fotoğrafınızı koyun isteğe bağlı

Kapalı Hesap (101323)
21-09-2011, 14:50   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj

adım uğurhan çavuş

[/URL]

[URL=http://www.hizliupload.com/pt-OSMJ.html]

[/URL]

[URL=http://www.hizliupload.com/pm-21IW.html]

[/URL]

[URL=http://www.hizliupload.com/pm-OSMJ.html]

[/URL]

[URL=http://www.hizliupload.com/pm-W1Y6.html]

[/URL]

3-5 tane koyayım dedim  erkekler istediği gibi dalga geçebilir

[URL=http://www.yukleresim.com/pm-HIUH.html]

[/URL]

[URL=http://www.yukleresim.com/pm-Y3HT.html]

[URL=http://www.yukleresim.com/pm-PH9L.html][/URL]

bugün itibariyle güncel  :)

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 15 Ekim 2011 16:11
Kapalı Hesap (130880)
21-09-2011, 14:56   |  #2  
Kapalı Hesap
1,418 mesaj

Niye dalga geçsinler ki

Kapalı Hesap (101323)
21-09-2011, 14:58   |  #3  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: Ney_zen  
Niye dalga geçsinler
erkeklere dalga geçmek serbest :)

Kapalı Hesap (130880)
21-09-2011, 14:59   |  #4  
Kapalı Hesap
1,418 mesaj

hmm :) dalga geçecek bişey bulamadım :P

Kapalı Hesap (101323)
21-09-2011, 15:01   |  #5  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

:)  kızlar facede bulup  alay ediyorlar  :) ondan erkeklere serbest sadece  :)

Kapalı Hesap (130880)
21-09-2011, 15:04   |  #6  
Kapalı Hesap
1,418 mesaj
Alıntı: liberty city  
:)  kızlar facede bulup  alay ediyorlar  :) ondan erkeklere serbest sadece  :)
Hadi ya :D salla kızları hacı xd

Kapalı Hesap (101323)
21-09-2011, 15:31   |  #7  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Hadi ya :D salla kızları hacı
eyvallah  kardeşim :)

Kapalı Hesap (153334)
21-09-2011, 18:33   |  #8  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Niye dalga geçsinler
Fenerli ya ondan galiba ama artık üzelme kadınlar ve çocuklar sizi  bedavaya izliyor.

Kapalı Hesap (200174)
21-09-2011, 18:46   |  #9  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

liberty city arkadaşım herkesi allah ayrı bir imajla şekille yarattı
yaradılanı severim yaradandan ötürü.....allah'ın yarattığı ile kimse dalga geçemez
ergün parmak yaş 27

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 21 Eylül 2011 18:48
Kapalı Hesap (101323)
21-09-2011, 19:03   |  #10  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: kesko  
liberty city arkadaşım herkesi allah ayrı bir imajla şekille yarattı
yaradılanı severim yaradandan ötürü.....allah'ın yarattığı ile kimse dalga geçemez
ergün parmak yaş 27

çok  iyi bir kişiliğiniz var  keşke herkes sizin gibi olsa
mevlana gibi konuştunuz aynı

Kapalı Hesap (200174)
21-09-2011, 20:21   |  #11  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj

o sizin iyiliğiniz arkadaşım....
onun için kim ne derse desin tınlama senle dalga geçenler ayna'ya baksınlar...Gülüş

Batuhan Karsan 26
21-09-2011, 21:55   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

profil resmime bakın :D

Kapalı Hesap (101323)
22-09-2011, 19:35   |  #13  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

isteyen istediği gibi alay edebilir kız erkek farketmez  kızlar özellikle ayı orangutan vb.  lakaplar takabilirler  
yaşama sevincim kalmamış şu günlerde  düşenin dostu olmazmış bi tekmede siz vurun kızlar hadi

