Yakında herkes bir kereliğe mahsus olarak nick değiştirebilecek. Geri dönüşü veya ikinci şansı olmayacak tabi ;)
Forumdaki yıldızlar renklenmiş ,çogalmış
acaba hepsi yıldız değilde başka simge olamazmıydı?telefondaki kare tuşu gibi mesela ne bileyim? daha doğrusu,her farklı anlama farklı simge politikası olamazmıydı?
rep e yıldız,mesaj sayısına yıldız,..
----
ben nickimden memnunum.Daha öne bir kere değiştirmiştim.
Selçuk İslamoğluYakında herkes bir kereliğe mahsus olarak nick değiştirebilecek. Geri dönüşü veya ikinci şansı olmayacak tabi ;)İşte bu iyi haber.
Teşekkürler Selçuk bey.Dört gözle bekliyoruz.
Selçuk İslamoğluYakında herkes bir kereliğe mahsus olarak nick değiştirebilecek. Geri dönüşü veya ikinci şansı olmayacak tabi ;)evet bu iyi olur.
Selçuk İslamoğluYakında herkes bir kereliğe mahsus olarak nick değiştirebilecek. Geri dönüşü veya ikinci şansı olmayacak tabi ;)Peki selçuk bey renkli olabilirmi?Yüz verdim astar istiyorsunuz demeyin lütfen.
Bakalım maestroya ne verıyorlar
(Galıba yıldızların kralı hala benım)
forumun ağa babasıda geldi anlaşılan maestronun ardından nal toplamaya devam.
Ben birde hareketli avatar olsun istiyorum .Onu iste bunu iste ama ne yapayım arsızlık olsun işte,hihi.
"Ben yıldızlarımı sıyah ıstıyorum. " deeeerrmişim ortamı gereeeeermişim. Hatta org.lerdeki gibi çatal bıcak takımı olsun. Apoletlerdeki gibi.
Bu siyahı sarısı ne? Benimkiler, bahtım gibi kapkara.
Kylieforumun ağa babasıda geldi anlaşılan maestronun ardından nal toplamaya devam.kylie seninle aynıyız sanırım.
Böyle iyi yaw kalsın yada bbenimki kalsın dierlerini silin
Selçuk İslamoğluYakında herkes bir kereliğe mahsus olarak nick değiştirebilecek. Geri dönüşü veya ikinci şansı olmayacak tabi ;)şekil birşeyler düşünelim o zaman. aslında ben sadece uGuR şeklinde yazmasından yanayım ama ilk üye olurken alınmış dedi, şimdi yapın bi kıyak artık.
e-eyupdaha sade olsun....katılıyorum ,doğru bir tespit,piyasadaki bolca [kalitesiz\ucuz forum] göstergelerinden.
böyle yıldız filan.... gözyoruyor... avatar smile ve imzaların hareketli olanlarınada kesinlikle karşıyım....Son Düzenleme: viking20 ~ 18 Mart 2009 09:52
uygulanmasının mümkün olmadığını biliyorum ama aslında nasıl chip ürün incelemsi yapıp fiyat/performans oranı çıkarıyor bence forumda da cevap/performans oranı olmalı yani verdiğiniz cevap/yararlılık-doğruluk oranı.Şimdi diyebilirsiniz ki zaten rapler buna göre veriliyor bu sistem zaten uygulanılıyor ama tam olarak demek istediğim bu değil örneğin forum yöneticileri her mesajı okuyup değerlendirseler verilen cevaplara doğruluk oranına göre bir puan verseler böylece forumda bilgi kirliliği oluşmaz ya tutarsa diye cevaplar yazılmazdı.Başta da söylediğim gibi bunu uygulamak mümkün değil tabii ki ama benim ki hayal işte...
sadece yıldızım varmı yokmu merak ettiğimden yazıyorum =)
one ya 1 tane yıldızım var oda kıpkırmızı. nese buna şükür =)
bende 1 tane kırmızı yıldız var bu forumdan defol git anlamına mı geliyor ?
böyle altlı üstlü anlaşılmaz olmuş yıldızlar
Benim anladığım kadarıyla üstteki yeni yıldızlar mesaj sayısına göre belirleniyor. Yani Selçuk beyin dediğinin tam tersi
bakalım benim yıldızlar nasılmışş :):)