Bence forumda arkadaşların birbirine ikinci el parça satması için bir bölüm olmalı.Bir arkadaş upgrade edecektir onun satacagı parca bir baskasına yarayabilir yada daha farklı şeyler.Fakat tabiki esas birbirini kazıklamaya calısmayan ve dürüstce malının iyiligini kötülügünü söyleyen kişilerin bu işi yapması.Ne dersiniz hoş olmaz mı?
Forumda Satılık Parça İlanları
- 1
- 2
BU tarz siteler var ve çok popülerler zaten..
Ama CHİPseverlerin aralarında yapacağı alışverişler de ayrı güzel olur tabi..
CU_GS7BU tarz siteler var ve çok popülerler zaten..Mesela?
Ama CHİPseverlerin aralarında yapacağı alışverişler de ayrı güzel olur tabi..
alışveriş güvenli bir şekilde nasıl yapılır orasını merak ediyorum?
Abicim reklam olcak.Eskişehir.net diye bir site var.Burda ikinci el eşya felan satılıyo (bilgisayar ve bilgisayar parcalarıda tabi)bu sitede adamlar satacakların malın sorunu varmı yok mu bunu acıkca söylüyo.Neden sattıgını filan.Bunu gibi dürsütce olursa ne güzel olur.
Yok baba ya.Alışveriş yapan arkadaşlarım var.Orda söylemese bile biz burda birbirimiz az cok tanıyoruz.Burdan kelek cıkmaz.
2. el satılık parça diye bi başlık koysalar olur aslında
zaten buradaki aktif kullanıcılar aile gibi oldu problem çıkacağini sanmıyorum.
koskoca forumda 5-6 aktif kullanıcı var pehhhhhhhh
Foruma böyle bir konu başlığı açılsın o zaman..Bir süre sonra sorunlar olur;memnun kalınmazdsa kapatılır..Hani hep söyleniyor ya,forumda aktif kullanıcı az diye..
Belki böylece CHIP forumlarında daha bir hareketlenme olur..
nerde çokluk orda b.....
belkide böyle daha iyi
geleni kovalamıyoruzya
buyursunlar gelsinler
Aktife gerke yok.Msn bırakırız mail bırakırız irtibata gecemketen kolay ne var.Bnece bu fikir olumlu.
öyle diyiyorsunuzda bu ikinci el alım satışında birsürü hile hurda var
daha birkaçgün önce adamın birini öldürdüler sırf arabasına konmak için
böyleleri dahi varken dolandırıcıdan geçilmez diye düşünüyorum
bizim alış satışlarımız o düzeyde olmasada şahsen ben elimdeki malı kaptırmaktan
tereddüt ediyorum.
ufuks.Bnece bu fikir olumlu.Bizce de ;)
yakında görecez demek öle bi bölüm
Selçuk İslamoğluPeki ne zaman görüyoruz bu bölümü forumda.ufuks.Bnece bu fikir olumlu.Bizce de ;)
Selçuk İslamoğluYakında... Keza CHIP'in kesinlikle satılan mal'dan sorumlu olmayacağının altını çizmek gerek.Tabiki sorumlu olmayacak.Herkes kendi alışveriş yaptıgı kişiyle muhatap olacak.Dürüstlük ve güven en önemli şartlar.
Hadi hayırlı olsun yeni 'İkinci el'bölümümüz.
- 1
- 2