ben dıjıtal fotograf makınesı alcam ama karar veremedim hangısını alsam dıye.en iyisi hangisi karar veremedim.çizimle ilgileniyorum bide.hangi markanın en iyi oldugunu bılmıyorum...yardımcı olur musunuz?
fotograf makınesı?
butce cok onemlidir. Fakat ne tip bir makina alacaksin kafanda bunu belirledin mi. Compac mi DSRL mi
ilk önce bütçeni ve özellikle ne için kullanmak istediğini belirtirsen sana ona göre öneride bulanabilirim.hangi marka iyidir sorusuna ise canon,nikon ve fuji derim sony ve panasonicde fena değildir tabi.
ozzeybekbutce cok onemlidir. Fakat ne tip bir makina alacaksin kafanda bunu belirledin mi. Compac mi DSRLCompac mi DSRL nedir bilmiyorum:s bütçe 500 lerde yaa aslında ıyı olması onemlı...
kylieilk önce bütçeni ve özellikle ne için kullanmak istediğini belirtirsen sana ona göre öneride bulanabilirim.hangi marka iyidir sorusuna ise canon,nikon ve fuji derim sony ve panasonicde fena değildir tabi.bu markalardan bi tanesi hepsinden daha iyidir heralde.sence hangisi daha iyi?
Nikon ve Canon DSLR'da mükemmel firmalardır kısaca bunlar profesyonel diye tabir edilen makineler mercekler falan sen tahmini Compact diye bildiğimiz dijital fotoğraf makinesi istiyorsun bana kalırsa Sony Cyber-Shot'lara bakabilirsin.
normal fiyatlı yarı professional makinelerin (compact) en iyisi canon
daha pahalı professional fotoğraf makinelerde (dslr) nikon daha iyi.
tavsiyeme gelince compact istiyorsan öyle fiyatı çok fazla makinalara (zoom senin için önemli değilse) para vermene gerek yok canon a570 is tavsiyemdir.
dslr almak istersende nikon d40 tavsiye ederim.