordmaster_65R3QU3Mvolken seni ve inteli sevmiyorum şaka bi yana volkan erdem ve sefayı tek geçerim ama inteli hayatta kimse bana sevdiremezAna dur daha sefa var dogru daha başka işte bide burak var bizim ufaklık Oks liBen de Erdem,barış ve wolkan'ı tek geçerim ama şu barış İntel'e geçiş yapsa tam süper olucak.İntel-AMD kavgasında çökeltiyoruz ama yine vazgeçmiyo adam yaa..
Başka darko ömer blackhawkmilan(hüseyin) var.Forumda sevmediğim pek kimse yok..
-----
Elazigli'yi de forumdan severim ama msn muhabbetimiz yok.Daha doğrusu bende Msn'i yok..
Son Düzenleme: Sefa Adak ~ 18 Mart 2008 22:55
baba amd-intel olayı cıkmasın gene ya, ülkeler arası savaşlardan beter oluo ortalık
bu arada istedigin msn olsun, ozel msj'a bakıver
ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan şu günlerde bu konunun aramıza nifak tohumları ekmek isteyen dış güçler tarafından açıldığı kanaatindeyim..........derrrrmişim.
benim öyle sevmediğim biri yok zaten nickimden belli.
bir dostülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan şu günlerde bu konunun aramıza nifak tohumları ekmek isteyen dış güçler tarafından açıldığı kanaatindeyim..........derrrrmişim.Bende deeeeermişim Bende herkesle iyi geçinmeye çalışırım. Sadece bır konuyu ıkı kez açanlara, eski konuları hortlatanlara, bana KÜFÜR edenlere sinir olurum. Mümkünse içimden bol küfür ederim. Onun dısında MSN'i bu aralar pek aamadıgım ıcın forumdakılerle pek görusemıyorum. Ama en kısa zamanda bunu da telafı edıcem.Son Düzenleme: Borga-x ~ 19 Mart 2008 09:41
size açıklayıyayım arkadaşlar neden erdemi sevmiyorum çünkü msn de konuşurken bana pkk p.. dedi o an içimden ağlamak geldi hele o p.. kelimesi ne ise boş verin arkadaşlar.
Lütfen forum kurallarına göre davranın.
Benim form da sevmediğim kişi Borga-x
bu tartışma burada son bulsun arkadaşlar,dolayısıyla konuyu kitleyeceğim.Birbirinize duyduğunuz öfkeyi chip online çerçevesi dışında tutun.Aynı zamanda;
Forumlarda “trollük” tapmak.
Başkalarına saldıran ya da hakaret eden ifadeler kullanmak.
Birbirinize isim/sıfat takmak, rahatsız etmek veya tehdit etmek.
forum kuralları gereği yasaktır.