Forumu Çok özledim

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ıloveyouchi
24-11-2012, 15:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 2
0 mesaj

Mereba sevgili arkadaşlar ben forumdan çok uzun bir süre önce ayrılan ezgiyim.Hepinizi çok özledim bu forumu çok seviyorum haklısınız herkesle kavga ettim yöneticilere haksız sayılabilecek itamlarda bulundum ama sonra çokkk üzüldüm Masum başka forumlarda bu forumdaki zevk tat yok lütfen beni, tekrar aranıza alın m  bu forumu çok seviyorum bu yüzden foruma dönmek istiyorum   ....

Yaptıklarım için herkesten özür dilerim ...

ıloveyouchi bu faydalı başlığı için aşağıdaki 2 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Kapalı Hesap (172709)
24-11-2012, 16:59   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Alıntı: ıloveyouchi  
Mereba sevgili arkadaşlar ben forumdan çok uzun bir süre önce ayrılan ezgiyim.Hepinizi çok özledim bu forumu çok seviyorum haklısınız herkesle kavga ettim yöneticilere haksız sayılabilecek itamlarda bulundum ama sonra çokkk üzüldüm Masum başka forumlarda bu forumdaki zevk tat yok lütfen beni, tekrar aranıza alın m  bu forumu çok seviyorum bu yüzden foruma dönmek istiyorum   ....

Bu şarkı durumuna uyar

Brenda Lee - I'm SorryBrenda Lee - I'm Sorry
Brenda Lee was born Brenda Mae Tarpley on Dec. 11, 1944, in Atlanta. She was the second daughter of Rubin and Grace Tarpley. The youngster showed distinctive vocal talent at age 3, won her first singing contest when she was 5 and was performing regularly on an Atlanta radio station when she was 7. It was at about that time that a TV producer in Augusta, Ga., changed her name to Brenda Lee. In 1953, when she was 9, her father died in a construction accident.

Country singer Red Foley heard Lee when she was around 10 years old and subsequently invited her to appear with him on the popular TV show, Ozark Jubilee. Her popularity and high visibility soon won her guest shots on such popular network programs as The Ed Sullivan Show and The Perry Como Show.

In 1956, Lee signed with Decca Records, where she later united with the legendary producer Owen Bradley, who would oversee most of her hits. She charted her first pop single, "One Step at a Time," in 1957, but it made it only to No. 43. (The song did, however, go to No. 15 on the country rankings.) Though it would take a few years to break in the U.S., her early records sold well in Europe. She toured France in 1959 and has since established herself internationally as one of the most visible and beloved ambassadors of country music.

It wasn't until 1960 when Lee took "Sweet Nothin's" to No. 4 on the pop charts that she made a major impact as a recording artist. Over the next 13 years, she scored two No. 1's ("I'm Sorry" and "I Want to Be Wanted"), four Top 5s and five Top 10s. While its short seasonal nature kept it from ever topping the charts, her "Rockin' Around the Christmas Tree," recorded in 1958, has become a holiday classic. A spellbinding stage performer, the diminutive (4 feet 11 inches) vocalist was dubbed "Little Miss Dynamite" following the release of her second charted single, "Dynamite," in 1957.

In 1962, during a Jackie Wilson concert at the fairgrounds in Nashville, Lee met her future husband, Charles (Ronnie) Shacklett. They were married on April 24, 1963, while Lee, still in her teens, was at the height of her record chart popularity. In spite of the pressures of show business, her marriage has endured. She and her husband have two daughters, Julie LeAnn (born in 1964) and Jolie Lenee (born in 1969).

Just as her pop presence was waning, Lee struck it big on the country charts. Between 1973 and 1975, she had six consecutive Top 10 hits on Decca's successor label, MCA. She continued to inhabit the country charts through the '80s and '90s with "Tell Me What It's Like," "The Cowgirl and the Dandy" and "Broken Trust" (with the Oak Ridge Boys) all going Top 10.

Apart from performing, Lee is a tireless supporter of the Nashville music community at large and of numerous charitable organizations. She has served on the boards of the Country Music Association and the Recording Academy (the Grammy organization) and has been active with the Kidney Foundation, the American Cancer Society, the Multiple Sclerosis and Cerebral Palsy organizations and the March of Dimes.

