Forumu Çok özledim

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
28-11-2012, 23:44   |  #26  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 23
939 mesaj

İyi de wanderfull yazmışsın. Wonderful ya da mesmerizing yazmalıydın neyse. Umarım doğrularını öğrenirsin.

Kapalı Hesap (153334)
28-11-2012, 23:47   |  #27  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Alıntı: Greatness  
İyi de wanderfull yazmışsın. Wonderful ya da mesmerizing yazmalıydın neyse. Umarım doğrularını öğrenirsin.

daha önce dediğim gibi ben ingilizce bilmem.Karşısına harika yazdım anlaman gerekir.İngilizce ve Türkçeyi karıştıran sendin unuttunmu.

bu parça chiponline nın en degerli ve saygılı insanı ezgiye gelsin. nerdesin ezgi ismail.y.k.m.(komedi ya)

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış

bu şarkıda baya hoşuma gitmeye başladı.
http://www.youtube.com/watch?v=4A3poKE6qnM

reklam win 8

http://www.youtube.com/watch?v=A80g2iBiNQ4

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 29 Kasım 2012 01:36
Banned
29-11-2012, 03:15   |  #28  
Banlandı
939 mesaj

Windows 8 huh ? Vay Vay kakalayacaklar yine dandik Windows'ları.

Banned
29-11-2012, 10:41   |  #29  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 9
219 mesaj
Windows 8 huh ? Vay Vay kakalayacaklar yine dandik Windows'ları.

Greatness Windows 8 iyi bir işletim sistemi.Çok hızlı.Bence dandik deme.Bilgisayarına Wiindows 8 kur.İncele ardından bir şey söyle.Os X o kadarda mükemmel değil.

Banned
29-11-2012, 16:37   |  #30  
Banlandı
939 mesaj

Mac'e windows kurmak huh ? Olurum daha iyi.  Porsche ye LPG taktirmak gibi bir sey. Mac oSX snow leopard bile windows 8 den iyi

Kapalı Hesap (153334)
29-11-2012, 16:42   |  #31  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Mac'e windows kurmak huh ? Olurum daha iyi.  Porsche ye LPG taktirmak gibi bir sey. Mac oSX snow leopard bile windows 8 den

Sen hayatında windows 8 kullandınmı ki mac os iyidir diyorsun.Hangi oyunu oynuyorsun mac x ta.Dur tahmin edeyim angyry birds.Yoksa görsellik tek başına yetiryormu sana.Yeter tabi.Sen aza kanaat eden birisin.Affrerin.Taktir ettim.Ama windows 8 gerçekten iyi.

3 tane işletim sistemi kurulu win7 win 8 xp.Bence en iyisi xp.Fakat artık oyun çıkmıyor xp ye.Windows 7 kadar nalet bir işletim sistemi yok.Özellikle düşük makinelere ambargo koyuyor.Windows 8 öyle değil.Özellikle 32bit i hayatımda gördügüm iyi sistemlerden biridir.Fakat enterprise 90 günlük deneme sürümü 32bit sanki daha hızlıydı.Windows 8 pro biraz windows 7 benziyor pro da.Ben enterprase daha çok sevdim.Bu arada crack kullanmadım belirteyim.Belkide pro orjinal olmadığı için böyledir.enterprise de direk orjinaldi 90 gün.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 29 Kasım 2012 16:52
Banned
29-11-2012, 23:03   |  #32  
Banlandı
939 mesaj

Mac için şuan 250 tane oyun var ve bir çoğu hardcore oyunlar. Bunun sayısı giderek artıyor ama Library'de şu kadar oyunum var.

