Açtığımız konuyu silme ihtimalimiz, veya ilk mesajımızı ve başlığı silme ihtimali gibi bir durum var mı ?
Forumda kendi "Konu"muzu silebiliyor muyuz ?
evet silebiliyoruzkonu seçeneklerinden konuyu sil
abi sen konuların olduğu sayfada chip forum yazan menüye gir oradan bugünün mesajlarını seç sonra kendi mesajını bul konu seçeneklerinden konuyu sil
abi sen konuların olduğu sayfada chip forum yazan menüye gir oradan bugünün mesajlarını seç sonra kendi mesajını bul konu seçeneklerinden konuyuAaaa! Bak onu hiç bilmiyordum(!) Çok yardım ettin sağ ol. Sen benimle dalga mı geçiyorsun anlamıyorum. Dediğin menüyü biliyorum ama o menüde Konuyu Sil diye bir bölüm olmadığını sana söyledim.
kimse dalga geçmiyor belli ki ikinizde forumu düzgün kullanamıyorsunuz... açtığın konuya senden başka yorum yazan olmadıysa arkadaşın dediği menüde konu sil seçeneği var..
eğer açtığın konuya cevap geldiyse konu sil seçeneğini kullanamıyorsun. ama sorun değil düzenle seçeneği ile konu başlığını veya içeriğini tamamen silebilirsin.. yerine sadece "." yazıp tekrar kaydede bilirsin yada daha kibarca sorununun çözüldüğünü yada artık cevap gerekmediğini yazabilirsin..
benim anlayamadığım 2009 yılından beri üye olmana ve 2000 küsür mesaj atmana rağmen bunları nasıl öğrenmemiş olman.. herneyse sanırım yardımcı olmuştur...
Sakin ol şampiyon. Silme kalsın konun. Gelecekte yardımcı olur millete. Olmadı Selçuk Bey'e saygılarını kapsayan bir mesajla silmek istediğin konuyu gönder. Zor değil. Bide bunu ben bi bildireyim Selçuk Bey'e.. Neden böle bişey yok acaba ?
kimse dalga geçmiyor belli ki ikinizde forumu düzgün kullanamıyorsunuz... açtığın konuya senden başka yorum yazan olmadıysa arkadaşın dediği menüde konu sil seçeneği var..yeni olan özellik olmasın?eğer açtığın konuya cevap geldiyse konu sil seçeneğini kullanamıyorsun. ama sorun değil düzenle seçeneği ile konu başlığını veya içeriğini tamamen silebilirsin.. yerine sadece "." yazıp tekrar kaydede bilirsin yada daha kibarca sorununun çözüldüğünü yada artık cevap gerekmediğini yazabilirsin..
benim anlayamadığım 2009 yılından beri üye olmana ve 2000 küsür mesaj atmana rağmen bunları nasıl öğrenmemiş olman.. herneyse sanırım yardımcı olmuştur...
kimse dalga geçmiyor belli ki ikinizde forumu düzgün kullanamıyorsunuz... açtığın konuya senden başka yorum yazan olmadıysa arkadaşın dediği menüde konu sil seçeneği var..Sor bakalım benim gibi üyelere 2009'da bu arayüz var mıydı ? Emin ol o kadar geri zekalı biri değilim.eğer açtığın konuya cevap geldiyse konu sil seçeneğini kullanamıyorsun. ama sorun değil düzenle seçeneği ile konu başlığını veya içeriğini tamamen silebilirsin.. yerine sadece "." yazıp tekrar kaydede bilirsin yada daha kibarca sorununun çözüldüğünü yada artık cevap gerekmediğini yazabilirsin..
Sakin ol şampiyon. Silme kalsın konun. Gelecekte yardımcı olur millete. Olmadı Selçuk Bey'e saygılarını kapsayan bir mesajla silmek istediğin konuyu gönder. Zor değil. Bide bunu ben bi bildireyim Selçuk Bey'e.. Neden böle bişey yok acaba ?Silmek istediğim konular çok fazla değil zaten. Bazı konuları kökten silmek istiyorum. Olmazsa hesabımı sildirebilirim o da sorun değil.
2007'den beri forumu takip ediyorum.. bu mevzu hep anlattığım şekildeydi...yeni arayüzle gelen bir özellik değil...
Moderatörlere mesaj at. Selçuk Bey öyle söylemiş. Eğer silinmesi gereken ya da kendi açtığımız bir konuyu silmek istiyorsak moderatörlere mesaj atmalıymışız.Silmek istediğim konular çok fazla değil zaten. Bazı konuları kökten silmek istiyorum. Olmazsa hesabımı sildirebilirim o da sorun değil.