Merhaba arkadaşlarım,
Uzun zamandır uğraştığım fotoğrafçılık konusunda ilk dijital fotoğraf makinemi aldım.
Fakat profesyonel değil.Zaten ilk olarak dijital hakkında bilgi topladıktan sonra profesyonele geçmek istiyorum.
Sony DSC-W320 modelini satın aldım Vatanbilgisayar'dan yanında 4gb hafıza kartı ile.Ürün çok hoş ve dünya kupası için çıkartılmış ve Almanyadan 23.06.2010 tarihinden gelmişti.Alalı 2 gün oldu.Benim çok eski anolog fotoğraf makinem vardı hala da var.Bastırdığım resimler harika idi.Kodak'ın bir modeliydi ve babam gençliğinde almanyadan getirtmiş vs. :D Onun merceği ayarlanabiliyordu böylece harika manzara fotoğrafları çekebiliyordum.Ve sonra fotoğrafçı bu baskıyı dijital ortama aktarıp aynı dijital fotoğraf makinesi çekmiş gibi görüntü elde ediyordum.Fakat iyice bıkkınlık getirdi babamda bu olay.Babam hediye niyetine bana aldı bu ürünü.Sizce nasıl bir ürün başlangıç seviyesi olarak?
Özellikleri şöyle :
14.1 megapixel kamera
fotoğraflar için hd çözünürlük ve 4x dijital zoom (fotoğraflar için).
video da ise 640x480 çözünürlük hd maalesef yok videoda.
Videoda 30 fps alabiliyorum.
Flash,kızıl göz yok edici vs.
Odak Uzaklığı (f= mm) : 4,7-18,8 Odak Uzaklığı (f=35mm dönüştürme) : 26-105
Şuan çektiğim fotoğraflarda harika çözünürlük elde edebiliyorum.Ve yarın mardin'e gideceğim esenboğa havalimanın bir karesini alacağım makine ıcın buyuk bır sınav olacak :)
Görüşlerinizi bekliyorum :)