Öncelikle herkese selâmlar, merhabalar arkadaşlar;
Mübârek Mîraç kandilinizi gönülden kutluyorum. Bu forumda artık bu kadar fazla dayanamıyacağımı anladım. Eminim ki bu konuyu açtığım için de bazıları benim arkamdan küfür edecektir bize ne diye. Bazıları ben haklı olduğum hâlde benimle iddialaşıyor, adama yardım etmeye çalışıyorum; bana neden taksit söylüyorsun diyerek çıkışıyor oysaki bilmiyor benim ona adım adım yardım edeceğimi, böylece daha iyi olacağını. Geliyor bana sonradan post kasıyorsun diyor. Birisi uzun bir alıntıma ayrı ayrı cevap vermiş, o post kasmıyor, flood yapmıyor, olan herneyse bana oluyor. Ve bu forumda da bilin ki eğer benim gibi 13 yaşında kaç kişi varsa neredeyse hepsi ayrıldı. Her ne hikmetse bize genç diye lâkâp takılıyor, bilgisiz olduğumuz düşünülüyor. Profilimizdeki o yaş sayısıyla tecrübemiz değerlendiriliyor. Şimdi bazıları diyecek ki öyle bir şey yapmadık böyle bir şey yapmadık, biliyorum yukarıda yazdığım gibi bana küfür eden, belâ okuyan insanlar da olacak. Fakat bu yazıyı, ben benden yararlanan ve yararlanabilecek olanlar için yazıyorum. Hepiniz hakkınızı helâl edin arkadaşlarım. Bazıları kına da yakabilirler bir yerlerine sevine de bilirler. Mîraç kandili ağzımı bozmuyorum arkadaşlar. Şu anda ellerim ayaklarım titriyor.
Ve benden yararlanan arkadaşlarım; bana hayır dua eden arkadaşlarım. Çok üzgünüm artık sizlere yardım edemeyeceğim. Mikrokozmos forumlarında görüşmek üzere. Bazı fesatlar merak etmesin başka bir username ile bu forumda aktif olmayacağım. CHIP Online artık benim için bitmiştir. Nokta.
Son kez hakkınızı helâl edin arkadaşlarım. Görüşmek üzere.
Tuğberk Melen
13 yaşındaki suçu sadece yardım etmek olan bir "genç"
Selâmetle arkadaşlarım.