Lee was elected to the Country Music Hall of Fame in 1997 and to the Rock and Roll Hall of Fame in 2002. Her autobiography, Little Miss Dynamite: The Life and Times of Brenda Lee, was published in 2003.  ~SOURCE:

PLEASE NOTE: I divided my uploads among multiple channels, Bookmark this link in your browser for instant access to an index with links to all of John1948's oldies classics. LINK:

Kapalı Hesap (172709)
24-11-2012, 17:04   |  #3  
Kapalı Hesap
2,757 mesaj

(Bu şarkıda bu satır için )
lütfen beni, tekrar aranıza alın m  bu forumu çok seviyorum bu yüzden foruma dönmek istiyorum   ....

Teddy Randazzo - One more chanceTeddy Randazzo - One more chance
Teddy Randazzo - One more chance
La versione Italiana, 'Vita mia', era interpretata da Tony del Monaco.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 24 Kasım 2012 17:05
LENO7
24-11-2012, 17:26   |  #4  
LENO7 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj

Allah Aşkına bi git ya..Sanki seni takan var...Git başka foruma kayıt ol..Git başka forumda kafaları ağrıt...Sanki bütün derdimiz senmişsin gibi..Sevgilin yok mu senin..Git onunla dışarda gez...Okulunda mı yok..Ailen arkadaşın yokmu...Tm bunlar kabul hiç olmasa ufacık bir beyinde mi yok sende...Hala neyin peşindesin...Git bize o eski Değerli üyeleri getir o zaman istediğin gibi gez burda...Onlar gelmeyene kadar sana burda yardım yok...Buda sana son mesajımdır...(Admin Sizlerde Affedin..Selçuk abi sizde hatırlıyorsunuzdur)

Kapalı Hesap (153334)
24-11-2012, 18:07   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Doğruyu yaptın.Açıklaman güzel seni affediyorum.;)

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 24 Kasım 2012 18:08
Kapalı Hesap (54346)
26-11-2012, 21:15   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
281 mesaj

canın  çok mu sıkılıyor  asosyalmisin  bende  aynı durumdayım   sen yine bayan olduğun için şanslısın  neyse  tekrar  hoşgeldin

Banned
26-11-2012, 22:35   |  #7  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 23
939 mesaj

*LOL* Mahkemelik oldunuz mu yoksa Selçuk bey davayı çekti mi ? Tek merak ettiğim konu bu.

Kapalı Hesap (153334)
26-11-2012, 23:40   |  #8  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: Greatness  
*LOL* Mahkemelik oldunuz mu yoksa Selçuk bey davayı çekti mi ? Tek merak ettiğim konu bu.
Selçuk bey iyi bir insadır eminim, ezginin yaşı ufak ona istinaden bişey oldugunu zannetmiyorum, fakat işin nasıl geliştigini bilmiyorum agır hakeret varsa bisey diyemem ikisi umarım sorunlarını çözmüştür bizi alakadar etmez.
Ayrıca lol olan sensin.Bir bayanla nasıl konuşulur, daha ögrenememişsin.Ayrıca Türkçe,bilmiyormusun,neden ingilizce konuşuyorsun yoksa sen ingilizmisin.Öyleysen söylede insanlar,seni yadırgamalamasın.Degilsen lütfen, Türkce konuş.Ben dahil bir çok insan ingilizce sevmiyor.Türkçe bile bazen okumak zor geliyor.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 26 Kasım 2012 23:43
Banned
27-11-2012, 19:36   |  #9  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 9
219 mesaj

Bende çoğunlukla İngilizce konuşuyorum ama ben Türküm.Forumlarda Türkçe yazıyorum.Because;Teknoloji bile İngilizce.Windows 8 CP ve DP'e çıktığında bile İngilizce'ydi yoksa ben TÜRKÇE dilimle GURUR DUYUYORUM.

Son Düzenleme: boyut655 ~ 27 Kasım 2012 19:39
Banned
27-11-2012, 20:58   |  #10  
Banlandı
939 mesaj

Sadece shortcut büyütmenin anlamı yok Laughing out laud mu yazacaktım LOL yerine neyse. Cool

okinkurt
27-11-2012, 22:45   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Selcuk beyin durumu şahsen beni ilgilendirmez bu üye ile direk sorunum var kendi başına 8-9 değerli üyenin forumdam gitmesine sebeb oldu o üyelere her gün hakaret etti şimi gelmiş yüzsüzce konu acıyor özürmüş fake hesaplarla millete hakaret et gel özür dile dah aönce 3-4 kerede özür dilemiştir sonra devam etmiştir ne güzel dünya ? selcuk bey affetmiş olabilir umrumda değil bu kızla her hangi bi şekilde muhatap olanlar benim hiç bir mesajından alıntı yapmasın ve bende kuhatap olmasın 10 ca şeyi unutmuyorum herkese bi ton shakaret siteye hakaret isteyen konusmakta özgür bu ezig le.

