Arkadaşlar merakımdan soruyorum. Forumda ismi turuncu olanlar var. Bu nasıl yapılıyor ?
Forumda İsim Nasıl Turuncu Renk Oluyor ?
ben yeniyim ama herkesden farklı ise isim renkleri ya çok fazla mesajları vardır yada yetkilerdir mod admin vs vs (:
Arkadaşım eğer bir üye seni arkadaş eklerse yada sen onu arkadaş eklersen onun niki sana renkli gözükür yada senin nikin ona renkli gözükür..
Şekil a...
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Burdan tüm arkadaşlarıma selam ederim...
Aynen öyle ben de ilk zamanlarda yanlış hatırlamıyorsam Selahattin Yıldırım'a sormuştum o da arkadaş olduğumuzdan olabilir mi demişti :D Buradan da selamlar kendilerine kulağı çınlasın biraz :D
İlk gördüğümde bende sasırdıydım bakıyom bakıyom turuncu nası yapmıslar felan sonradan jeton düştüydü :D
uzmanına sorun bölümü var orda puan veriliyor yardımcı olursan felan tamda bilmiyorum hesaplıyıp yıldız veriyolar aşşağı yukarı böle :D
Ayrıca bu yıldızları yöneticiler vermiyor.. Yardım ettiğimiz kişiler bize puan veriyormuş. 10 defa 10 puan alınca da bir yıldız kazanıyormuşuz galiba. Öyle aklımda kalmış. :D
Ben 1-2 baktım oraya sorular cok kazık yıldız mıldız istemiyom valla böle iyi :D
yunus07, ekledim seni arkadaş listeme. :D İsmin turuncu oldu. okinkurt, seni de ekledim :D
Bende ilk baktığımda 3-4 tane istek vardı öle bişey olduğunu bile bilmiyodum :D baktım kutuya :)