Evet senin konuşmanı en iyi sözlüklen çeviri yaptım(sametran)
Whoever did this was definitely amazing, man who took out all liars should be little bit smarter than us isn't he ? Anyway I hope she'll be most good than ever before although insult and profanity which made you second citizenship on that forum, WB. I am truly sorry to use English btw cuz I'm on mobile English is best way to dictation and type
sametran çevirisi peki türkler ne anladı bundan açıklama yaparmısın.Herkez ingilizce bilmek zorunda değil.Fakat herkez Türkçe bilmek zorunda.Çünkü Türküz anlaşma dilimiz Türkçe.Aynen gelip kürtçe yazsan tepkim aynı olur kürtçede bilmiyorum.Ülkeninin %95 i Türkçe biliyor ve konuşuyor.Peki sen neden ingilizce konuşmakta ısrar ediyon.Yoksa sen ingilizce öğrenen yada Türkçe öğrenen birimisin.Öyleysen Türkçe öğren gel.Aksi halde kimse seni takmaz.Yabancı bir foruma gir Türkçe konuş 300 okunur 1 cevap alamazsın admin seni uyarır lütfen ingilizce konuş.Bizde adamlar istedigi gibi konuşuyor.Sözde özgürlükler ülkesi ingiltere.Senin nasıl konuştuğun beni ilgilendirmiyor ama sana cevap verebilmemiz ve dediklerinden bişleyler anlamamamız için Türkçe yaz.
Açıkça bu kim hayrete düşürüyordusa düşürsün ,adam kim aldığı bütün yalancıların dışı, küçük dizgin daha akıllısı olmaları gerektiğiyi biz, o olmadığından? I ümidi Zaten, WB, forum ikinci vatandaşlığı siz yapan küfür ve aşağıladığı halde meden önce şimdiye kadardan en iyi olacak. İngiliz btw cuz I'SIni kullanmak için gerçekten üzgün ben, mobil İngilizcede oluyor olduğum yazdırma ve türe en iyi yolsunuz.