okinkurt
27-11-2012, 22:49   |  #12  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: DETROID_35  
Selçuk bey iyi bir insadır eminim, ezginin yaşı ufak ona istinaden bişey oldugunu zannetmiyorum, fakat işin nasıl geliştigini bilmiyorum agır hakeret varsa bisey diyemem ikisi umarım sorunlarını çözmüştür bizi alakadar etmez.
Ayrıca lol olan sensin.Bir bayanla nasıl konuşulur, daha ögrenememişsin.Ayrıca Türkçe,bilmiyormusun,neden ingilizce konuşuyorsun yoksa sen ingilizmisin.Öyleysen söylede insanlar,seni yadırgamalamasın.Degilsen lütfen, Türkce konuş.Ben dahil bir çok insan ingilizce sevmiyor.Türkçe bile bazen okumak zor geliyor.

O bayan dediğin insan olmayı öğrensin önce biz onla düzgün konuşuruz ayrıca ezgi ile direk sorunu olan selcuk bey değil üyelerdir ezig sonradan selcuk beye sarmıştı......

Banned
27-11-2012, 23:16   |  #13  
Banlandı
939 mesaj

Bir de hakaret ediyordu demek. Demekki canı sıkıldı yeniden hakaret etmek istiyor. Kahkaha

okinkurt
27-11-2012, 23:33   |  #14  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Bide değil sırf hakaret ediyodu koca gün bayan bir üye bunun yalanını cıkardı ortaya sonra onu kıskandı bize bulaştı neyse geçmiş gün artık ...

Banned
28-11-2012, 06:23   |  #15  
Banlandı
939 mesaj

Whoever did this was definitely amazing, man who took out all liars should be little bit smarter than us isn't he ?  Anyway I hope she'll be most good than ever before although insult and profanity which made you second citizenship on that forum, WB. I am truly sorry to use English btw cuz I'm on mobile English is best way to dictation and type

Kapalı Hesap (153334)
28-11-2012, 14:40   |  #16  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: okinkurt  
Bide değil sırf hakaret ediyodu koca gün bayan bir üye bunun yalanını cıkardı ortaya sonra onu kıskandı bize bulaştı neyse geçmiş gün artık ...

Sinirlenme dostum ben kimseyle küs degilim ne hakarettiyse bundanda haberim yok.Foruma girer bir iki müzik parçası atar kimse ilgilenmezse çıkıp gider.Bu tipler böyledir.İlgi görmek ister.Ezgiyi kendi haline bırak.Doktorlarıda bunu söylüyor.Muahahaha.(küfür etme kız.:) Bidaha duymıcam.)

Ben sorunlu oldugum kişileri banladım.İstediklerini yazsalarda ben görmüyorum.isteyen ezgiyi engellesin.Böylece görmezden gelirsiniz.Fakat konsuna iştirak ederseniz siz bilirsiniz.Şahsen bana küfür etse ben bir daha muhatab olmam.Fakat başkasınada ezgiyle muhatab olmayında diyemem.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 28 Kasım 2012 14:45
Kapalı Hesap (153334)
28-11-2012, 14:47   |  #17  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Whoever did this was definitely amazing, man who took out all liars should be little bit smarter than us isn't he ?  Anyway I hope she'll be most good than ever before although insult and profanity which made you second citizenship on that forum, WB. I am truly sorry to use English btw cuz I'm on mobile English is best way to dictation and type

i dont speak engilish kıro insan. kıro insan = turkish+kurdish=karışık man kafa  laftan anlamayan, insanlara denir.Genelde kalın kafalılara söylenir convert= english = wanderfull man

Sana binkez ingilizceden alıyan yok dedik adam başımıza ingiliz konsoloslugu kesildi.Türkçe bilmiyor.Şu ingilizceyi yazıyorsun ya sanki Türkçeye küfür ediyorsun gibi algılıyorum.

İngilizleri hiç sevmem.oku Türklere nekadar zarar vermişler.

http://www.bilgecebakis.com/yeni/haber_detay.asp?haberID=1615

İşte Türkeçeye çevirdim google den bak biz ne anlıyoruz.Türkçe, bilmiyorsan en kısa zamanda öğren çünkü arapçadan sonra Türkçe dünyanın en iyi dilidir.

