Valla ne zaman??
Ona göre ben yarın,9600XT ekrankartımı satmaya götürücem..
Satamazsam bir CHIPsevere satarım benim için de güzel olur..:))
Forumda Satılık Parça İlanları
- 1
- 2
ben tüm sistemi satıyorum
benden bilgisayar bekleyenlerin hepsi laptop almaya karar verdi
ben de gıcıgına leptoptan anlamadıgımı söyledim.
o kartı ucuza kapatmak isterlerse satma
burdan birine satabilirsin
172 YTLye 18/02/2006`da almıştım (KDV dahil)..
Daha 1 ayını yeni doldurdu kart..Nerdeyse sıfır sayılır..
İlgilenenlere artık..
150 YTL`den kapıyı açarım diyorum..İyi mi ganzolist 150 YTL??
3 sene önce piyasaya çıktı..Ama Amerika`da mı ne..
Zaten 1 yıl sonra ancak Türkiye`ye geliyor..
2004 sonbaharında falan Türkiye`ye geldi sanırım..
Hala piyasada çok satılıyor,çok kolay bulunan bir kart 9600XT..Halen daha iş görür; 2 yıl bile idare eder oyunlarda..1600PRO`dan biraz daha düşük bir AGP kart..
Ama henüz daha işi bitmedi..
Ben iyi oyuncu olduğum için daha sağlam bir kart olsun;beni en az 3 yıl idare etsin yeni sistem almadan diye 7800 GS almak istiyorum..
Bununiçin de,her ne kadar yeni almış olsam da 9600XT`yi satmam gerek..
ya bende sen 3 sene önce aldın zannettim.
niye bu kartı aldınki
keşke buraya danışsaydın
kardeşim 170 e aldısan kadıköyde 100 e okutursan dua et
1 aylikda olsa ikinci el yapacak bi şey yok
2. el ramde dahi nerdeyse yarı yarıya fiyat kırıyorlar
ömür boyu garantili olmasına ragmen
ganzolistya bende sen 3 sene önce aldın zannettim.Sorma ya..Aldığıma pişman oldum zaten..
niye bu kartı aldınki
keşke buraya danışsaydın
kardeşim 170 e aldısan kadıköyde 100 e okutursan dua et
1 aylikda olsa ikinci el yapacak bi şey yok
Fiyat/performans olarak iyi olduğu için almıştım..
Aceleye geldi biraz da..
CHIP foruma soramadım çünkü, bilgisayarımın power`ını yakmıştım ve açılmıyodu bilgisayarım doğal olarak..Dergilerden fiyat listelerinden falan bakıp almıştım..
Bakalım işallah saterım da yarın hemen alırım 7800GS..Yoksa stokta kalmazsa falan ne yaparım düşünmek istemiyorum bile..Zaten yeterice düşündüm karar vermek için..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 25 Mart 2006 18:31
işte bunun için burada başlık açılması iyi olur
aracılara para kaptırmamak için
2. el diye alınan ramlar pc toplama yerlerinin bazılarında sıfır ram diye takıyorlar
kar üstüna kar
7800 gs stokta kalmaz olurmu daha yeni çıktılar uzun süre stoklarda bulunur korkma
benim anlamadıgım şey mesela ben bir üyeye parça satacam
örnegin ekran kartımı 6600gt yi yani diyelimki 150 ytl de anlaştık
bu durumdan sonra degişdokuş nasıl gerçekleşecek
Bir yerde buluşmak üzere anlaşılarak heralde..
Ya da sen ürünü kargoya vereceksin..Satın alan da senin hesabına parayı havale yapacak..
iyi de ben kargoya verdikten sonra adam parayı yatırmazsa ya da ben parayı aldıktan
sonra ürünü göndermezsem.
oyunlarslideşoviyi de ben kargoya verdikten sonra adam parayı yatırmazsa ya da ben parayı aldıktanYok ya olurmu öyle şey.Güvenden bahsediyoruz.sonra ürünü göndermezsem.
ufak parça satışlarında insan riske atar da
ben bilgisayarımı komple satıyorum 1350ytl ye diyelim adam beni kazıkladı parayı
yollamadı işte o zaman mahfolurum güven işi zor birilerine güvenmek zor
fan almaktan vazgeçtim pcı-express 6600gt 128mb fansız olarak 150ytl ye satıyorum.
o bölümün açılması uzun sürecege benziyor bölüm açılana kadar satışlarımızı buradan
gerçekleştirelim
Sayın Moderator : Chip in forumunda satış yapılıyor sorumlusu siz değilsiniz!ben sizin sitenizde satış da yapmıyorum hackerlıkda yapmıyorum bir post acmısım onda sorumlusu siz mi oluyorsunuz ? Sözüm Ona riyakarlıgı bırakın ALLAH ınızı seversiniz,!
Türkiye neden ilerleyemiyor işte kanıtı..
Gidip bi yabancı forum sitesinde o postu atsam,silinmeyeceğine eminim silinse bile uyarırlar.Önce
sorumlusu o degil zaten chip forumlarının sorumlu tutulamayacagını yazmış zati:
Selçuk İslamoğlu1. Bu bölümde alıcı ve satıcı, alım ve satımdan sorumludur. Kesinlikle CHIP Dergisi ve Vogelburda Medya ve Tic. A.Ş hiç bir ürünün teslimatı, durumu veya ücretin ödenmesi konusunda sorumlu tutulamaz.
RootCr4cKSayın Moderator : Chip in forumunda satış yapılıyor sorumlusu siz değilsiniz!ben sizin sitenizde satış da yapmıyorum hackerlıkda yapmıyorum bir post acmısım onda sorumlusu siz mi oluyorsunuz ? Sözüm Ona riyakarlıgı bırakın ALLAH ınızı seversiniz,!1. Satılan ürünler, CHIP'e ait değil, ne de CHIP'in binasında bulunuyor, ne de CHIP bunlara elini sürüyor. Ama atılan mesajlar, CHIP'in sunucusunda ve sorumluluk mesajlardan CHIP'e ait.
Türkiye neden ilerleyemiyor işte kanıtı..
Gidip bi yabancı forum sitesinde o postu atsam,silinmeyeceğine eminim silinse bile uyarırlar.Ö2. Hack forumlarında evet.Ama burada kayıt olurken kabul ettiğiniz CHIP kuralları altındasınız, eğer iyice okumadıysanız, tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Attığınız mesaj: Hem saldırı içerikli hack şifreleri, hem de ırkçılık içerdiği için silinmiştir.
- 1
- 2