Selamlar bir makina almayı düşünüyorum Dslr yada dslr-like..
Ben Canon EOS 450d ye bakıyorum siz ne düşünüyorsunuz iyi bir makina mıdır ? Tavsiye edeceğiniz başka makinalar var mı ?
Şimdiden teşekkürler
Selamlar bir makina almayı düşünüyorum Dslr yada dslr-like..
Ben Canon EOS 450d ye bakıyorum siz ne düşünüyorsunuz iyi bir makina mıdır ? Tavsiye edeceğiniz başka makinalar var mı ?
Şimdiden teşekkürler
İyi gibi ama Sony tavsiye etmem.. Şuan bende sonynin 12mp lik kamerası var 7si 8i ve bu 12mp liside vardı, sanki photoshop yapmılmış gibi resim çekiyor, ayarlarını düzeltmeye çalıştım ama olmadı bütün serilerinde bişey var. LCD televizyonunuda sevmiyorum zaten HD si bozuldu.. Neyse Sony almayın derim..
Sony düşünmüyorum zaten Canon düşünüyorum ama EOS 450d mi alsam başka bişey mi ?
arkadaşım carl zeiss optikli olanlar var sony nin. çok güzel makine benim işimi fazlasıyla görüyor
arkadaş CANON'dan şaşma tabi şu ana kadar almadıysan,renkler mükemmel.
dursuncosararkadaş CANON'dan şaşkatılıyorum
arkadşlar ben de dslr almak istiyorum. şimdiye kadar kullanan arkadaşlarımın tavsiyeleri şöyle:nikon d300,nikon d60,canon 1000d,canon 450d,canon 20d.aslında kafama takılan başka bişi daha var.gittigidiyor ürünlerinin yeni,kutuda ve garantili ürünleri hemen hemen yarı fiyatına.değerlendirsem mi diye düşünüyourm.ne önerirsiniz?teşekkür ederim:)
hülyamsr canon eos 500d al.nikon d300 en iyisi ama maddiyat olarak oldukça pahalı. bir de 450d varken 1000d anlamsız nikon d300 varken d60 anlamsız.(para konusunda sıkıntı yoksa)
ve 20d de baya eski bir makine
dünyanın en çok kullanılan markası canondan şaşma,gece çekimi bir harika ve kesinlikle format sorunu yaşamazsın ve ayrıca kullanım arayüzü anlaşılır
hakikaten D300 ne alaka? D60, 20D ve 1000D ye bakma bile. paran yetiyorsa D300 al lakin makineyi öğrenene kadar 1 yıl geçer.
canon 450D aralarında fiyat performans açısından en iyisi.
Buradan da bakabilirsin modellere.
http://www.chedmarket.com/Defaul ... t=35&sid=1029638553