Bu kesinlikle tüm yalancılara bize o değil daha akıllı biraz olmalıdır çıkardı inanılmaz, adam kim oldu ki? Neyse o da her zamankinden daha çok iyi olacak umuyoruz hakaret ve bu forumu, WB üzerinde ikinci vatandaşlık yapılan küfür. Dikte ve türü için en iyi şekilde ben cep İngilizce olduğumu İngilizce btw cuz kullanmak için gerçekten üzgünüm olduğunu

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 28 Kasım 2012 15:07
Kapalı Hesap (153334)
28-11-2012, 15:16   |  #18  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj

Evet senin konuşmanı en iyi sözlüklen çeviri yaptım(sametran)

Whoever did this was definitely amazing, man who took out all liars should be little bit smarter than us isn't he ?  Anyway I hope she'll be most good than ever before although insult and profanity which made you second citizenship on that forum, WB. I am truly sorry to use English btw cuz I'm on mobile English is best way to dictation and type

sametran çevirisi peki türkler ne anladı bundan açıklama yaparmısın.Herkez ingilizce bilmek zorunda değil.Fakat herkez Türkçe bilmek zorunda.Çünkü Türküz anlaşma dilimiz Türkçe.Aynen gelip kürtçe yazsan tepkim aynı olur kürtçede bilmiyorum.Ülkeninin %95 i Türkçe biliyor ve konuşuyor.Peki sen neden ingilizce konuşmakta ısrar ediyon.Yoksa sen ingilizce öğrenen yada Türkçe öğrenen birimisin.Öyleysen Türkçe öğren gel.Aksi halde kimse seni takmaz.Yabancı bir foruma gir Türkçe konuş 300 okunur 1 cevap alamazsın admin seni uyarır lütfen ingilizce konuş.Bizde adamlar istedigi gibi konuşuyor.Sözde özgürlükler ülkesi ingiltere.Senin nasıl konuştuğun beni ilgilendirmiyor ama sana cevap verebilmemiz ve dediklerinden bişleyler anlamamamız için Türkçe yaz.

Açıkça bu kim hayrete düşürüyordusa düşürsün ,adam kim aldığı bütün yalancıların dışı, küçük dizgin daha akıllısı olmaları gerektiğiyi biz, o olmadığından? I ümidi Zaten, WB, forum ikinci vatandaşlığı siz yapan küfür ve aşağıladığı halde meden önce şimdiye kadardan en iyi olacak. İngiliz btw cuz I'SIni kullanmak için gerçekten üzgün ben, mobil İngilizcede oluyor olduğum yazdırma ve türe en iyi yolsunuz.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 28 Kasım 2012 15:28
okinkurt
28-11-2012, 16:34   |  #19  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Sinirlenme dostum ben kimseyle küs degilim ne hakarettiyse bundanda haberim yok.Foruma girer bir iki müzik parçası atar kimse ilgilenmezse çıkıp gider.Bu tipler böyledir.İlgi görmek ister.Ezgiyi kendi haline bırak.Doktorlarıda bunu söylüyor.Muahahaha.(küfür etme kız.:) Bidaha duymıcam.)

Ben sorunlu oldugum kişileri banladım.İstediklerini yazsalarda ben görmüyorum.isteyen ezgiyi engellesin.Böylece görmezden gelirsiniz.Fakat konsuna iştirak ederseniz siz bilirsiniz.Şahsen bana küfür etse ben bir daha muhatab olmam.Fakat başkasınada ezgiyle muhatab olmayında diyemem.

Sinirlenmiyorum dostum :) haklısın cevap vermeye bile değmez bölelerine isteyen muhatap olur ona kimse bişey söliyemez ama onla konusan benle muhatap olmasın sadece bunu diyorum giden üyeler geri gelmedi kac kişi gitti bir veled yüzünden.

Kapalı Hesap (153334)
28-11-2012, 16:44   |  #20  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
Alıntı: okinkurt  
 Sinirlenmiyorum dostum :) haklısın cevap vermeye bile değmez bölelerine isteyen muhatap olur ona kimse bişey söliyemez ama onla konusan benle muhatap olmasın sadece bunu diyorum giden üyeler geri gelmedi kac kişi gitti bir veled yüzünden.