The Sims 3 ve Night exedra da mevcut. Yani epey oyunum var Mac'de ama konsol oyuncusu olduğum için Mac'e fazla oyun yüklemiyorum. Mac'de oyun yok diyenler hiç Mac kullanmamıştır ? Windows Xp kullandım ve epey iyiydi ama çok fazla sövdürdü kendine. Windows 7 daha iyiydi ama Snow Leopard çok daha iyiydi. Bence Snow Leopard gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi ama 8 ile Mountain Lion'ı kıyaslarsak Mountain Lion daha iyi. Dediğim gibi Windows 8 hiç kullanmadım sizde Mountain Lion kullanmadınız o zaman bu durumda eşitiz.

çhip10line
30-11-2012, 08:06   |  #33  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 113
864 mesaj

arkadaşlar Greaness ile boşuna tartışmayın Galaxy S3 - iphone karşılaştırmasını yaptığımız konuda da ölümüne iphone'u desteklemişti...kendisi ileri derece apple müptelasıdır, ona göre apple'ın ürünlerinin üzerine ürün yoktur...konuya dahil olanların büyük bölümünün samsung'un daha iyi telefonlar ürettiğini yazmasına rağmen fikri sabit bir arkadaş olduğu için  doğruları görmekte zorluk çekiyor...

Kapalı Hesap (246472)
01-12-2012, 16:27   |  #34  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 7
16 mesaj
Alıntı: LENO7  
Allah Aşkına bi git ya..Sanki seni takan var...Git başka foruma kayıt ol..Git başka forumda kafaları ağrıt...Sanki bütün derdimiz senmişsin gibi..Sevgilin yok mu senin..Git onunla dışarda gez...Okulunda mı yok..Ailen arkadaşın yokmu...Tm bunlar kabul hiç olmasa ufacık bir beyinde mi yok sende...Hala neyin peşindesin...Git bize o eski Değerli üyeleri getir o zaman istediğin gibi gez burda...Onlar gelmeyene kadar sana burda yardım yok...Buda sana son mesajımdır...(Admin Sizlerde Affedin..Selçuk abi sizde hatırlıyorsunuzdur)
eski şeyleri gündeme getirmenin bir anlamı yok 
Alıntı: DETROID_35  
 Doğruyu yaptın.Açıklaman güzel seni affediyorum.;)
yorumun için sağ
Alıntı: Uğurhan Çavuş  
canın  çok mu sıkılıyor  asosyalmisin  bende  aynı durumdayım   sen yine bayan olduğun için şanslısın  neyse  tekrar  hoş
asosyal deilim kesinlikle 
*LOL* Mahkemelik oldunuz mu yoksa Selçuk bey davayı çekti mi ? Tek merak ettiğim konu bu.
öyle bir şey
Selçuk bey iyi bir insadır eminim, ezginin yaşı ufak ona istinaden bişey oldugunu zannetmiyorum, fakat işin nasıl geliştigini bilmiyorum agır hakeret varsa bisey diyemem ikisi umarım sorunlarını çözmüştür bizi alakadar etmez.
Ayrıca lol olan sensin.Bir bayanla nasıl konuşulur, daha ögrenememişsin.Ayrıca Türkçe,bilmiyormusun,neden ingilizce konuşuyorsun yoksa sen ingilizmisin.Öyleysen söylede insanlar,seni yadırgamalamasın.Degilsen lütfen, Türkce konuş.Ben dahil bir çok insan ingilizce sevmiyor.Türkçe bile bazen okumak zor geliyor.
kimseye küfür etmedim ben 
Alıntı: okinkurt  
Selcuk beyin durumu şahsen beni ilgilendirmez bu üye ile direk sorunum var kendi başına 8-9 değerli üyenin forumdam gitmesine sebeb oldu o üyelere her gün hakaret etti şimi gelmiş yüzsüzce konu acıyor özürmüş fake hesaplarla millete hakaret et gel özür dile dah aönce 3-4 kerede özür dilemiştir sonra devam etmiştir ne güzel dünya ? selcuk bey affetmiş olabilir umrumda değil bu kızla her hangi bi şekilde muhatap olanlar benim hiç bir mesajından alıntı yapmasın ve bende kuhatap olmasın 10 ca şeyi unutmuyorum herkese bi ton shakaret siteye hakaret isteyen konusmakta özgür bu ezig le.
ben sadece özür diliyorum eski şeyleri unutabiliriz şahzen ben unutma yanlısıyım 