Kapalı Hesap (200174)
22-09-2011, 20:04   |  #14  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: liberty city  
isteyen istediği gibi alay edebilir kız erkek farketmez  kızlar özellikle ayı orangutan vb.  lakaplar takabilirler  
yaşama sevincim kalmamış şu günlerde  düşenin dostu olmazmış bi tekmede siz vurun kızlar
yaw arkadaşım kimseye sölememiştim bu olayı ama senin moralin baya 0 belki düzeltir anlatacaklarım güç verir sana
ben 3 yıl önce amcam kalp krizi geçirmişti gece saat 3 civarları idi alel acele hastaneye kaldırdık tabi amcam köyde ikamet eder oturur. Hastaneye gittik  doktor ilaçlar ve daha önceki raporları istedi bunlarda almamışlar yanlarına raporları tabi bi daha geri döndüm araçla raporları aldım hastaneye dönerken iş acele ya yükleniyoruz gaza uçuyoruz :D akçaabat trabzon arası yaylacık adı verilen semt var burda sanayii bölgesi adamlar araba yıkamışlar sabunlu köpüklü su asfalt'a akmış bende hızlı idim yola bir anda 4 kişi çıktı bende frene yüklendiğim gibi o köpükten öyle kaydıki tam 8 takla attım dereye uçtum araçla aracın sol aynadaki camlar kırılıp geliyor sol gözü kesiyor paramparça ediyor 6 gün şokta yattım acilde kendime geldim açıyorum gözlerimi sol tarafta ne ışık var ne görüntü kafamdan alla alla diyorum belkide bandajlı elimi attım bandajta yok doktor geldi oturdu anlatıyor aynadan gelen cam lar gözün bütün beyinle alakalı damarları kestiğini diyordu o an dünya başıma yıkıldı sol el serçe parmakta kopmuştu ama onu diktiler şuan çalışıyor ama göz olmadı ilk günler öyle zoruma gidiyorduki insan içine çıkamıyordum sol taraf asfalt'a sürünce yandı çok kötü görünüyordu sonrasında istanbul cerrahpaşa göz bölümünde eski gözden kalan parçaları aldılar ankara'ya geldim göz hastanesine 3 profesör girecekti ameliyata protez göz takacaklardı dedim hocam öyle bir göz takınki hiç farketmesin protez olduğu sağolsunlar taktılar sonrasında estetik yabtırdım yüzün sol yanını şuan eski halimdeyim...
kazayı geçirdim zamanlar herkes dalga geiyordu yüz yandı ya ama ne yabtım heb direndim şükrettim onları duymamazlıktan geldim....
(yola sabunu akıtan yıkama yı mahkemeye verdim 345 bin lira kazandım sonrasında aracın üreticisiini gittim mahkemeye verdim neden aynanın camını elastik camdan yani kırılmayan camdan yabmadınız ve,hava yastığı çalışmadı diye davacı oldum 237 ordan kazandım kasım'ın 13 üne son mahkeme kurulacak ödemeler nasıl olacak diye) diyeceksinki bunlar ne alaka ben kaza geçirdiğim gün hastaneden atlayıp mileet kötü gözle bakıyor ben tipsizim diye 13.kattan atlasaydım şuan belkide ölmüştüm ama yılmadım yıkılmadım yaşıyorum o gülenler varya davayı kazandığımı öğrenince ellerinde çiçekler güller ziyarete geldi
Ben onu bunu anlamam kim ne derse desin beni allah bu dünyaya gönderdi yarattı ben ömrümü yaşarım hayatımı yaşarım kimseyide takmam kimseninde benle dalga geçmesine izin vermem...
Sana son sözüm kimseyi kafana takma kim ne derse desin bu dünya sürprizlerle dolu yazı çok uzun oldu üste anlatmak istediğim benim başımdan geçenlere boyun eğmedim insanların lafınamı aldıracam
Azrail'e yol vermişim sana'mı boyun eğeceğim güzelim...felsefe bu :D
Kimseyi takma yaşamına bak der saygı ve esenlikle kal..dostum...
rabbime emanetsin...