Dostum bu kız ben formdan ayrıldım bunalıma girdi.Ne yapacagını bilemedi.Duydum ki sizi üzmüş.Kız olduğu için pekte takmıyorum zaten küfür etsede bişey olmaz.Tabi bana.Fakat forum kurallarına göre banlanır.O kız kız sa tabi erkek değilse eskiden müzik dinler müzik videoları koyardı.Mutlaka bir ailevi sorunu vardır.Pişman falan olmuş baksana nasıl özür diliyor.Şrekteki kedi gibi mazlum.Neyse siz engellersiniz oda bir daha küfür etmez herşeye zıplamaz.Çünkü bayan erkek muahbetlerine girmez.Kavga çıkar.Dinler gerektigi yerde yorum yapar.Bazen insanlar delirebiliyor.Bendede herkezdede bu var.Ama önemli olan delirdiginde bile kendini kontrol altına almak.Bazıları alamıyor bende bazen zıvanadan çıkıyorum özellikle küfür yedigimde.Küfür etmekde iyi değil küfür duymakta.Bunlar ağır şeyler.Fakat kız belliki küçük.Artık kızı ezmenizin bir anlamı yok zaten ezilicegi kadar laf duydu.Bundan sonra efendi efendi efendi dinler ve yorum yapar.Nezaman art artda yorum yapılsa hep kavga çıkar.Adnıda değiştirsin ben ezgiyim demesin millet unutana kadar en azından değiş bir imaj la çıksın yoksa sürekli kavga ederler.

Ezgi yeni ismin bu olsun.Ezogelin.mauahahhah.

okinkurt
28-11-2012, 16:59   |  #21  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Dostum bu kız ben formdan ayrıldım bunalıma girdi.Ne yapacagını bilemedi.Duydum ki sizi üzmüş.Kız olduğu için pekte takmıyorum zaten küfür etsede bişey olmaz.Tabi bana.Fakat forum kurallarına göre banlanır.O kız kız sa tabi erkek değilse eskiden müzik dinler müzik videoları koyardı.Mutlaka bir ailevi sorunu vardır.Pişman falan olmuş baksana nasıl özür diliyor.Şrekteki kedi gibi mazlum.Neyse siz engellersiniz oda bir daha küfür etmez herşeye zıplamaz.Çünkü bayan erkek muahbetlerine girmez.Kavga çıkar.Dinler gerektigi yerde yorum yapar.Bazen insanlar delirebiliyor.Bendede herkezdede bu var.Ama önemli olan delirdiginde bile kendini kontrol altına almak.Bazıları alamıyor bende bazen zıvanadan çıkıyorum özellikle küfür yedigimde.Küfür etmekde iyi değil küfür duymakta.Bunlar ağır şeyler.Fakat kız belliki küçük.Artık kızı ezmenizin bir anlamı yok zaten ezilicegi kadar laf duydu.Bundan sonra efendi efendi efendi dinler ve yorum yapar.Nezaman art artda yorum yapılsa hep kavga çıkar.Adnıda değiştirsin ben ezgiyim demesin millet unutana kadar en azından değiş bir imaj la çıksın yoksa sürekli kavga ederler.

Ezgi yeni ismin bu olsun.Ezogelin.mauahahhah.

:D İster taklsın ister gitsin valla umrumda değel gram ...

Kapalı Hesap (153334)
28-11-2012, 20:13   |  #22  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj

Ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesin neden cevap vermiyorsun bize seni çok özledik lütfen cevap ver bize.:) (ezgi küfür yok)

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 28 Kasım 2012 20:14
Banned
28-11-2012, 22:35   |  #23  
Banlandı
939 mesaj

@Detroid bilemedin wanderfull diye bir şey yok. Wander vardır o da take stroll ile hemen hemen aynı anlama gelmektedir birine kalın kafalı diyecekseniz bu en iyisi retardeddır ama silly'de diyebilirsiniz ama dediğin kelime yok.

Kapalı Hesap (172709)
28-11-2012, 22:58   |  #24  
Kapalı Hesap
2,757 mesaj

http://www.youtube.com/watch?v=Qkuu0Lwb5EM&feature=related

Kapalı Hesap (153334)
28-11-2012, 23:43   |  #25  
Kapalı Hesap
6,419 mesaj
@Detroid bilemedin wanderfull diye bir şey yok. Wander vardır o da take stroll ile hemen hemen aynı anlama gelmektedir birine kalın kafalı diyecekseniz bu en iyisi retardeddır ama silly'de diyebilirsiniz ama dediğin kelime yok.

Birde ingilizce biliyom diye geçiniyon wonderful neymiş öğren.Türkçe yazdım.Ondan öyle.
http://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=wT#en/tr/wonderful  

Demekki isteyince Türçe konuşabiliyorsun afferin.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (246223) ~ 28 Kasım 2012 23:44