isteyen istediği gibi alay edebilir kız erkek farketmez kızlar özellikle ayı orangutan vb. lakaplar takabilirler
yaşama sevincim kalmamış şu günlerde düşenin dostu olmazmış bi tekmede siz vurun kızlar
yaw arkadaşım kimseye sölememiştim bu olayı ama senin moralin baya 0 belki düzeltir anlatacaklarım güç verir sana
ben 3 yıl önce amcam kalp krizi geçirmişti gece saat 3 civarları idi alel acele hastaneye kaldırdık tabi amcam köyde ikamet eder oturur. Hastaneye gittik doktor ilaçlar ve daha önceki raporları istedi bunlarda almamışlar yanlarına raporları tabi bi daha geri döndüm araçla raporları aldım hastaneye dönerken iş acele ya yükleniyoruz gaza uçuyoruz :D akçaabat trabzon arası yaylacık adı verilen semt var burda sanayii bölgesi adamlar araba yıkamışlar sabunlu köpüklü su asfalt'a akmış bende hızlı idim yola bir anda 4 kişi çıktı bende frene yüklendiğim gibi o köpükten öyle kaydıki tam 8 takla attım dereye uçtum araçla aracın sol aynadaki camlar kırılıp geliyor sol gözü kesiyor paramparça ediyor 6 gün şokta yattım acilde kendime geldim açıyorum gözlerimi sol tarafta ne ışık var ne görüntü kafamdan alla alla diyorum belkide bandajlı elimi attım bandajta yok doktor geldi oturdu anlatıyor aynadan gelen cam lar gözün bütün beyinle alakalı damarları kestiğini diyordu o an dünya başıma yıkıldı sol el serçe parmakta kopmuştu ama onu diktiler şuan çalışıyor ama göz olmadı ilk günler öyle zoruma gidiyorduki insan içine çıkamıyordum sol taraf asfalt'a sürünce yandı çok kötü görünüyordu sonrasında istanbul cerrahpaşa göz bölümünde eski gözden kalan parçaları aldılar ankara'ya geldim göz hastanesine 3 profesör girecekti ameliyata protez göz takacaklardı dedim hocam öyle bir göz takınki hiç farketmesin protez olduğu sağolsunlar taktılar sonrasında estetik yabtırdım yüzün sol yanını şuan eski halimdeyim...
kazayı geçirdim zamanlar herkes dalga geiyordu yüz yandı ya ama ne yabtım heb direndim şükrettim onları duymamazlıktan geldim....
(yola sabunu akıtan yıkama yı mahkemeye verdim 345 bin lira kazandım sonrasında aracın üreticisiini gittim mahkemeye verdim neden aynanın camını elastik camdan yani kırılmayan camdan yabmadınız ve,hava yastığı çalışmadı diye davacı oldum 237 ordan kazandım kasım'ın 13 üne son mahkeme kurulacak ödemeler nasıl olacak diye) diyeceksinki bunlar ne alaka ben kaza geçirdiğim gün hastaneden atlayıp mileet kötü gözle bakıyor ben tipsizim diye 13.kattan atlasaydım şuan belkide ölmüştüm ama yılmadım yıkılmadım yaşıyorum o gülenler varya davayı kazandığımı öğrenince ellerinde çiçekler güller ziyarete geldi
Ben onu bunu anlamam kim ne derse desin beni allah bu dünyaya gönderdi yarattı ben ömrümü yaşarım hayatımı yaşarım kimseyide takmam kimseninde benle dalga geçmesine izin vermem...
Sana son sözüm kimseyi kafana takma kim ne derse desin bu dünya sürprizlerle dolu yazı çok uzun oldu üste anlatmak istediğim benim başımdan geçenlere boyun eğmedim insanların lafınamı aldıracam
Azrail'e yol vermişim sana'mı boyun eğeceğim güzelim...felsefe bu :D
Kimseyi takma yaşamına bak der saygı ve esenlikle kal..dostum...
rabbime emanetsin...