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 22 Eylül 2011 20:09
Kapalı Hesap (130880)
22-09-2011, 20:14   |  #15  
Kapalı Hesap
1,418 mesaj
yaw arkadaşım kimseye sölememiştim bu olayı ama senin moralin baya 0 belki düzeltir anlatacaklarım güç verir sana
ben 3 yıl önce amcam kalp krizi geçirmişti gece saat 3 civarları idi alel acele hastaneye kaldırdık tabi amcam köyde ikamet eder oturur. Hastaneye gittik  doktor ilaçlar ve daha önceki raporları istedi bunlarda almamışlar yanlarına raporları tabi bi daha geri döndüm araçla raporları aldım hastaneye dönerken iş acele ya yükleniyoruz gaza uçuyoruz :D akçaabat trabzon arası yaylacık adı verilen semt var burda sanayii bölgesi adamlar araba yıkamışlar sabunlu köpüklü su asfalt'a akmış bende hızlı idim yola bir anda 4 kişi çıktı bende frene yüklendiğim gibi o köpükten öyle kaydıki tam 8 takla attım dereye uçtum araçla aracın sol aynadaki camlar kırılıp geliyor sol gözü kesiyor paramparça ediyor 6 gün şokta yattım acilde kendime geldim açıyorum gözlerimi sol tarafta ne ışık var ne görüntü kafamdan alla alla diyorum belkide bandajlı elimi attım bandajta yok doktor geldi oturdu anlatıyor aynadan gelen cam lar gözün bütün beyinle alakalı damarları kestiğini diyordu o an dünya başıma yıkıldı sol el serçe parmakta kopmuştu ama onu diktiler şuan çalışıyor ama göz olmadı ilk günler öyle zoruma gidiyorduki insan içine çıkamıyordum sol taraf asfalt'a sürünce yandı çok kötü görünüyordu sonrasında istanbul cerrahpaşa göz bölümünde eski gözden kalan parçaları aldılar ankara'ya geldim göz hastanesine 3 profesör girecekti ameliyata protez göz takacaklardı dedim hocam öyle bir göz takınki hiç farketmesin protez olduğu sağolsunlar taktılar sonrasında estetik yabtırdım yüzün sol yanını şuan eski halimdeyim...
kazayı geçirdim zamanlar herkes dalga geiyordu yüz yandı ya ama ne yabtım heb direndim şükrettim onları duymamazlıktan geldim....
(yola sabunu akıtan yıkama yı mahkemeye verdim 345 bin lira kazandım sonrasında aracın üreticisiini gittim mahkemeye verdim neden aynanın camını elastik camdan yani kırılmayan camdan yabmadınız ve,hava yastığı çalışmadı diye davacı oldum 237 ordan kazandım kasım'ın 13 üne son mahkeme kurulacak ödemeler nasıl olacak diye) diyeceksinki bunlar ne alaka ben kaza geçirdiğim gün hastaneden atlayıp mileet kötü gözle bakıyor ben tipsizim diye 13.kattan atlasaydım şuan belkide ölmüştüm ama yılmadım yıkılmadım yaşıyorum o gülenler varya davayı kazandığımı öğrenince ellerinde çiçekler güller ziyarete geldi
Ben onu bunu anlamam kim ne derse desin beni allah bu dünyaya gönderdi yarattı ben ömrümü yaşarım hayatımı yaşarım kimseyide takmam kimseninde benle dalga geçmesine izin vermem...
Sana son sözüm kimseyi kafana takma kim ne derse desin bu dünya sürprizlerle dolu yazı çok uzun oldu üste anlatmak istediğim benim başımdan geçenlere boyun eğmedim insanların lafınamı aldıracam
rabbime emanetsin...
Abicim çok geçmiş olsun... Şu an sağlık durumunuzun iyi olmasına çok sevındım.Kesinlikle söylediğiniz her kelimenın noktasına kadar katılıyorum ve tebrikler...
     Saygılarımla....

Kapalı Hesap (200174)
22-09-2011, 20:17   |  #16  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj

sağlığım çok iyi allaha şükür demek istediğim bu dünya'da kimsenin azına bakıp karamsar olmayacaksın yaşayacaksın sonuna kadar gideceksin
(bu arada aşırı hızdan bende ceza yedim %3 kusurlu çıkardılar :D)
bana kader çok kötü oynadı ama yılmadım
liberty city arkadaşımızın kafasına taktığına bak hele arkadaşım senin kalbinde güzel dış görünüşünde sen baskı altına sokuyorsun kendini...
beynin sürekli bu düşünceye adapte oluyor işe önce kafandakileri söküp atmakla başla...

