yöneticilere sesleniyorum kimse yardım etmiyor hiç bakmıyor 50 tane başlık açtım başka sorular sordum Benim konuma kimse bişe yazmamış
https://www.chip.com.tr/forum/bu- ... ozemez_t140978.html
tek kelimeyle Mesaj Kasma Ustası yani Spam Ustası heatblast midir nedir o herife kıl olmaya başladım forumda her konuma İlk önce "bi ekran kartı öneriyor" başkası birşey yaziyor ondan sonra oda bunu diyor "ekran kartın yetersiz başka birşey al"felan abuk subuk cümleler yaziyor Post kasıyor adamda en son gördügümde azdı şimdi 1000'i geçti kimse fark etmiyor yöneticiler bakmıyor ben yardım İstedim Okadar çok mesaj sayım olmadı adam yardım Etmedi okadar çok mesaj sayısı olmuş Git onu al bunu al emek yap kardeşim ya saçma sapan mesajlar atanlar oluyor ben size bir soru sordum diyorum bana laubali ve enteresan cevaplar veriyorsunuz forumun adını lekeliyorsunuz bu forumda kimse kalmaz böle giderse bildiğim sitelerde şak diye cevap veriyolar burada herşey var diye buraya üye olduk soralım dedik Adamlar tutturmuş kaldırmıyo onu yap bunu yap Ya kardeşim ben yalanmı sölicem bişe dediğimiz yok Kısmen hatanız var burada Vertex shader 3.0 istiyor .Pixel shader 3.0 High ayarlarda istemektedir. COD4 Nasıl oynuyorum rahat rahat minimumda yada AA'yı x4 felan yapınca bana 2002 model kasam var diye dalga geçen arkadaş var biraz hassasiyetli olsa Dalga geçmez .Burada hava atıcak olsaydım giderdim 900 tlye ekran kartı alırdım havamı atardım sorun değil burada bana ekran kartı "eziği" mualemesi yapılamaz yaptırılamaz.Bilgisiz insanlar cevap verince böle olur "Laf yapma İcraat Yap" sözünü mustafaya iletirim.
Ben kimseye kin beslemem Bana "manyak" diyecek adama adam demem(o kendini bilir).Oyunlara neden açtın diye yazıcaklar vardir cevabını vereyim bütün başlıklarım burada olduğundan ayrıca Her Forum köşesine yazı yazıcağınıza emek sarf ederek Soru sorana yardım edin size bu olsaydı Ben bi tarafımla gülmezdim. Saygısızlığın lüzümü yok.
Cevapları çok iyi tahmin ediyorum "kardeşim açma konu monu,kafana basmıyomu ekran kartın yetersiz,ekran kartı alsana başımızın belasımısın heryere birşey yaziyon"
Modern warfare 2 Oynayipta Oynamayan bir insana yardim etmeyen bir insana "İnsan" Sıfatını laik görmem.Burada Aileyiz biz diyen insanlarida insandan saymam ben burada manyak diye bir kelime kullanmadım adam benim konuma manyak mısın sen felan diye kelimeler sarf ediyor sonra o mesaj birden "Wup" kayboluyo.
1.Not:Her konuya yazmaktansa bir konuya yazmak istedim.Yönetici bir açıklama yapsın yoksa forumda açılamdık yer bırakmıcam böle giderse.
2.Not:MW2 yi geçtim diğer sorunlarımla ilgilenmiyor kimse okadar çok görüntüleyenler var herkeze "Ya Kardeş 2dk Konuma baksan olur mu?diye Özel mesaj yada başlık açsak halimiz ne olurdu?"
Önemli Not:Alaycı bir tavırla kelimeler sarf ettikleri için bu başlığı açmış bulunmaktayım ve Eskisi gibi forum "Hareketli ve soru sorsa birisi keşke" gibi değil.
Lütfen Genel düşünmeyelim Sarece Anlayan Anladı Babında.
Disiplin Disiplin..