O bayan dediğin insan olmayı öğrensin önce biz onla düzgün konuşuruz ayrıca ezgi ile direk sorunu olan selcuk bey değil üyelerdir ezig sonradan selcuk beye sarmıştı......

bunlar çok eski
Bir de hakaret ediyordu demek. Demekki canı sıkıldı yeniden hakaret etmek istiyor. Kahkaha
bilip bilmeden yorum yapma ben bu forumun sıcak ortamını çok seviyorum ve geri dönmek istiyorum sadece bu kadar kimseyle tartışmak gibi bir niyetim
Bide değil sırf hakaret ediyodu koca gün bayan bir üye bunun yalanını cıkardı ortaya sonra onu kıskandı bize bulaştı neyse geçmiş gün artık ...
 Masum

Dostum bu kız ben formdan ayrıldım bunalıma girdi.Ne yapacagını bilemedi.Duydum ki sizi üzmüş.Kız olduğu için pekte takmıyorum zaten küfür etsede bişey olmaz.Tabi bana.Fakat forum kurallarına göre banlanır.O kız kız sa tabi erkek değilse eskiden müzik dinler müzik videoları koyardı.Mutlaka bir ailevi sorunu vardır.Pişman falan olmuş baksana nasıl özür diliyor.Şrekteki kedi gibi mazlum.Neyse siz engellersiniz oda bir daha küfür etmez herşeye zıplamaz.Çünkü bayan erkek muahbetlerine girmez.Kavga çıkar.Dinler gerektigi yerde yorum yapar.Bazen insanlar delirebiliyor.Bendede herkezdede bu var.Ama önemli olan delirdiginde bile kendini kontrol altına almak.Bazıları alamıyor bende bazen zıvanadan çıkıyorum özellikle küfür yedigimde.Küfür etmekde iyi değil küfür duymakta.Bunlar ağır şeyler.Fakat kız belliki küçük.Artık kızı ezmenizin bir anlamı yok zaten ezilicegi kadar laf duydu.Bundan sonra efendi efendi efendi dinler ve yorum yapar.Nezaman art artda yorum yapılsa hep kavga çıkar.Adnıda değiştirsin ben ezgiyim demesin millet unutana kadar en azından değiş bir imaj la çıksın yoksa sürekli kavga ederler.

Ezgi yeni ismin bu olsun.Ezogelin.mauahahhah.

bunulama girmedim sadece buradaki insanları seviyorum hoş bir ortamı var ondan böyle bir mesaj yazdım başka bir niyetim yok 
 :D İster taklsın ister gitsin valla umrumda değel gram ...
sen bilirsin kimseye zorla kendimi kabul ettirecek değilim ben iyi niyetle özür diledim zaten 
Ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin neden cevap vermiyorsun bize seni çok özledik lütfen cevap ver bize.:) (ezgi küfür yok)
 kimseye küfür ettmedim sadece hakaretler oldu ama bunlar için özür diliyorum tekrar tekrar yorumların için teşekkür ederim ancak diğer kişiler galiba benim foruma dönmemi istemiyorlar.

---

Bundan sonra kimseyle kavga etmeyeceğim ...hepinizi çoook seviyorum Masum

okinkurt
01-12-2012, 16:33   |  #35  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Forumdan gitmelerine sebeb oldugun üyeler gelip seni affetmedikce senin bu forumda yerin yoktur bana göre bazı şeyler cocuk oyuncagı değildir yap yap geri cek .......... sevgin sende kalsın.