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 22 Eylül 2011 20:22
okinkurt
22-09-2011, 21:05   |  #17  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

kesko fotolar cok güzel dostum kazaya gelince verilmiş sadakan varmıs gecmiş olsun dostum alllah kaza bela vermesin kimseye kötü bişey gercekten benim teyzem ölmüştü kazada :( o dıs görnüşle dalga gecen insanlara cok uyuzum ben bazen şehre uzun sacla cıkarım sakal fialn inadına millet bakar kim bu orman kackını adam diye :D bende direk gözlerinin içine bakarım bi halt diyemiyolar hemen bakmayı kesiyolar işim yok onlarımı sallıcam inadına sac sakal karısık üst bas bozuk gidiyorum :D kendi fotomu koyamadım yok cünki eski hdd de kaldı :D sen kendini biliyosan baskasının dalga gecmesi cokta ö.d.

Kapalı Hesap (200174)
22-09-2011, 21:20   |  #18  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: okinkurt  
kesko fotolar cok güzel dostum kazaya gelince verilmiş sadakan varmıs gecmiş olsun dostum alllah kaza bela vermesin kimseye kötü bişey gercekten benim teyzem ölmüştü kazada :( o dıs görnüşle dalga gecen insanlara cok uyuzum ben bazen şehre uzun sacla cıkarım sakal fialn inadına millet bakar kim bu orman kackını adam diye :D bende direk gözlerinin içine bakarım bi halt diyemiyolar hemen bakmayı kesiyolar işim yok onlarımı sallıcam inadına sac sakal karısık üst bas bozuk gidiyorum :D kendi fotomu koyamadım yok cünki eski hdd de kaldı :D sen kendini biliyosan baskasının dalga gecmesi cokta ö.d.
aynen öle kardeşim olduğun gibi görüneceksin ve olduğun gibi hareket edeceksin yabmacık insanlar
sadece egolarını tatmin ederler....Beğendim

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 23 Eylül 2011 00:01
Kapalı Hesap (101323)
23-09-2011, 11:59   |  #19  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

kesko arkadaşım çok geçmiş olsun   haklısın bu anlattıkların bana  güç verdi  
ben kendimi baskı altına sokmuyorum  gittiğim lisedeki öğrenciler  benim moralimi bozuyor
bi an lise okumayacam bırakcam diyordum  ama söylediklerin bana güç verdi  çok saol arkadaşım
depresyondayım ama sayende  depresyonum  azaldı  gerçekten  moralim 0 ken 5 oldu  
çok teşekkür ederim   gerçekten
benim gittiğim lisede  herkes  çok zayıf çiroz yani bide buna karşın kendilerini çirozuz diye birşey zannediyorlar
ben şu ana kadar kendimi hiç üstün görmedim kibirden nefret ederim
birgün o çirozlardan biri bana bulaşacak olursa alay ederse bu aralar kafam bozuk zaten onu öyle bir hale sokacamki burnu ağzı yer değiştirecek
burnunda sağlam kemik   kalmayacak
ondan sonra  bakalım kendini bişey zannedebilecek mi
kesko sen bana bunları anlatmadan önce  intiharı  düşünüyordum zaten kaç kez intihara kalmıştım başarılı olamadım  bir yerime zarar gelmedi çok şükür şimdi ise senin sayende  intiharın ne kadar saçma birşey olduğunu anladım

Kapalı Hesap (200174)
23-09-2011, 18:57   |  #20  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj

Rica güzel kardeşim
Sen intihar'ı düşünürsen benim yaşamam bile sorun demek hemde bunca olaydan sonra 
güzel kardeşim şuan devletin hastanelerinde psikologlar mevcut eğer baskılara dayanamayacak kadar ağır bir yük altında isen yardım al gerçekten işe yarıyor ben çok kez gittim inan işe yarıyor o insana sorunlarını anlatınca gerçekten o odadan dışarı çıktında yeniden doğmuş gibi oluyorsun ama ben hallederim diyorsan gerçi insan kafasına koyunca herşeyin üstesinden gelir başaracaksın
intihar yaradana isyan'dır güzelce yaşamana bak hayatı anında yaşa çünkü günler geri gelmiyor karamsar olma oku liseyede git üniversiteyede git yüksek lisans yab bir noktaya odaklan imkansızda olsa başaracağından eminim hayatında başarılar dilerim moralin bozuk olur sohbet etmek dertlerini paylaşmak istersen ben buralardayım bir zamanlar bende birini aramıştım dertlerimi paylaşmaya......
şiddet'e başvurma dayak falan çözüm olmadı olamaz ...Gülüş
ben bir zamanlar yüzüme bakıp acıyan insanları dayaktan öldürmek istiyordum içimden bir ses öyle diyordu ama heb yendim o sesi kulak vermedim ona 
şuan inan çok mutluyum hayatımdan her sabah kalktığımda içimde öyle bir neşe oluyorki herkese sarılıp öpesim geliyor 
Hayat yaşamaya değer.....

