.
.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.herhalde yok bi yontemi tskler kolay gelsin
Zal bey ben bunu daha yeni görüyorum.Ama sana bi açıklama yapim yinede.Biraz geç olucak ama idare et.Burda javascript kodu kullanılmış.Sen başka sayfaya gitsin istemiyorsun ya bunu yapmak mümkün.burda başka sayfaya gitmesinin sebebi
value="giris" olan butonun onclick olayına yukarıdaki normalop() fonksiyonunun atanmış olmasıdır.Fonksiyona baktığımızda ise içerisinde oda1.html penceresini açması söylenmektedir.yani başka sayfaya gitmesini bu sağlıyor.Bende javascript e yeni başladığım için henüz yeterli bi bilgim yok ama bu kadarı sana bi kopye olsun benden..
Az bir farkla iskaladin beautiful_member arkadasim.... Burada "window.open" komutu baska bir pencerenin acilmasini sagliyor. Olayin püf noktasi bu.
Zal bey bana öğretme bunları bende ondan bahsediyom...yazdığımı bi daha okursan anlarsın..bende o fonksiyonun içinde oda1.html e gidildiğini söylüyorum.
yani o fonksiyonda yazılı olan window.open sayesinde bu oluyor dememe gerek yoktur heralde demi canım :) ben bu kadarını anlarsın sanmıştım:)))
yok o anlamda degil. bir sekilde herkezin anlayabilecegi dilden yazman daha olumlu olur. Yoksa arkasindan bilemem 1000 tane soru gelebilir. :-) Deli_Zal arkadasimiz belli bu konuya yeni girmis yoksa o da window.open ile ilgili oldugunu görmesi lazimdi. Aslinda benim yazdigimi tekrar okudum. Ben daha farkli yazabilirdim. ÖZÜR :-)
.