Kapalı Hesap (246472)
01-12-2012, 16:44   |  #36  
Kapalı Hesap
16 mesaj
Forumdan gitmelerine sebeb oldugun üyeler gelip seni affetmedikce senin bu forumda yerin yoktur bana göre bazı şeyler cocuk oyuncagı değildir yap yap geri cek .......... sevgin sende kalsın.
 ben böyle düşünmüyorum bence yeniden arkadaş olabiliriz ...yine de sen bilirsin ... sana iyi niyet ve şanstan başka bir şey dilemiyorum ...

okinkurt
01-12-2012, 16:53   |  #37  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Arkadaş ? senin kadar dengesizini görmedim o konular silindi diye yok oldu sanıyorsun heralde ? :) ss denen bişey var biliyomusun ? neyse artık engelli listeme yeni bir ad daha ekliycem sen ve senin gibilerin sayesinde ansiklopedi gibi engelllenen listem oldu istediğin le arkadas ol konus benden uzak dur başka bi değişle nasrettin hoca demiş ya bana görünmede kime görünürsen görün. bende sana Allah ın akıl vermesinden baska bişey dilemiyorum git şikayet et bu yazıyı...

Kapalı Hesap (246472)
01-12-2012, 16:58   |  #38  
Kapalı Hesap
16 mesaj

yok şikayet etmeyeceğim ...

Kapalı Hesap (246472)
01-12-2012, 17:03   |  #39  
Kapalı Hesap
16 mesaj

okinkurt ...

Kapalı Hesap (246472)
01-12-2012, 17:15   |  #40  
Kapalı Hesap
16 mesaj

lütfen arkadaşlar ben sizinle arkadaş olmak iyi geçinmek istiyorum ve hepinizi seviyorum geçmişi unutabiliriz :)

Banned
01-12-2012, 18:37   |  #41  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 9
219 mesaj
Alıntı: sLn3zGi  
lütfen arkadaşlar ben sizinle arkadaş olmak iyi geçinmek istiyorum ve hepinizi seviyorum geçmişi unutabiliriz :)

foruma hoş geldin :-)

blackdown
01-12-2012, 19:55   |  #42  
blackdown avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
406 mesaj

Hoşgeldin Kardeşim Seni Pek Fazla Tanımıyorum O Yüzden Arkadaşlar Sizde Yardım Edin Kimsin LEN07 sen neden ona karşı öfkelisin bu dava konusuda nedir ne yaptı lütfen açıklarmısınız rica edersem

Kapalı Hesap (153334)
01-12-2012, 20:02   |  #43  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj

Boş işlerle uğraşmayın kimse kimseyle konuşmak veya barışmak zorunda değil.Bende formdan ayrıldım fakat ezgi yüzünden değildi.Banlandığım için.Sonra geri döndüm çoğu kişide ayrılmıştı.Formun kıymetini bilin form diğer formlara benzemiyor.O yüzden rahat olun.Giden gider.Gelen gelir.Siz yardımda bulunun yeni üyelerimize.Ezgi söylicegini söyledi Okin de söyleyicegini söyledi.Ezgi hoşgeldin.

Okinkurt iyi bir insan daha buğüne kadar kötü bir yorum görmedim.Ezgide müzik yükler insanlarla bir sorunu yoktu.Olan olmuş.İster konuşun ister küsün ama konuyu burda kapatalım.

Okin nın kalbi kırılmış ezigide özür diliyor.Bu dünyada kaçyıl yaşıcaz.Lütfen bir birinize iyi davranın 3 günlük dünya için kendinizi küçük düşürmeyin.Şimdi herşey düzgün gitmesini istiyorsanız bu konuyu uzatmayalım.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 01 Aralık 2012 20:06
Banned
01-12-2012, 22:18   |  #44  
Banlandı
939 mesaj

@chip ne alakası var ? eğer Apple'ın yaptığı bir ürünü bir firma daha iyisi yapıyorsa şapka çıkarırım ama maalesef Apple her alanda dünyanın en iyisi.