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101323) ~ 23 Eylül 2011 19:03
okinkurt
23-09-2011, 23:44   |  #21  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

:D dostlar bırakın kim dalga gecerse gecsin ciroz desin pehh sallama ya bosver bana nerler yaptılardı ilk okulda felan o cocuklar hatta ögretmenler diyeyim size okulu bıraktım o denyolar yüzünden şimdi başka şehirdeyim buranın insanında insana bakar direk özellikle sacın felan bi tuafsa önceki mesajdada yazdım bende ona bakarım aynı şekilde tak döner hemen biri demişti o sac ne ya hemşerim diye adam keldi biliyinmi sende cıkınca öle yorum yaparsın dedim  nihahahaha ben pis elbiseyle flan gideim bazen şehre sırf inad olsun diye artık astımmı nedir bende anlamadım hiç tınlamıyorum hatta karsı soktugum laflarla karsı taraf felc oluyo sende öle yap dostum takma hiç bosver en temizi elalemin veledinin laflarını takmaya degmez zaten ömrümüz kısa onlara mı üzülecez ömür gülmeye yetmiyor aglamaya hiç yetmez yaşa mutlu mesud ohh mis valla benim burası daglı yer hiç insan aramam hayvanlarım felan var insanlar gelir arada zübük zübük konusur aldırmam aldırmamayı ögrenmen lazım kardeş o dalga geceb kızlara cok gülüyodum ben şahsen tip fena degildi bende aynı maymunn fean derlerdi gibip zangoc bi cocuga aşık olurlardı bende derdim ne oldu maymun diyodun orangutan bulmusun :D:D:D:. nutluluklar felan hihihih:D

Son Düzenleme: okinkurt ~ 23 Eylül 2011 23:50
Kapalı Hesap (200174)
24-09-2011, 00:17   |  #22  
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
Alıntı: okinkurt  
:D dostlar bırakın kim dalga gecerse gecsin ciroz desin pehh sallama ya bosver bana nerler yaptılardı ilk okulda felan o cocuklar hatta ögretmenler diyeyim size okulu bıraktım o denyolar yüzünden şimdi başka şehirdeyim buranın insanında insana bakar direk özellikle sacın felan bi tuafsa önceki mesajdada yazdım bende ona bakarım aynı şekilde tak döner hemen biri demişti o sac ne ya hemşerim diye adam keldi biliyinmi sende cıkınca öle yorum yaparsın dedim  nihahahaha ben pis elbiseyle flan gideim bazen şehre sırf inad olsun diye artık astımmı nedir bende anlamadım hiç tınlamıyorum hatta karsı soktugum laflarla karsı taraf felc oluyo sende öle yap dostum takma hiç bosver en temizi elalemin veledinin laflarını takmaya degmez zaten ömrümüz kısa onlara mı üzülecez ömür gülmeye yetmiyor aglamaya hiç yetmez yaşa mutlu mesud ohh mis valla benim burası daglı yer hiç insan aramam hayvanlarım felan var insanlar gelir arada zübük zübük konusur aldırmam aldırmamayı ögrenmen lazım kardeş o dalga geceb kızlara cok gülüyodum ben şahsen tip fena degildi bende aynı maymunn fean derlerdi gibip zangoc bi cocuga aşık olurlardı bende derdim ne oldu maymun diyodun orangutan bulmusun :D:D:D:. nutluluklar felan hihihih:

Kapalı Hesap (172709)
24-09-2011, 02:53   |  #23  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj

hayat bu işte yarın nolacağı bilemesin birde atasözümüz var ya ateş düştüğüyeri yakar
geçmiş gitmiş ama yinede geçmiş olsun.

rabbime emanetsin...