daha önce bir çok yol bulundu forumlara otomatik girmek için ama başka bir yoldan bahsedeceğim bir kullanımlık epostalarla foruymlara nasıl hesap açılır, ya da gerçek e-mail adresnizi vermeden birine nasıl e-mail adresnizi verirsiniz yahut spam garantili bir siteye üye olacaksınız o siteye gerçekte olmayan bir kullanımlık emaille nasıl üye olursunuz bundan bahsetmek istiyorum
önce çok güvenli olmayan ve basit bir kullanımlık siteler ve üyelikler için şu adresi kullanacağız
http://www.mailinator.com/
bu adreste hiç bir hesap açmıyorsunuz üye olacağınız sitedeki üyelik email adresine kafadan uydurduğunuz ama sonuna mailinator.com ekini getirdiğiniz email otomatik olarak mailinator sitesinde o kafadan uydurduğunuz hesabın açılması demektir.
şimdi atıyorum bir kullanımlık bir hesap açacağız bir sitede onun için kayıt ol dedik o sitenin üye sayfasına ve tüm sekmeleri doldurduk ve geldik email sekmesine ve bir email lazım onuda daha önce hiç olmayan atı[email=yorum@mailinator.com]yorum@mailinator.com[/email] diye girip sitenin üyeliğini tamamladık ve sonra siteden bize aktivasyon gelecek ona şuradan ulaşacağız
mesela bu şekilde alınmış bir hesaba bakalım
bir diğer yolda şu mesela birine email adresi vereceksiniz yada yukaradki gibi bir siteye üye olacaksınız üstteki yöntemden daha güvenli bir site var
http://www.spamgourmet.com/
bu sitede önce bir hesap açıyorsunuz gerçek bir email adresi ile daha sonrada sitenizdeki o hesap üzerinden gerçek emailiniz maskelenerek sizin gerçek emailinize geliyor mailler mesela bu yolla açılmış bir üyelik
bu ekran alınıtısında 2 yazan yeri görmüşsünüzdür bu 2 pcnet sitesinin bana sadece 2 tane e-mail göndereceğini o 2 emailden sonrada benim onlara kayıt için verdiğim email adresimin kapanacağını gösterir..
büyük sitelerin hiç kullanmadığınız halde yıllarca kapanmayan emaillerine boyun eğmek istemiyorsanız bu yolları deneyebiliriziniz
burada bir hesap açıldıktan sonra bir foruma üye olurken şu yol izlenir
istediginizsozcuk.x.kullaniciadi@spamgourmet.com
istediğiniz sözcük kısmına kafanızdan atıyorsunuz x kısmına üye olacağınız sitenin size kaç mesaj gönderebileceğinizi yazıyorsunuz mesela 1 yazarsanız o üye olduğunuz site size sadece 1 mesaj atabiliyor o bir mesejan sonra o email yok oluyor ama sizin gerçek hesabınız duruyor. kullanıcı adı kısmınıda spamgourmet sitesine açtığınız hesabın k.adı yazılıyor