Benim yıldız 6 tane ,kırmızı var, mavi var,sönük yıldız var.Forumdaki bu şenlenme nedir ,o yıldızların anlamı nedir?Ama hoşuma gitti.Birde isimlerimizde renkli olsa keşke benimki lila olsa
AA İKİ GÖRÜNÜYOR BAŞKA YERDE 6 VALLA
Benim yıldız 6 tane ,kırmızı var, mavi var,sönük yıldız var.Forumdaki bu şenlenme nedir ,o yıldızların anlamı nedir?Ama hoşuma gitti.Birde isimlerimizde renkli olsa keşke benimki lila olsa
AA İKİ GÖRÜNÜYOR BAŞKA YERDE 6 VALLA
Sanırım yıldız savaşları başladı, benim yıldızlar sizinkileri döver.
EVET ÖYLE VALLA KISKANDIM.
Değişiklik her zaman güzeldir. :) Ama merak ettim neye borçluyuz bunu ?
pcwordBenim yıldız 6 tane ,kırmızı var, mavi var,sönük yıldız var.Forumdaki bu şenlenme nedir ,o yıldızların anlamı nedir?Ama hoşuma gitti.Birde isimlerimizde renkli olsa keşke benimki lila olsabende fark ettim diğer bi konuda 6 yıldızın var. Bu duruma şöylebi fikir yürüttüm ama sonradan saçma geldi. Konuyu açan yoruma yldız veriyor iyi kötü orta gibisinden. ( saçma dimi?)AA İKİ GÖRÜNÜYOR BAŞKA YERDE 6
evet, kırmızı-mavi-farklı tonlarda sarı renkli yıldızlar gelmiş, sayılar artmış. e geç kalmışlardı zaten, yıldız kaynıyor bizim forum.
VVAAAAAYY KAÇ yıldız öle fena kıskançlık doğuruyor bu yeni yıldızlar söyleyim yani.NEYSE...tesüf Ama biliyorum tabi niye o kadar çokda gelde kıskanma işte.
Merak etttim şimdi, renkleri neyi temsil ediyorlar. Sarılı, mavili, yeşilli,siyahlı.Acil bilgilendirme yapacak admin aranıyor.
formun yıldızı geldi
hakkaten bu yeni gelen yılfızlar ne anlama geliyor yaa
edit:
[yıldız sönük olsada yıldız yıldızdır]
waybeformun yıldızı geldi
hakkaten bu yeni gelen yılfızlar ne anlama geliyor yaa
edit:
[yıldız sönük olsada yıldız yıldızdır]
Sadece forumda bir hata olduğundan bahsediyor. Tamam itiraf ediyorum, hata değil, bilerek açtım. Üsttekiler REP, alttakiler mesaj sayısına göre olan yıldızlar. Alttakiler gidecek, sadece test için açtım, yeni tasarımda sadece REP'ler olacak.
Selçuk İslamoğluSelçuk bey, sizin yıldızlar sarı lacivert olmuş
Sadece forumda bir hata olduğundan bahsediyor.
ama fena görünmüyor doğrusu, bi mahzuru yoksa böyle kalsın bence.Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 17 Mart 2009 20:41
ahmet abi tam forummun uzmanlarına torpil geçmişler diycektim selcuk abi yanıtını güncelledi yaa
Borga Abimin yıldızları merak ettim şimdi, görsek ne güzel olurdu :)
Selçuk İslamoğluSadece forumda bir hata olduğundan bahsediyor. Tamam itiraf ediyorum, hata değil, bilerek açtım. Üsttekiler REP, alttakiler mesaj sayısına göre olan yıldızlar. Alttakiler gidecek, sadece test için açtım, yeni tasarımda sadece REP'ler olacak.millet sonunda chip online forum yavaş yavaş yenileniyorSon Düzenleme: Kapalı Hesap (85981) ~ 17 Mart 2009 21:08
Selçuk İslamoğluAAyyy 4 yıldızdan 2 düşcem o zaman dımdızlak kalcam desene öf.
Sadece forumda bir hata olduğundan bahsediyor. Tamam itiraf ediyorum, hata değil, bilerek açtım. Üsttekiler REP, alttakiler mesaj sayısına göre olan yıldızlar. Alttakiler gidecek, sadece test için açtım, yeni tasarımda sadece REP'ler olacak.
pcwordAAyyy 4 yıldızdan 2 düşcem o zaman dımdızlak kalcam desene öf.yıldız dediğin nedirki yaparsın gene:D
Selçuk İslamoğluyapmayın bunuuu, ben sevmiştim.
elazigliyapmayın bunuuu, ben sevmiştim.hakikaten şekil olmuş
ahmet79hakikaten şekil olmuşValla sizinkilerde taşmış mübarek :D
pcwordValla sizinkilerde taşmış mübarek :sorma, hakikaten öyle olmuş
pcwordAAyyy 4 yıldızdan 2 düşcem o zaman dımdızlak kalcam desene öf.pcword al benim tüm yıldızların hepsi senin olsun benim için yıldız mıldız hiç farketmiyor nasılsa.yıldız olmayınca kıyamet kopmaz ya.
Kyliepcword al benim tüm yıldızların hepsi senin olsun benim için yıldız mıldız hiç farketmiyor nasılsa.Yok ben yıldızdanda reptende vazgeçtim hepsi alınsada nickim lila olsa keşke.yıldız olmayınca kıyamet kopmaz ya.